mysz1978 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:13 Pieknie!!!! Bardzo ladny mecz Oby tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:14 Mam umysł ścisły, więc jak ktoś napisał "słowo piwo" to tak to w pierwszej wersji wpisałam Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:16 A ja już kliknęłam na "odpowiedz" jak pomyślałam "po co to >słowo< i już było za późno Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:07 Jak klikniesz "cytuj" to Ci się wyświetli jak to zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:25 Ale oczywiście wynik jest najważniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:31 No nie było łatwo w końcu Irlandia nie przegrała ostatnich 12 meczy. Okropny mecz to by był gdyby zremisowali. Co niektórym to nie dogodzisz! Nic oby za chwilę Niemcy zremisowali z Ukrainą. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:38 Okropny, serio. Ze względu na jakieś koszmarki w obronie. Zawału można było dostać. Co do remisu Ukraina - Niemcy ... Lepiej nie. Bo to by znaczyło, że albo Ukraińcy są tak mocni albo będzie znaczyło, że Niemcy muszą z nami wygrać za wszelką cenę. A z nimi trudno jest wygrać czy zremisować nawet jeśli im się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:21 "A mecz był okropny" Chyba Szwajcaria-Albania nie oglądałaś, to dopiero był marny (i nudny) mecz. W sumie Francja-Rumunia też na porywającym poziomie nie stał. Polacy się trochę posypali pod koniec, ale grali naprawdę przyzwoicie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:29 Właśnie Francja Rumunia byl dobry mecz a Albania ze Szwajcaria tez dosyć ciekawy. Za to Polska Irlandia nie porywal zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:30 Wszystkie mecze są bezpłciowe, jeśli nie kibicujesz którejś z drużyn. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:48 To chyba na piłce nożnej się znasz jak krowa na balecie jeśli uważasz, że mecz był okropny. Nasi to byli ci w biało-czerwonych strojach A już wiem kibicowałaś Irlandii? to fakt z ich punktu widzenia mecz był okropny. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 07:30 Zmienię zdanie, jeśli po 30 latach nasi wreszcie wyjdą z jakiejś grupy. Ile razy to już mieli wyjść z pozornie łatwej grupy? Zawsze nasza grupa okazywała się grupą śmierci - dla naszych - chociażby ta grupa z Rosją, Czechami i Grecją 4 lata temu. A grali u siebie i miało być tak pięknie. A paniom chciałam przypomnieć, że Ukraina jest drużyną nieco wyżej notowaną w rankingach niż Polska (i znacznie wyżej niż Irlandia Północna), o Niemcach nie wspominając. I że są to ME - nie ma chłopców do bicia i nie będzie łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 07:42 Ależ wyjdą z grupy ale tylko dlatego,ze teraz wychodzi więcej druzyn-z korzyścią dla naszych,ze szkoda dla widowiska Choc może jestem niesprawiedliwa,po jednym meczu nie można żuczków skreślać Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 07:46 Do tej pory nie mieliby szansy na wyjście z grupy na jakichkolwiek zasadach, nawet tych nowych, gdyż zajmowali z reguły ostatnie miejsce w grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 08:17 Wydaje mi sie,ze teraz mamy jednak lepsza drużynę niz kiedys-kiedys to byly ospale krowy,które po pierwszej połowie juz nie wyrabialy kondycyjnie. Dlatego właśnie jestem tak rozczarowana ich wczorajsza gra-bo spodziewałam sie,ze jednak pokażą duzooo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 08:58 Mecze z Holandią i Litwą nie napawały optymizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
menodo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:08 Nie oglądałam, ale miło, bo małżonek przeszczęśliwy, a jego piłkarskie doły mocno mnie wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:08 To ja zepsuje nastrój Irlandia Pn to jakiś parafutbol grala. A my wcale nie zagraliśmy dobrze jak na tak slabego rywala. No ale 3 punkty sa Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:10 W pełni podzielam Twoje zdanie. Ale 3 punkty są Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:23 Ta bo innym bardzo dobrym drużynom to brameczki wchodzą jak po maśle. Na szczęście trener jest zadowolonym i to się liczy. Postawili na obronę...i całkiem dobrze im szło, o Irlandii mowa oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:34 Irlandczycy nie trafiali w piłkę i nie potrafili jej sobie celnie podawac-i nie smieje sie z nich,slabiutka druzyna,nie ich wina,ze sa nowe zasady na Euro i sie dostali do fazy grupowej. A w jakiej formie sa nasi to się jeszcze okaze-może nie jest tak zle jak wygląda,taka mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
black_halo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:35 No wlasnie. Przy tym posiadaniu pilki i widzac jak graja rywale to powinno byc minimum 3-0. To tak by wygrac 1-0 z San Marino. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:39 Ze dwa razy było blisko dwóch dodatkowych bramek. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:51 Zupełnie nie rozumiem Adama Nawałki...jedna może dwie wizyty na e matce i ma drużynę marzeń, żadna inna by się nie umywała do naszych znawczyń... Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:44 skoro ledwo, z bólami wygraliśmy z NIR TO ja nie chcę widzieć co się będzie działo zNiemcami....mam nadzieję, że dostaną jakiegoś kopa.... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:01 Na szczęście z Niemcami nie muszą wygrać za wszelką cenę. Nawet jeśli przegrają, to wciąż mają szansę na bezproblemowe wyjście z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:03 morekac napisała: > Na szczęście z Niemcami nie muszą wygrać za wszelką cenę. Nawet jeśli przegrają > , to wciąż mają szansę na bezproblemowe wyjście z grupy. > czyli znowu-albo Szczęsny albo szczęscie...a,liczyłam na emocje... Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:16 Irlandia Pn wcale nie jest takim słabym rywalem. w tej chwili w Europie łatwo jest wygrać z San Marino czy z Gibraltarem, bo już na Wyspach Owczych można się przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 16.06.16, 19:48 Odszczekuje,ze Irlandia P gra parafutbol. Ukraińcy to dopiero sa piłkarskie kaleki Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:14 No było, było wymęczone. Ale rozkręcą się przecież (muszą, nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:24 karme-lowa napisała: > Eee tam, nie było źle. było źle-mimo zwycięcsta i mam nadzieje ,że się rozkręcą....oby..... Odpowiedz Link Zgłoś
amoreska Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:17 Lepsze wymęczone zwycięstwo niż zasłużona przegrana Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:32 I pierwsze, historyczne zwycięstwo w Euro Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:31 Wymęczyliśmy. Ja się ciesze że to nie Lewandowski strzelił gola. Stawiałam na młodego Kapustkę. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:43 Kapustka spoko. Bez tremy i aktywny. Komentator cos marudzil,ze często zwalnial akcje ale ja się nie znam to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:46 Ja go po krakowsku wspieram. Mlody, moze dużo wygrac dla siebie na tych mistrzostwach. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:54 Wynik. Mało brakowało a Irlandczycy jedna akcja zepsuliby humory polskich kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 20:56 przeciwcialo napisała: > Wynik. Mało brakowało a Irlandczycy jedna akcja zepsuliby humory polskich kibic > ów. znasz się na piłce? mam na myśli coś więcej ile jest bramek i piłkarzy w każdej drużynie..... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:00 Tak. Znam sie. Ogladalam vcały mecz i zdanie podtrzymuję. Mistrzowie zmarnowanych akcji Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:04 nie nie znasz się nie oglądałaś komentarzy pomeczowych ludzi, którzy zęby na piłce zjedli blisko 70% piłka w naszym posiadaniu, ponad 70% naszych sytuacji podbramkowych, kontrola akcji i brak słaniania się na nogach pod koniec meczu, znanego z poprzednich mistrzostw końcówka nie była rozpaczliwą obrona zdobytego gola przed irlandzką nawałą mamy 3 punkty, w pełni zasłużone i widać było, że ten mecz nie był szczytem naszych możliwości.... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:13 No i co. Mało brakowało a byłby remis. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:18 zawsze "mało brakuje" liczy się wynik i sposób jego zdobycia, nasz gol nie był "wymęczony" Francja też wymęczyła 2:1 Z Rumunią? Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:20 Gol był piekny, co nie zmienia faktu że nie wykorzystali jeszcze kilku okazji i niewiele brakło aby był remis. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:22 Francja też musiała się nieźle namęczyć, żeby wygrać z Rumunią...picem im się udało i całe szczęście, że to nie my graliśmy z Rumunią, bo bida by była....niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:49 przeciwcialo napisała: > Ogladasz mecz Niemcy- Ukraina? gdzie oglądasz??? jaki wynik?? jak grają?? Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:52 Niemcy-Ukraina 1:0 Taki sobie mecz. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:58 Das Erste - jakis niemiecki program. Teraz jest przerwa, Niemcy prowadza ale Ukraina walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:26 przeciwcialo napisała: > Ogladasz mecz Niemcy- Ukraina? 70 minuta 1:0 dla Niemiec strasznie się ci Niemcy męczą Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:19 A swoja drogą, ty musisz komentarze pomeczowe czytac żeby napisac swoja opinie o obejrzanym meczu? Odpowiedz Link Zgłoś
morekac Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:24 <blisko 70% piłka w naszym posiadaniu, ponad 70% naszych sytuacji I z tego wszystkiego tylko jedna bramka. Na szczęście dla nas, bo wprawdzie Irlandczycy nie atakowali bardzo bramki, ale przy odrobinie szczęścia mogli zremisować. Wiesz, w meczu eliminacyjnym Polska -Niemcy w Warszawie to Niemcy byli statystycznie lepszą drużyną. Nasi wyprowadzili 2 strzały na niemiecką bramkę i zdobyli 2 gole.I to Polacy wygrali. Statystki nie mają znaczenie, znaczenie ma tylko i wyłącznie piłka w bramce. Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:43 amen. w szwajcarskim studio komentator podsumowal pierwsza polowe, podal statystyki i na koniec powiedzial "ale statystyka niestety nie strzela goli". licza sie tylko strzelone bramki, a nie kto byl wiecej przy pilce. na szczescie bramka byla tylko jedna i to dla polski Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 07:52 eliszka25 napisała: > amen. w szwajcarskim studio komentator podsumowal pierwsza polowe, podal statys > tyki i na koniec powiedzial "ale statystyka niestety nie strzela goli". licza s > ie tylko strzelone bramki, a nie kto byl wiecej przy pilce. na szczescie bramka > byla tylko jedna i to dla polski e tam, on sie pewnie nie zna...co tam jakiś szwajcarski koleś bedzie podsuumowywał grę naszych wielkich piłkarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 14:49 Na niemieckich kanałach mówili to samo. Oni pewnie tez na piłce sie nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 14:54 przeciwcialo napisała: > Na niemieckich kanałach mówili to samo. Oni pewnie tez na piłce sie nie znają. wiadomo....niemiec przecież...nie będzie pluł nam w twarz.... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:37 eeee tam, ten komentator sie nie zna. szwajcarski komentator byl zachwycony i kilka razy w ciagu meczu powtarzal, ze mu sie kapustka podoba, w sensie jego gra, nie uroda . moim zdaniem jak sie mlody postara, to moze go jaki klub na tych mistrzostwach zauwazy. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:55 Kapustka dał się zauważyć, na 20 x wypowiedziane "kapustka" "lewandowski" tylko 1 x "P Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:59 szwajcarzy go bardzo chwalili zarowno w trakcie meczu, jak i juz po. jesli podobnie pokaze sie w pozostalych meczach, to bez watpienia jakis klub go zgarnie. ja tam trzymam za niego kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:53 Przecież Kapustka był najlepszy na boisku no dobra drugi po Krychowiaku... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:01 byl bardzo aktywny i nie dalo sie go niezauwazyc. dobrze wystartowal mlody. Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:18 Witam No wygraliśmy, ale wymęczyliśmy Irlandia Północna i Albania to najgorsze drużyny mistrzostw;-P Jestem zawiedziona, myślałam, że im wklepiemy 3:0. Mogłyby się przydać te bramki później, żeby z grupy wyjść, bo będą dobierać jeszcze z trzecich miejsc. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:29 W meczu najważniejsza jest wygrana i obojętnie czy 1:0 czy 3:0 za to jest przyznawane 3 punkty nie więcej. Za remis 1 punkt. Co nam po ilości bramek? Odpowiedz Link Zgłoś
inguszetia_2006 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 21:46 Witam Przeczytaj regulamin Euro 2106. Nie chcę mi się wszystkiego streszczać, bo to jest wiedza dostępna. Szybciej przeczytasz, niż ja ci objaśnię. Pzdr. Ing Odpowiedz Link Zgłoś
vidy Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:05 Mecz wymęczony z kilkoma fajnymi akcjami. A Lewandowski wcale sie nie pokazał, nie płacą mu, to słabo gra. A za to strzelec bramki niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:12 vidy napisała: A Lewandowski wcale sie nie pokazał, \jak zwykle zresztą...od dłuższego czasu Zastanawiam się nad jego fenomenem i jak tylko powątpiewam to od czci i wiary mnie odsądzają.. > nie płacą mu, to słabo gra. fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
kolpik124 Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:28 widocznie to reklama, ty wiesz najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 00:44 serio nie zauważyłaś roli jaką odegrał Lewy? Przecież on brał na siebie krycie , Zawsze miał przy sobie dwóch obrońców z Irlandii. Chłopakami na boisku też dobrze "zarządzał"- to się taktyka nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
afro.ninja Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 22:30 Niemcy się męczą z Ukrainą, a wy Polaków się czepiacie. Nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mindtriper Re: Wygraliśmy! 12.06.16, 23:23 Zayebisty wątek! Czytam na głos mężowi. Grażynki (żony Januszowi) komentują mecze. Weźcie coś jeszcze napiszcie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 10:13 A co, mamy pokornie spuścić głowy, bo MĘŻCZYZNA (z racji płci mający wrodzoną znajomość piłki nożnej) się wypowiedział? Bez względu na to, czy podzielam opinie niektórych osób się tu wypowiadających (do której mają prawo) jakoś trudno mi a piori uznać, że Twój mąż jest w tej kwestii jakimkolwiek autorytetem, a powoływanie się na jego opinię jest, wybacz, dość żałosne - swojej nie masz? Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 11:30 Nie,nie,nie! Jej chodzilo o to,ze tylko prostackie Janusze i Grazynki oglądają mecze. Kulturalni ludzie oddają sie w tym czasie lekturze Deco Morreno Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 10:56 kkalipso napisała: > Sama jesteś Grażynka! > zastanawiałam się czy to pisać, dobrze, że mnie uprzedziłaś Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 11:33 > Grażynki (żony Januszowi) komentują mecze. > Weźcie coś jeszcze napiszcie ? Zaraz Grażynki, toż to kwiat narodu polskiego - któż jeszcze tak pięknie potrafi zawsze narzekać... Wygraliśmy mecz. No niby tak, ale... w jakim słabym stylu, tyle szans niewykorzystanych, Lewandowski słaby, wymuszony wynik, wymęczony mecz, wygraliśmy tylko dlatego, że mieliśmy szczęście, i tak z tego nic nie będzie, co z nudy, nie dało się oglądać, Polacy słabiutko - co tam statystyki, i tak zaraz odpadniemy, nie wyjdziemy z grupy, nigdy nie wyszliśmy, nie ma co się cieszyć itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
snakelilith Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 12:48 No właśnie, że nie. Można otwarcie powiedzieć, że szczęście nie dopisało. Oglądałam ten mecz z niemieckiem komentatorem i kiedy wpadała bramka dla Polski, to powiedział, że wreszcie potwierdzenie stanu gry, bo Polacy są zdecydowanie lepszą drużyną na boisku. Jak dodał, dla niego jest już wyczuwalne 3:0 i wynik nie oddaje tego co się dzieje. Więc w jakiś sposób brakowało Polakom szczęścia. Lewandowski nie był słaby, tylko taki jak zawsze. To tzw. niedzielny piłkarz, wyróżnia się swoją strzelecką finezją na boisku tylko, gdy gra z równie dobrymi finezyjnymi pomocnikami, ktoś mu tą piłkę musi wypracować i podać na nogę. To nie jest zawodnik od grubej roboty i taktycznych przemyśleń. Dlatego bryluje w pierwszej niemieckiej lidze, w polskiej kadrze ma inne warunki. Milk był w tym meczu o wiele skuteczniejszy i zauważalny, bo lepiej wpisuje się w styl gry polskiej drużyny. A Kapustka zachwycił, bo znawcy piłki wiedzą, że nie królowie strzelców jak Lewandowski rozstrzygają mecz, a pomocnicy, co ciężko pracują i latają cały mecz od bramki do bramki. Wygrana z Irlandią Północną może cieszyć, ale niestety niewiele znaczy, bo Irlandczycy grali słabo, prymitywnie, wręcz nieudolnie. Polska obrona nie musiała się w ogóle sprawdzać, to może się zemścić w następnym meczu z Niemcami, którzy grają bardziej ofensywnie i zwykle z taktycznym planem. Także Ukrainy nie należy skreślać, to twarda konkurencja, grają podobnie siłową piłkę jak Polacy i są bardzo niebezpieczeni. Kto wyjdzie z grupy nie wiadomo. Niemcy pewnie tak, bo takiego wstydu nikt by im nie wybaczył, ale dla reszty wszystkie opcje są jeszcze otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 20:02 A poza tym czeka nas załamanie pogody, burze i gradobicie. Odpowiedz Link Zgłoś
cydrowa Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 17:44 Rany, fakt. A już po tekście, że ilość bramek nie ma znaczenia, a Lewandowski nic nie zdziałał (w domyśle - nie strzelił gola) myślę, że z dużą częścia tutejszych pań tylko o sukience na wesele i zółtych piętach można merytorycznie porozmawiać... P.S. U nas żoną Janusza jest Bożenka Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 19:34 Oj nie nadymajcie sie tak,to tylko pilka. Po co o niej rozmawiać merytorycznie jak można emocjonalnie Jedne sie znają lepiej,inne gorzej ale przeciez chodzi o to ze nas to bawi i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
kandyzowana3x Re: Wygraliśmy! 13.06.16, 20:02 a ja przyznam, ze jestem milo zaskoczona przemyslana i rozsadna gra Polakow. Defensywa irlandczykow tez zrobila na mnie niezle wrazenie, nie bez powodu nie przegrali do tej pory 12 meczowz rzedu. I Lewy mi zaimponowal, calkowitym graniem pod druzyne i brakiem gwiazdorzenia. Nawalka niezle to przemyslal. Ogolnie na plus. Odpowiedz Link Zgłoś