ladnyusmiech 02.07.16, 09:02 Nigdy nie korzystałam. Podpowiedzcie jaki kupić aby spełnił swoją funkcję? Fajnie gdyby był taki który mogę przykleić do skóry, bez tyłu również. Ma w ogóle sens taka bielizna? Nie mam dużego biustu, więc może będzie mi łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kfugktru23 Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 09:21 A musisz w ogóle nosić stanik? Chodź bez! Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 09:36 Silikonowy przyklejany dobrze sprawdza się przy niewielkim biuście- ładnie zaokrągla i nie odznaczają się brodawki. Podobno trzeba uważać podczas upałów, bo może się odkleić z pwoodu potu, ale mi się nie zdarzyło. Jeśli chcesz kupić inny, np. balkonik, to musi być naprawdę dobrze dopasowany pod biustem, ale te modele rzadko kiedy dobrze wyglądają na niewielkim biuście- częsciej spłaszczają, niż uwydatniają Odpowiedz Link Zgłoś
shell.erka Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 09:36 musi być idealnie dopasowany rozmiarowo, więc udaj się do porządnego sklepu, z dobrą brafitterką. musi mieć silikonowe taśmy w obwodzie, tak, żeby się nie przesuwał. no i ja mam tylko cielisty, bo się najmniej rzuca w oczy pod kreacjami w dowolnym kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
kamunyak Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 13:43 przyklejany silikon w upale? jak dziś na przyklad, powyżej 30 stopni? zważywszy, że taki stanik jest potrzebny do mocno rozebranej sukienki/bluzki, czyli zwyczajowo noszonej w upały, to naprawdę sobie nie wyobrażam. Mam takie staniki, jako uniwersalne czyli z odpinanymi ramiaczkami. Firmowy triumph miał na dole, oprócz fiszbin, także gumkę saute, czyli bez matriałowej osłonki. To powodowało, że stanik dobrze trzymał sie na swoim miejscu. Niefirmowe, z Lidla, gumki nie mają. Rzadko jednak uzywałam w ogóle bez ramiączek bo to są tak uniwersalne staniki, że mogę je zapinać na kilka sposobów, ramiączka tradycyjnie, na krzyz, na szyi. Zawsze cos mi podpasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 14:43 czyli bez ramiączek i bez pleców? to się jeszcze nazywa stanik? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 14:49 Ot nie biustonosz, tylko biustokryj. Zawsze można sutki zalepić plastrem Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: Stanik bez ramiączek 02.07.16, 14:51 jak nie masz dużego biustu to jak najbardziej. Ja co prawda zakładam zazwyczaj na imprezy, ale jeszcze nigdy mnie nie zaiódł. www.misterna.pl/zdjecia/28/bs-01-d.jpg Odpowiedz Link Zgłoś