zjadaczbigosu 27.05.16, 02:10 Moja kotka jest piękna i mądra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jola-kotka Re: Chwalę się 27.05.16, 03:00 Guza sobie nabijesz skoro wolno sie chwalic psami to i kotami Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chwalę się 27.05.16, 03:04 Pewnie, że można Jestem zdołowana, jutro do robolni wracam. A miałam taki piękny dzień dzisiaj Ehh.. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Chwalę się 27.05.16, 03:04 A ty nam wyjasnij "kotka" zwierze czy to taka nazwa jakiejs twojej damy? na mnie wolaja kotka od... nie powiem ale to moja ksywa w realu dlatego pytam rownie dobrze moze chodzic o kobiete Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: Chwalę się 27.05.16, 03:17 Jolu, ale mnie wcale nie dziwi, że tak do Ciebie mówią. Jesteś śliczna, a wszystkie kotki są śliczne Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 11:04 jola-kotka napisał(a): > A ty nam wyjasnij "kotka" zwierze czy to taka nazwa jakiejs twojej damy? Zwierzę. Nigdy do żadnej damy nie mówiłem kotku, rybko itp. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Chwalę się 27.05.16, 14:41 To szkoda lubie facetow co tak mowia do kobiet,moj maz jest mistrzem w tym Dawaj fotke kotki. Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 14:58 jola-kotka napisał(a): > Dawaj fotke kotki. Będzie, obiecuję. Ale muszę naładować akumulatorki do aparatu. A najpierw je znaleźć Komórkę mam prościutką bez foto ale za to bateria trzyma tydzień. Jak była nowa, to trzymała 9 czy 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Chwalę się 27.05.16, 15:05 A wiesz, że mój mąż też preferuje takie telefony, ma zwykłą nokię e52 i jest bardzo zadowolony... Bateria długo trzyma i nie jeden upadek przeżyła Jak przedłużał umowę na abonament to chcieli mu dać smartfona, ale nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 15:30 angeika89 napisał(a): > A wiesz, że mój mąż też preferuje takie telefony, ma zwykłą nokię e52 i jest ba > rdzo zadowolony... E, to ma nowoczesną z aparatem Ja mam nokię 100 kupioną chyba trzy lata temu za 89 czy 98 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Chwalę się 27.05.16, 21:31 Ja tam też nie jestem wymagająca. Telefon służy do dzwonienia i pisania esów. Co prawda męża ma aparat, ale to tylko tyle z bajerów. A i jakość tych zdjęć też pozostawia wiele do życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Chwalę się 27.05.16, 15:06 ok to czekam na fotke ja mam od kilku dni taka,ale juz jest ok,zyje z nami w zgodzie Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 23:48 jola-kotka napisał(a): > ok to czekam na fotke No to cyk. U mnie słowo droższe od pieniędzy Zapomniałem że to zdjęcie zostało w pamięci aparatu. Lipiec 2015. A to dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 28.05.16, 00:11 jola-kotka napisał(a): > Piekna. I mądra Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 28.05.16, 10:40 angeika89 napisał(a): > Piesek też Twój? Też. Ale to psinka a nie piesek. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Chwalę się 28.05.16, 22:38 Ok. Zwracam honor psince W takim razie ładna z niej sunia Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 29.05.16, 15:14 Znalazłem zdjęcie straszliwe z roku 2014. Psinka zjada kotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Chwalę się 27.05.16, 14:49 Ja wolę jak mój mąż mówi do mnie "mój skarbie", lub po prostu "kochanie" niż określa mnie nazwą zwierzęcia. Rozumiem, że rybki i kotki mogą być urocze, ale bez przesady... Ja do niego też nie mówię w ten sposób i bawią mnie nasi znajomi, którzy mówią do siebie nawzajem "Misiuuu" Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: Chwalę się 27.05.16, 15:00 U mnie tez jest skarbie,kochanie i perelko i malenka,niusia,ale jak to moj maz mowi,ja straszna pieszczocha jestem hehe ja sie do mnie czule nie mowi to usycham,podobno nie dopieszczona zmieniam sie w smutna i ciemnieja mi oczy o ile to pierwsze jest prawda to o oczach to juz opinia tylko mojego meza nie zauwazylam osobiscie. Moj tekst do meza to niunia,skarbie,kochanie,kotus na misia nie wpadlam ale on misia nie przypomina wogole Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 15:00 angeika89 napisał(a): bawią mnie nasi znajomi, którzy mówią > do siebie nawzajem "Misiuuu" Dobrze że facet nie mówi - moja ty wielka niedźwiedzico Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 27.05.16, 15:10 jola-kotka napisał(a): > Ja niedzwiedzica ? ja sarenka jestem. Ale to chodziło o znajomych angeiki, moja ty bestyjko Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Chwalę się 27.05.16, 15:15 Nie no, wielkiej niedźwiedzicy to ona raczej nie przypomina Ale rzeczywiście takie nazewnictwo mnie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina lepiej napisz 27.05.16, 15:14 Jak skończyła się wczoraj (dzisiaj?) sprawa z naszym petersburskim agentem bo wątek usunięty więc podejrzewam, że dużo tajemnic służbowych naszego gogologo musiało zostać odkrytych Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: lepiej napisz 27.05.16, 15:17 livia.kalina napisał(a): > Jak skończyła się wczoraj (dzisiaj?) sprawa z naszym petersburskim agentem bo w > ątek usunięty więc podejrzewam, że dużo tajemnic służbowych naszego gogologo mu > siało zostać odkrytych A pies go... znaczy się kot go drapał Odpowiedz Link Zgłoś
zjadaczbigosu Re: Chwalę się 28.05.16, 00:12 czar_bajry napisała: > Moje kotki też Wstawisz foto? Odpowiedz Link Zgłoś
tereska.z.bombaju Re: Chwalę się 28.05.16, 06:28 Moje kocury też. Choć jeden to podstępna żmija a drugi rasowy kibol to i tak ich kocham tych moich chłopaków Odpowiedz Link Zgłoś