Dodaj do ulubionych

Andrzej D. nie spotka sie z Obamą

26.03.16, 22:37
A raczej Obama nie spotka się z Andrzejem D.

O, niespodzianka.

m.onet.pl/wiadomosci/kraj,qgzde8
Obserwuj wątek
    • woman_in_love Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na niego 26.03.16, 22:40
      czasu. O wiele lepiej przymilać się do Trumpa i z nim trzymać.
      • sanrio Re: Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na nie 26.03.16, 22:54
        nooo, jak się Du..da z Trumpem spotkają to dopiero będzie cyrk
      • zazou1980 Re: Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na nie 27.03.16, 08:16
        Akurat prezydentem bedzie Clinton i mam nadzieje, ze odpowiednio ustawi stosunki z cebulakiem...
        • woman_in_love Re: Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na nie 27.03.16, 08:43
          Miejmy nadzieję że nie, bo jest wyjątkowo niechętna Polakom.
          Natomiast Trump jest niechętny imigrantom ale latynosom i muzułmanom. Biali imigranci z Europy mu nie przeszkadzają: pierwsza jego żona to Czeszka/Słowaczka, a obecna to Słowenka.
          • olena.s Re: Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na nie 27.03.16, 10:40
            Trump ma Europę w dużym poważaniu, podobnie jak tzw. wspólne wartości euroatlantyckie.
            Clinton nie jest niechętna Polakom - skąd taki pomysł? - są dla niej po prostu kompletnie nieistotni. Istotna jest Polska, póki mozna ją było traktować jako filar demokracji w Europie, a nie jako dziczejącego bizantyjskiego odstępcę sunącego w ramiona Putina.
            • wheels.of.steel Wolę cywilizację bizantyjską od zlewaczałego ... 28.03.16, 11:42
              Zachodu. W Europie Zachodniej wartości cywilizacji łacińskiej po prostu upadły. Są syf i obrzydliwa zgnilizna moralna.
              • kfugktru23 Re: Wolę cywilizację bizantyjską od zlewaczałego 28.03.16, 12:51
                Za to pełnię cywilizacji bizantyjskiej doznaliśmy w Katyniu...
                • wheels.of.steel Re: Wolę cywilizację bizantyjską od zlewaczałego 28.03.16, 12:54
                  Raczej turańskiej. Rosja to cywilizacja turańska.
        • wioskowy_glupek Re: Obama to już pieśń przeszłości, szkoda na nie 27.03.16, 10:33
          Nie byłabym taka pewna czy Clinton wygra...
        • wheels.of.steel Życzę Amerykanom wygranej Trumpha 28.03.16, 14:34
          Zwrot w stronę lewactwa nie jest im (i nikomu zresztą) potrzebny.
          • lellapolella Re: Życzę Amerykanom wygranej Trumpha 28.03.16, 19:10
            Kto to jest Trumph, do licha?!
    • lauren6 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 26.03.16, 22:40
      Od czego skrótem jest litera D?
      • mia_siochi Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 26.03.16, 22:47
        Oh niegrzeczna, co to za pytanie?
      • zazou1980 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 08:11
        Az strach pisac nazwisko obecnie nam panujacego, bo jeszcze sie p z d przekreci i bedzie duPa...
    • jagienka75 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 07:19
      Obama praktycznie od poczatku miał Polskę gdzieś, wiec jakoś zaskoczona tym faktem nie jestem.
      • mia_siochi Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 08:02
        To dobrze, ze nie jesteś zaskoczona wink
      • araceli Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 09:38
        jagienka75 napisała:
        > Obama praktycznie od poczatku miał Polskę gdzieś, wiec jakoś zaskoczona tym
        > faktem nie jestem.

Jak Wam plują w twarz to lepiej udawać, że pada? wink

https://www.newsweek.pl/g/i.aspx/680/0/newsweek/635375540187980849.jpg
        • jagienka75 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 10:07
          produktywnych "ŚWIĄT" na ematce ci zyczę w wyklepywaniu głupot, za kasęwink
          a ty mnie pocałuj ( wiesz gdzie) i możesz życzyć mi tylko smacznego.
          pa!
          • araceli Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 10:18
            jagienka75 napisała:
            > produktywnych "ŚWIĄT" na ematce ci zyczę w wyklepywaniu głupot, za kasęwink
            > a ty mnie pocałuj ( wiesz gdzie) i możesz życzyć mi tylko smacznego.
            > pa!

Cóż - w małych móżdżkach 'katolików' nie mieści się, że nie każdy obchodzi 'święta'. Za to Ty jako 'katoliczka' pięknie właśnie pokazałaś jakim dnem jesteście big_grin
          • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 15:22
            jagienka75 27.03.16, 10:07
            produktywnych "ŚWIĄT" na ematce ci zyczę w wyklepywaniu głupot, za kasęwink
            a ty mnie pocałuj ( wiesz gdzie) i możesz życzyć mi tylko smacznego.
            pa!

święta ? nie ogarniesz czemu je olewamy, bo do tego potrzeba wstać z kolan
        • wheels.of.steel Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:12
          Więc z Obamą co najwyżej mógł sobie robić debilne słit focie, bo w normalnej rozmowie nie zamienili razem ani jednego słowa.
          • araceli Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:26
            wheels.of.steel napisał:
            > Więc z Obamą co najwyżej mógł sobie robić debilne słit focie, bo w normalnej ro
            > zmowie nie zamienili razem ani jednego słowa.

No widzisz - Dudusiowi nie będzie dane popisywać się znajomością języków big_grin

PS. Jak tam angielski Jareczka? wink
            • wheels.of.steel Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:30
              Jareczek to jeszcze rocznik '4x. Na szczęście Polacy wybrali prezydenta na miarę dzisiejszych czasów. Do tego takiego, który (przynajmniej w czasie kampanii) mógł założyć garnitur slim tongue_out Do tego uważam, że ktoś tak pobożny i religijny po prostu nie może być złym człowiekiem.
              • szarsz Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:36
                > ktoś tak pobożny i religijny po prostu
                > nie może być złym człowiekiem

big_grin doskonały kawał.

Pozostając w klimacie: najpobożniejsza pani, jaką znałam, co tydzień paliła świecę w intencji Kowalskiej, modląc się przy tym żarliwie "a żeby Kowalska skapała jak ta świeca"
              • kolter Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 16:58
                wheels.of.steel 27.03.16, 15:30
                Jareczek to jeszcze rocznik '4x. Na szczęście Polacy wybrali prezydenta na miarę dzisiejszych czasów. Do tego takiego, który (przynajmniej w czasie kampanii) mógł założyć garnitur slim tongue_out Do tego uważam, że ktoś tak pobożny i religijny po prostu nie może być złym człowiekiem.

masz na myśli ta marionetkę , która juz ma na karku TS , ot to jest przestępca świadomy i umyślny
              • claudel6 Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 28.03.16, 02:05
                no, zdecydowanie prezydent na miarę czasów. więcej czasu spędza na twitterze z gimanzjalistkami niż na sprawach państwowych.
                • mia_siochi Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 28.03.16, 08:22
                  Na Twitterze i na stoku big_grin zapomniałaś o tym ważnym miejscu, na które dowożony jest służbowa, pancerna limuzyna...
                  • kolter Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 28.03.16, 09:31
                    mia_siochi 28.03.16, 08:22
                    Na Twitterze i na stoku big_grin zapomniałaś o tym ważnym miejscu, na które dowożony jest służbowa, pancerna limuzyna...

teraz po zimie ,to na narty wodne będzie śmigał
                • kolter Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 28.03.16, 09:30
                  claudel6 28.03.16, 02:05
                  no, zdecydowanie prezydent na miarę czasów. więcej czasu spędza na twitterze z gimanzjalistkami niż na sprawach państwowych.

no a co ten długoPIS prezesa ma do roboty, przyworzął mu papierki podpisze, nikt od niego nie wymaga niczego innego
            • anetapzn Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 29.03.16, 09:54
              araceli napisała:

> No widzisz - Dudusiowi nie będzie dane popisywać się znajomością języków big_grin
              >
              >
              Araceli, dokładnie big_grin. Tym bardziej, że lepiej mieć tłumacza i coś sensownego do powiedzenia, niz. dukać głupoty samemu. A poza tym nasz niezłomny coś często z tego co widziałam w tv, słuchaweczki ma na uszkach, jakoś ten angielski niezbyt perfekcyjny.
          • kolter Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:33
            wheels.of.steel 27.03.16, 15:12
            Więc z Obamą co najwyżej mógł sobie robić debilne słit focie, bo w normalnej rozmowie nie zamienili razem ani jednego słowa.

józik nie wie ze tłumacz zawsze jest na takim szczeblu potrzebny ,zeby potem nie było ze ktoś cos źle zrozumiał
            • wheels.of.steel Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 27.03.16, 15:36
              Tyle, że Komorowski bez tłumacza by w sobie nie poradził w żadnej sytuacji. To go odróżnia od Kwasa czy "Maliniaka".
              • mia_siochi Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 28.03.16, 08:22
                Komorowski przynajmniej MIAŁ okazje skorzystać z tłumacza.
                Pewien Andrzej D. takiej okazji nie ma big_grin
                • anetapzn Re: Komor i tak musiał mieć tłumacza 29.03.16, 09:59
                  mia_siochi napisała:

> Komorowski przynajmniej MIAŁ okazje skorzystać z tłumacza.
                  > Pewien Andrzej D. takiej okazji nie ma big_grin
                  >
                  100/100 big_grinbig_grin
      • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 15:15
        jagienka75 27.03.16, 07:19
        Obama praktycznie od poczatku miał Polskę gdzieś, wiec jakoś zaskoczona tym faktem nie jestem.

tak wam z eteru Rydzyka dzid dali sygnał ??
    • paszczakowna1 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 09:31
      Było do przewidzenia.

I nie czarujmy sie - taki 'prezydent' to hańba dla wszystkich Polaków.
      • wioskowy_glupek Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 10:35
        No nie dla wszystkich, jest część od błogosławionego łona
        • azja001 Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 14:23
          Całe szczęście, wstydu mniej
      • anetapzn Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 09:55
        paszczakowna1 napisała:

> Było do przewidzenia.
        >
        > I nie czarujmy sie - taki 'prezydent' to hańba dla wszystkich Polaków.
        >
        100/100 big_grin
    • morgen_stern Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 14:54
      Ale najśmieszniejsze jest to, że zaprosili... Kijowskiego z KOD-u smile Maliniaka i Kaczyńskiego szlag chyba trafi smile
      • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 15:03
        morgen_stern 27.03.16, 14:54
        Ale najśmieszniejsze jest to, że zaprosili... Kijowskiego z KOD-u smile Maliniaka i Kaczyńskiego szlag chyba trafi smile

teraz to dopiero zacznie sie nienawistny hejt ze strony miłośników Rydzyka big_grinbig_grin
      • wheels.of.steel I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:03
        Skoro zapraszają jakiegoś przestępcę, bez sprawdzenia kim on jest. Facet przed 50tką, z siwym kucykiem, w kolorowych okularkach, czerwonych spodenkach, z kolczykiem w uchu, z gigantycznym zadłużeniem alimentacyjnym, oficjalnie bezrobotny, prawdopodobnie prowadzący ukrytą działalność gospodarczą zarejestrowaną na aktualną żonę. Stary hipis, który nie potrafi dorosnąć. Żałość ludzie, żałość. Tu tylko płakać, a nie się śmiać.
        • wheels.of.steel Kongres USA się nie popisał 27.03.16, 15:04
          Jeśli ktoś powinien zaprosić Kijowskiego, to w pierwszej kolejności najbliższy zakład karny. Tam by był u siebie - wśród samych wyborców PO.
          • kolter Re: Kongres USA się nie popisał 27.03.16, 15:19
            wheels.of.steel 27.03.16, 15:04
            Jeśli ktoś powinien zaprosić Kijowskiego, to w pierwszej kolejności najbliższy zakład karny. Tam by był u siebie - wśród samych wyborców PO.

do budy kundelku rydzyka
            • wheels.of.steel Re: Kongres USA się nie popisał 27.03.16, 15:24
              Twoja obsesja religijna znowu daje o sobie znać, wszystko Ci się z Rydzykiem, Kościołem, Dziwiszem, Michalikiem kojarzy.
              • kolter Re: Kongres USA się nie popisał 27.03.16, 16:56
                wheels.of.steel 27.03.16, 15:24
                Twoja obsesja religijna znowu daje o sobie znać, wszystko Ci się z Rydzykiem, Kościołem, Dziwiszem, Michalikiem kojarzy.

nie myl swojej obsesji lizania zada klerowi,z moim zdrowym antyklerykalnym podejściem
        • mum2004 Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:10
          No jak mogli... zamiast bezzębnego karła, starego kawalera, bez konta, od lat żyjącego na koszt państwa - właściciela willi na Żoliborzu.
          • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:16
            Większość polskich polityków to zawodowi politycy, czyli żyjący na koszt państwa. Tusk, Komorowski to biznesmeni co po sukcesach na rynkach finansowych postanowili spróbować swoich sił w polityce? Ten bezzębny karzeł jest od 2 cm niższy od Wałęsy, a od Tuska pewnie tylko o centymetrów kilka. Pan Schetyna piękne białe ząbki ma dopiero od kilku lat - prawdopodobnie to sztuczne uzębienie, bo "poprzednie" było tragiczne. Mnie tam Kaczyński ani grzeje ani ziębi, natomiast jestem pod wielkim wrażeniem kultury osobistej i umiejętności prowadzenie rozmowy przez Macierewicza. Dużą część ministrów rządu PiS bym wymienił, ale "Maciarewicza" bym zostawił.
            • szarsz Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:39
              > jestem pod wielkim wrażeniem kultury
              > osobistej i umiejętności prowadzenie
              > rozmowy

Ty, co ty bierzesz?
              • morgen_stern Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:42
                On jest pierd..., najlepiej ignorować wink
                • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:46
                  Najwięcej o Macierewiczu wiedzą ci, co nigdy nie obejrzeli/nie przeczytali z nim pełnego wywiadu...
                  • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 16:47
                    wheels.of.steel 27.03.16, 15:46
                    Najwięcej o Macierewiczu wiedzą ci, co nigdy nie obejrzeli/nie przeczytali z nim pełnego wywiadu...

skoro nawet osoby publiczne jasno bez obawy o proces o zniesławienie nazywają go .....,to czego zadasz od nas ludzi normalnych ?
              • mia_siochi Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 16:48
                szarsz napisała:

> > jestem pod wielkim wrażeniem kultury
                > > osobistej i umiejętności prowadzenie
                > > rozmowy
                >
                > Ty, co ty bierzesz?

To samo co Antoni.
              • anetapzn Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 29.03.16, 09:57
                szarsz napisała:

> > jestem pod wielkim wrażeniem kultury
                > > osobistej i umiejętności prowadzenie
                > > rozmowy
                >
                > Ty, co ty bierzesz?

Nic nie bierze. Porażka lekarzy po prostu. Ręce opadają.
        • morgen_stern Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:14
          Kijowski ma jakiś prawomocny wyrok karny, czy tylko tak sobie fantazjujesz?
          • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:21
            Z moralnego punktu widzenia jest przestępcą, a z prawnego w zasadzie mógłby już nim zostać. Dług alimentacyjny wobec dzieci o wartości taniej kawalerki w nieco mniejszym od Warszawy mieście to nie jest zaległy rachunek za abonament telefoniczny!

www.psychotekst.pl/artykuly.php?nr=320
            • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:22
              Nawet jak "oficjalnie" nie jest przestępcą (zawsze można go nazywać bandziorem i zbójem, wobec własnych dzieci), to jest przykładem typowego przeterminowanego, śmiesznego hipisa, o mało poważnym podejściu do życia.
              • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:27
                A na koniec jeszcze jedno: tacy panowie jak Kijowski nie spotykają się z paniami o urodzie niczym z najbardziej kasowych rozkładówek big_grin W hierarchii samczego stada stoją niespecjalnie wysoko tongue_out
              • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 16:54
                wheels.of.steel 27.03.16, 15:22
                Nawet jak "oficjalnie" nie jest przestępcą (zawsze można go nazywać bandziorem i zbójem, wobec własnych dzieci), to jest przykładem typowego przeterminowanego, śmiesznego hipisa, o mało poważnym podejściu do życia.

boli józia ze ktoś taki ma wyższe poparcie niż PIS smile
            • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 16:50
              wheels.of.steel 27.03.16, 15:21
              Z moralnego punktu widzenia jest przestępcą, a z prawnego w zasadzie mógłby już nim zostać. Dług alimentacyjny wobec dzieci o wartości taniej kawalerki w nieco mniejszym od Warszawy mieście to nie jest zaległy rachunek za abonament telefoniczny!

dlaczego mnie nie dziwi ze masz tu miano oszołoma ??
          • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 16:48
            morgen_stern 27.03.16, 15:14
            Kijowski ma jakiś prawomocny wyrok karny, czy tylko tak sobie fantazjujesz?

ot tak sobie pierdnął
            • mia_siochi Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 17:07
              Zawsze, gdy mowa o alimentach, pierwszym alimenciarzem jaki przychodzi na myśl, jest waćpan Kurski. W dodatku rozwodzącymi sie w wielkim stylu.
        • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:29
          wheels.of.steel 27.03.16, 15:03
          >Skoro zapraszają jakiegoś przestępcę,

udowodnij ze nim jest matole

bez sprawdzenia kim on jest. Facet przed 50tką, z siwym kucykiem, w kolorowych okularkach, czerwonych spodenkach, z kolczykiem w uchu, z gigantycznym zadłużeniem alimentacyjnym, oficjalnie bezrobotny, prawdopodobnie prowadzący ukrytą działalność gospodarczą zarejestrowaną na aktualną żonę. Stary hipis, który nie potrafi dorosnąć. Żałość ludzie, żałość. Tu tylko płakać, a nie się śmiać.

józik z ciebie smieje sie cała Polska ty z lewej smile

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/v/t1.0-9/12795282_805245722908983_7412368203640031126_n.png?oh=c377fcb12bf21af7ec470bc49d69112d&oe=5756B737&__gda__=1464606280_0462b6fb43965caf3c70ed9c8e1c05fc
          • wheels.of.steel Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 27.03.16, 15:31
            Widzisz dla mnie biskup to ekscelencja, bo jestem z tych dobrze wychowanych i Biblia jest dla mnie świętością, słowem bożym nigdy nie wzgardzę.
            • wheels.of.steel Kolterku, 27.03.16, 15:35
              "Dla mnie Ojczyzna to wieczna sprawa
              Zawsze uklęknę przed Synem Bożym
              Mnie nie obchodzą lewackie prawa
              Spłodzone w niejawnej loży"
              • kolter Re: Kolterku, 27.03.16, 16:52
                wheels.of.steel 27.03.16, 15:35
                "Dla mnie Ojczyzna to wieczna sprawa
                Zawsze uklęknę przed Synem Bożym
                Mnie nie obchodzą lewackie prawa
                Spłodzone w niejawnej loży"

poczytaj dzieje apostolskie a szczególnie rozdziały 4,5 tam widać gołym okiem kto szerzył ideały komunizmu
            • kolter Ew Mat 23 27.03.16, 17:05
              wheels.of.steel 27.03.16, 15:31
              Widzisz dla mnie biskup to ekscelencja, bo jestem z tych dobrze wychowanych i Biblia jest dla mnie świętością, słowem bożym nigdy nie wzgardzę.

Ekscelencja (łac. excellentia – wyższość, pierwszeństwo, wyborny – tytuł honorowy przysługujący niektórym wyższym urzędnikom państwowym, członkom rodzin królewskich i hierarchom kościelnym, takim jak prezydent, premier, ambasador, minister spraw zagranicznych oraz arcybiskup i biskup

no widzisz józik a biblia wyraźnie informuje żeby sie nie wywyższać, bo ponoć braćmi jesteśmy smile

(1) Wówczas przemówił Jezus do tłumów i do swych uczniów tymi słowami: (2) Na katedrze Mojżesza zasiedli uczeni w Piśmie i faryzeusze. (3) Czyńcie więc i zachowujcie wszystko, co wam polecą, lecz uczynków ich nie naśladujcie. Mówią bowiem, ale sami nie czynią. (4) Wiążą ciężary wielkie i nie do uniesienia i kładą je ludziom na ramiona, lecz sami palcem ruszyć ich nie chcą. (5) Wszystkie swe uczynki spełniają w tym celu, żeby się ludziom pokazać. Rozszerzają swoje filakterie i wydłużają frędzle u płaszczów. (6) Lubią zaszczytne miejsca na ucztach i pierwsze krzesła w synagogach. (7) Chcą, by ich pozdrawiano na rynkach i żeby ludzie nazywali ich Rabbi. (8) Otóż wy nie pozwalajcie nazywać się Rabbi, albowiem jeden jest wasz Nauczyciel, a wy wszyscy braćmi jesteście. (9) Nikogo też na ziemi nie nazywajcie waszym ojcem; jeden bowiem jest Ojciec wasz, Ten w niebie. (10) Nie chciejcie również, żeby was nazywano mistrzami, bo jeden jest tylko wasz Mistrz, Chrystus. (11) Największy z was niech będzie waszym sługą. (12) Kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się poniża, będzie wywyższony.

jak widać umiesz tylko kark schylać przed plebanem a nie nad księgą smile
            • claudel6 Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 28.03.16, 02:10
              dobrze, że nie wzgardzisz: "Nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu", Pan Bóg.
              • wheels.of.steel [...] 28.03.16, 10:19
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                • natalia.nat Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 28.03.16, 11:48
                  No proszę, katolik pełną gębą. Pomódl się lepiej, żeby moderacja usunęła te mocno obraźliwe i nie mające nic wspólnego z prawdą słowa. W przeciwnym razie możesz mieć nieprzyjemności.
                  • claudel6 Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 29.03.16, 11:35
                    och, ominęla mnie odpowiedź. na pewno bya cenna.
            • lellapolella Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 28.03.16, 13:39
              A gdzie jest w Biblii napisane, że biskup to ekscelencja?
              big_grin
              • kolter Re: I to świadczy, że Amerykanie to idioci 28.03.16, 19:53
                lellapolella 28.03.16, 13:39
                A gdzie jest w Biblii napisane, że biskup to ekscelencja?

na pewno napisane tam jest ze ma mieć żonę a nie chłopca na bokubig_grin
      • mia_siochi Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 27.03.16, 17:11

Cudne. Nie z Andrzejem D. beda gadać, tylko z "jakimstam" KODem big_grin

morgen_stern napisała:

> Ale najśmieszniejsze jest to, że zaprosili... Kijowskiego z KOD-u smile Maliniak
        > a i Kaczyńskiego szlag chyba trafi smile
        • saraanna Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 28.03.16, 17:24
          No ale KOD zaprosil Freedom House - pozapartyjna organizacja,wiec jak to sie ma do spotkania z Obama smile
          • scher Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 30.03.16, 12:43
            saraanna napisała:

> No ale KOD zaprosil Freedom House - pozapartyjna organizacja

Tyle że szefostwo tej organizacji wystosowało dementi. Wyparli się Kijowskiego zanim kogut zapiał, zanim ubeckie szczekaczki zdążyły na dobre rozkolportować fałszywą wrzutkę wink
            • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 30.03.16, 16:14
              scher 30.03.16, 12:43
              saraanna napisała:

> No ale KOD zaprosil Freedom House - pozapartyjna organizacja

Tyle że szefostwo tej organizacji wystosowało dementi. Wyparli się Kijowskiego zanim kogut zapiał, zanim ubeckie szczekaczki zdążyły na dobre rozkolportować fałszywą wrzutkę wink

nie powielaj UBeckich kolesi PIS 2 godziny temu Kijowski potwierdził kto go do USA zaprosił
    • mia_siochi nie, No oczywiscie 29.03.16, 08:08
      Ja na przykład szlam kiedyś tym samym chodnikiem, ktorym kilka lat wcześniej szedł Harrison Ford. Czy można zaliczyć, ze miałam z nim romans?

natemat.pl/175669,obama-nie-spotka-sie-z-andrzejem-duda-a-czarnecki-tlumaczy-ze-przeciez-juz-siedzieli-obok-siebie-przy-stole
    • mid.week Dydy nie interesuje Obama 29.03.16, 08:15
      on się spotka z samym Waszyngtonem (zauważył Saramonowicz)
    • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 09:52
      Masakra, nie spodziewalam sie tego.

To znaczy ze Duda w ogole chcialby sie spotkac z przedstawicielem takiego zaklamanego panstwa ktore traktuje polske gorzej niz papue nowa gwinee i mimo wieloletniego plaszczenia sie, podlizywania, zlizywania pylkow z butow nic NIC nie zrobiono dla polakow, nie mowiac o zniesieniu glupich wiz.....

MYSLALAM ZE DOBRA ZMIANA OBEJMUJE ROWNIEZ ZMIANE W TRAKTOWANI USA, SERIO
      • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 11:21
        asmarabis 29.03.16, 09:52
        Masakra, nie spodziewalam sie tego.

To znaczy ze Duda w ogole chcialby sie spotkac z przedstawicielem takiego zaklamanego panstwa ktore traktuje polske gorzej niz papue nowa gwinee i mimo wieloletniego plaszczenia sie, podlizywania, zlizywania pylkow z butow nic NIC nie zrobiono dla polakow, nie mowiac o zniesieniu glupich wiz.....

MYSLALAM ZE DOBRA ZMIANA OBEJMUJE ROWNIEZ ZMIANE W TRAKTOWANI USA, SERIO

jako osobnik niedouczony zapewne nie wiesz ze to sami Polacy łamiąc permanentnie prawo wizowe USA powodują to ze wizy nadal nas obowiązują
        • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 11:23
          >
          > jako osobnik niedouczony zapewne nie wiesz ze to sami Polacy łamiąc permanentni
          > e prawo wizowe USA powodują to ze wizy nadal nas obowiązują
          >

Gdzie zrobiles sobie takei gruntowne pranie mozgu, ile to trwalo i ile kosztowalo?
          • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 11:29
            asmarabis 29.03.16, 11:23
            >
            > jako osobnik niedouczony zapewne nie wiesz ze to sami Polacy łamiąc permanentnie prawo wizowe USA powodują to ze wizy nadal nas obowiązują

Gdzie zrobiles sobie takei gruntowne pranie mozgu, ile to trwalo i ile kosztowalo?

staranie unikając kogoś takiego jak ty smile w USA szanują prawo a jeżeli przedstawiciele jakiegoś kraju już na poziomie wjazdu do USA wykazują brak jego poszanowania ,nie ma sie czemu dziwić ze wizy obowiązują

"Najważniejszym kryterium umożliwjającym znalezienie się w gronie państw objętych ruchem bezwizowym jest osiągnięcie określonego przez amerykańskie prawo procentu odrzuconych wniosków o wizę amerykańską dla obywateli danego kraju. Najprościej mówiąc: kraje, w których ambasady amerykańskie odmawiają przyznania wiz więcej niż 3 procentom wnioskujących o nie osób, nie mają szans na ruch bezwizowy.

- Niestety, dane statystyczne dotyczące Polski są wyższe niż próg ustawowy (właśnie 3-procentowy) przyjęty w ustawach Stanów Zjednoczonych - czytamy na portalu "gazeta.pl" fragment wypowiedzi Winida.
            W 2008 r. USA złagodziły to kryterium - podwyższając próg ustawowy z 3 do 10 proc., co pozwoliło na objęcie ruchem bezwizowym państw takich jak Czechy, Estonia, Litwa, Łotwa czy Słowacja. Jednak nawet po takiej zmianie Polsce nie udało się spełnić warunków - procent odmów wiz do USA wynosił bowiem wówczas aż 25 proc."
            • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 11:37
              których ambasady amerykańskie odmawiają przyznania wiz w
              > ięcej niż 3 procentom wnioskujących o nie osób,

Co to za dyskryminacja?
              Gdyby tak potraktowano muzulman to bylby wrzask na caly swiat i 3/4 swiata by sie za nimi wstawilo. Czemu nikt sie nie przejmuje jak w bialy dzien gwalcone sa prawa polakow i wszyscy wrzuceni sa do jednego worka?
              • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 14:03
                asmarabis 29.03.16, 11:37
                których ambasady amerykańskie odmawiają przyznania wiz w
                > ięcej niż 3 procentom wnioskujących o nie osób,

>Co to za dyskryminacja?

kogo ??

>Gdyby tak potraktowano muzulman to bylby wrzask na caly swiat i 3/4 swiata by sie za nimi wstawilo.

masz tutaj misje ośmieszania siebie samej ?

>Czemu nikt sie nie przejmuje jak w bialy dzien gwalcone sa prawa polakow i wszyscy wrzuceni sa do jednego worka?

prawo traktuje jednakowo wszystkich w USA , tam nie ma miejsca na pokraki pokroju kaczyńskiego
                • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 14:11
                  >Co to za dyskryminacja?
                  >
                  > kogo ??

Dlaczego cala europa jedzie do USA jak do kazimierza nad wisla a polacy moga o tym pomarzyc?
                  Nie podales zadnego sensownego wytlumaczenia, dlaczego wnioski sa odrzucane, nie podali wam na kursie z prania mozgu?

> prawo traktuje jednakowo wszystkich w USA , tam nie ma miejsca na pokraki pokro
                  > ju kaczyńskiego
                  >

Nie bo widze ze faworyzuja alimenciarzy, sa jakies przepisy mowiace o tym ze bezrobotni alimenciarze podlegaja jakims specjalnym przepisom wjazdowym?
                  • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 18:14
                    asmarabis 29.03.16, 14:11
                    Dlaczego cala europa jedzie do USA jak do kazimierza nad wisla a polacy moga o tym pomarzyc?
                    Nie podales zadnego sensownego wytlumaczenia, dlaczego wnioski sa odrzucane, nie podali wam na kursie z prania mozgu?

kociołku widać ta cała europ nie ma małopolski która drzwiami i oknami do USA waliła na wizy turystyczne i na 30 lat tam zostawała rozumiesz ?

>Nie bo widze ze faworyzuja alimenciarzy, sa jakies przepisy mowiace o tym ze bezrobotni alimenciarze podlegaja jakims specjalnym przepisom wjazdowym?

generalnie nie znam twoich ex partnerów, wiec trudno mi to oceniać ..
                    • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 29.03.16, 19:08
                      olter napisał:

> kociołku widać ta cała europ nie ma małopolski która drzwiami i oknami do USA w
                      > aliła na wizy turystyczne i na 30 lat tam zostawała rozumiesz ?

To bylo kiedys, ja pytam dlaczego te wnioski odrzucane sa TERAZ?

>
                      >
                      > generalnie nie znam twoich ex partnerów, wiec trudno mi to oceniać ..

Oh, i ty sie wyrzekasz swojego najswietzego guru?
                      Dzis podobno na manifestacji KOD byly 2 (DWIE) osoby, kurczycie sie jak przebity balon...
                      • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 30.03.16, 10:59
                        asmarabis 29.03.16, 19:08

>To bylo kiedys, ja pytam dlaczego te wnioski odrzucane sa TERAZ?

z tego samego powodu co zawsze od lat

>Oh, i ty sie wyrzekasz swojego najswietzego guru?

mowa była o twoich ex facetach..

>Dzis podobno na manifestacji KOD byly 2 (DWIE) osoby, kurczycie sie jak przebity balon...

nie oglądaj TVPis a szukaj u źródeł
                        • asmarabis Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 30.03.16, 18:05

> z tego samego powodu co zawsze od lat
                          >

Od lat polacy sa traktowani jak podludzie masz racje...

> nie oglądaj TVPis a szukaj u źródeł

ale czemu byly dwie osoby - na pewno macie jakies wytlumaczenie
                          • kolter Re: Andrzej D. nie spotka sie z Obamą 31.03.16, 00:09
                            asmarabis 30.03.16, 18:05

>Od lat polacy sa traktowani jak podludzie masz racje...

skoro pod rządami PIS tak sie czujesz...

>ale czemu byly dwie osoby - na pewno macie jakies wytlumaczenie

l widzisz podwójnie ich i mnie ,,
                  • misiu-1 Jak media głownego ścieku lemingów nakręcały 31.03.16, 21:23
                    wiadomosci.wp.pl/kat,141202,title,Marcin-Makowski-Spotkanie-Dudy-z-Obama-w-alternatywnej-rzeczywistosci,wid,18242497,wiadomosc.html?ticaid=116c05&_ticrsn=3
                    Cenzura wycięła wcześniej taki sam post, bo zapewne obawia się dysonansu poznawczego u lemingów. W końcu kiedyś przejrzą na oczy, jak ich Szechter robi w ch... członek.
    • mia_siochi pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka... 29.03.16, 18:12
      ...tylko nie z Andrzejem D.

m.onet.pl/wiadomosci/swiat,espz2y
      • dido_dido Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 29.03.16, 19:15
        Właśnie oglądam Fakty TVN i powiedziano, że Obama w cztery oczy spotka się tylko z przywódcą Chin.

No i Mateusz Kijowski z żalem przyznał, że jednak nie ma zaproszenia Kongresu USA
        komitetobronydemokracji.pl/wyjasnijmy-sobie-pewne-sprawy/
        • asmarabis Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 29.03.16, 19:18
          KOD USA
          ahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaahhahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahh

• mia_siochi Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 29.03.16, 19:22
            Polonia głosująca na pisiorow buhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahahbuhahahahahahahah
            • saraanna Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 15:50
              No i bicie piany o nic tongue_out

wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-spotka-sie-z-barackiem-obama-podczas-uroczystej-kolacji/kt4fgn
              • scher Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 16:46
                saraanna napisała:

> No i bicie piany o nic tongue_out
                > wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-spotka-sie-z-barackiem-obama-podczas-uroczystej-kolacji/kt4fgn

Jak to o nic? Pianę bili świadomie. Celem jest dezinformacja Polaków, wprowadzenie nieustannego chaosu informacyjnego, spowodowanie, by większość ludzi już sama nie wiedziała, co jest prawdą, co nie, co jest dobre, co złe.

Na tym polega wojna hybrydowa, musisz się przyzwyczaić, uodpornić.
                • mia_siochi Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 17:43
                  Oho, widzę specjaliści od wojny hybrydowej na forum.
                  • scher Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 17:54
                    mia_siochi napisała:

> Oho, widzę specjaliści od wojny hybrydowej na forum.

Raczej od obrony terytorialnej.
                • zona_glusia Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 18:33
                  > Jak to o nic? Pianę bili świadomie. Celem jest dezinformacja Polaków,
                  W ostatnich dniach, co jakiś polityk PiS-u się wypowiadał to mówił, że spotkania nie będzie, bo nie było w ogóle w planie. Masz rację czuję dezinformowana przez partię rządzącą.
              • mama303 Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 18:39
                saraanna napisała:

> No i bicie piany o nic tongue_out
                >
                > wiadomosci.onet.pl/kraj/andrzej-duda-spotka-sie-z-barackiem-obama-podczas-uroczystej-kolacji/kt4fgn
                bez przesady, z kolacji go nie wyrzucą smile
                • saraanna Re: pan Obama to chyba ze wszystkimi sie spotka.. 30.03.16, 20:41
                  Jak zaprosili to raczej nie wyrzuca smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka