Dodaj do ulubionych

rozmiar piersi

28.07.16, 10:27
witam,
dziewczyny jak to jest z tymi naszymi atrybutami? ja nie ukrywam, że mam lekki kompleks na tym punkcie. W wieku 42 lat mam 80B i moglyby byc wieksze wink ech gdzie te czasy ze podczas ciazy i karmienia mialam 85C lub nawet D wink a u Was jak to jest czy tylko ja mam kompleksy. W jakim wieku jestescie i jaki rozmiar macie?
Obserwuj wątek
    • chocolate_cake Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:31
      Mam dużo mniej niż 85 pod biustem.
      Mam też inne atrybuty wink
    • cosmetic.wipes Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:32
      Dopiero co była goownoburza na ten temat.
      Poczytaj sobie: forum.gazeta.pl/forum/w,567,161968109,161968109,stanik_w_rozm_70JJ.html
    • triismegistos Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:35
      Podczas karmienia zmienił ci się obwód zeber?
      • cosmetic.wipes Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:37
        Pewnie miała mleko w płucach...
      • jolie Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:46
        Mogła przytyć w czasie ciąży (ale autorka to chyba troll, kojarzy mi się z wątkiem o masturbacji).
    • cauliflowerpl Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:37
      Kompleksy miałam jako nastolatka, wyleczyłam się na studiach.
      Brak biustu to w zasadzie jedyny mankament mojej urody, mogłabym sobie strzelić implanty ale skoro tego nie robię to znaczy, że nie spędza mi to snu z oczu.
      Mam 35 lat i nawet nie wiem, jaki mam "rozmiar". Wiem za to, że mam 1,70 wzrostu, świetne nogi i tyłek i mogę jeść co chcę w dowolnych ilościach bez patrzenia na wagę wink
      • beataj1 Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:39
        Podła franca wink
        • cauliflowerpl Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:51
          Co nie? big_grin Się będę biustem przejmować wobec takich zalet big_grin
          • cosmetic.wipes Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:57
            Zamilcz już, bo żeś mię wk..ła tym żarciem do woli tongue_out
    • ina_nova Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:39
      Upewniam się, masz powyżej 80cm pod biustem?
    • asia-loi Re: rozmiar piersi 28.07.16, 10:41
      mooonika42 napisał(a):

> dziewczyny jak to jest z tymi naszymi atrybutami? ja nie ukrywam, że mam lekki
      > kompleks na tym punkcie. W wieku 42 lat mam 80B i moglyby byc wieksze

Nic się nie martw. Jako posiadaczka dużych piersi, uważam że lepiej jest mieć mniejsze.
      Kręgosłup nie boli tak, jak od dużych piersi, łatwiej kupić ładne, tanie biustonosze. Ładnego, taniego biustonosza nie szkoda wyrzucić, jak trochę przyszarzeje po praniach, a taki drogi (kilka stów) dla dużych piersi, choćby nie wiem jak był prany, to i tak po kilkunastu praniach zszarzeje (biel już nie jest taka jak na początku).
      W ogóle łatwiej kupić bluzki, sukienki, żakiety. Przy dużych piersiach jest tak, że jak jest ubranie dobre w biuście, to w pasie i biodrach mocno za szerokie.
      • sanrio Re: rozmiar piersi 28.07.16, 21:09
        no to kup kolorowy, mus jest jakiś nosić biały stanik?
    • paskudek1 Re: rozmiar piersi 28.07.16, 11:01
      z mojego doświadczenia stanikowego wynika że piersi mają co najwyżej wymiar smile tzn ileś cm w biuście ileś POD biustem. A ROZMIAR to mają staniki. Z tym, że zdarza się, ze na jeden wymiar piersi nosić można kilka rozmiarów staników smile
      Ale spoko 80B popularny rozmiar, do kupienia na każdym straganie i w każdej sieciówce za grosze.
    • mika_p Re: rozmiar piersi 28.07.16, 11:03
      b75.blox.pl/2008/01/Jak-w-3-minuty-powiekszyc-piersi-z-A-do-C.html
      • triismegistos Re: rozmiar piersi 28.07.16, 12:01
        masz cudną sygnaturkę smile
    • butch_cassidy Re: rozmiar piersi 28.07.16, 20:02
      Zawsze miałam idealny biust wink
      Kompleksy mam gdzie indziej.
      Lat 41.
    • sanrio Re: rozmiar piersi 28.07.16, 21:19
      >W wieku 42 lat mam 80B i moglyby byc wieksze wink ech gdzie te czasy ze podczas ciazy i karmienia mialam 85C lub nawet D

nrd-owska pływaczka, jak nic big_grin
      • kruche_ciacho Re: rozmiar piersi 29.07.16, 09:36
        co za durny komentarz
    • angeika89 Re: rozmiar piersi 28.07.16, 23:12
      Na rozmiar biustu nie narzekam, mógłby być nawet z rozmiar mniejszy wink
    • bergamotka77 Re: rozmiar piersi 28.07.16, 23:19
      Ja nie cierpię wielkich biustonosz, gdybym taki miała zmniejszylabym operacyjnie więc wyluzuj. Duże biusty są obciachowe.
      • angeika89 Re: rozmiar piersi 28.07.16, 23:44
        <Duże biusty są obciachowe.

Jakie???
        • triismegistos Re: rozmiar piersi 29.07.16, 16:53
          Normalnie- obciachowe. Bergamotka patrzy na duże piersi, patrz w dół i ma poczucie obciachu wink
      • wegatka Re: rozmiar piersi 29.07.16, 16:43
        Tak, tak, obciachowe będą też pewnie ciemne lub blond włosy, ciemny lub blady kolor skóry, proste lub krzywe nogi, niebieskie lub brązowe oczy - oczywiście zależnie od tego, czym natura obdarzyła Bergamotkę big_grin
    • bei Re: rozmiar piersi 29.07.16, 08:48
      Jestem drobna i szczupla, wiec wiekszy biust na mojej klatce piersiowej wygladalby karykaturalnie.
      Jest proporcjonalny.
    • bei Re: rozmiar piersi 29.07.16, 08:50
      80B to zapewne staniki z H&M- maja jakas dziwna rozmiarowke.
      Na pewno masz 75 cm...
      • default Re: rozmiar piersi 29.07.16, 09:38
        Albo lubi wygodę. Mnie nieraz próbowano (te brafitterki i inne staniko-nawiedzone) przekonać, że mam 70 cm pod biustem i tylko w takim staniku powinnam chodzić, bo będzie pięknie i jeszcze korzystnie wpłynie na biust.
        Niestety jestem jednostką niereformowalną, cenię komfort, staników nie znoszę, a już na pewno nie takich, w których czuję się jak zamknięta w "żelaznej dziewicy".
    • kitty4 Re: rozmiar piersi 29.07.16, 10:24
      Ja kupuję staniki przeważnie w rozmiarze 80H lub 80I - zależy od firmy. Ale co ja bym dała aby mieć mniejszy biust...moje marzenie. Duży biust to udręka (jak dla mnie) na plaży bo toleruję tylko staniki do opalania na szyję. Potem mam odcisk na tejże i ciężko mi i niewygodnie. Biegnąc do autobusu musze biust przytrzymać bo się majta na wszystkie strony (odkąd mam swój samochód w tym aspekcie jest lepiej). Nie wszyscy producenci ubrań pamiętają ze kobiety mają również biust, więc kupując ciucha dobrego na biuście, tak żeby mi się np. koszula do pracy nie rozłaziła, przeważnie idę do krawcowej i zmniejszam obwód dołu. Itd., itd.....duży biust to udręka nie atut.
      Sprawdzałam kiedyś ile kosztuje zmniejszenie, ale na razie po za moim zasięgiem finansowym.
      S
    • alpepe Re: rozmiar piersi 29.07.16, 11:41
      To ty z tych o zwiększonej powierzchni erotycznej, tak? Jak można marzyć by mieć 85 pod biustem?
      • alpepe Re: rozmiar piersi 29.07.16, 11:42
        aha i obecnie 70c, ale chyba wolę 75b wink
      • kruche_ciacho Re: rozmiar piersi 29.07.16, 16:22
        zawsze zastanawiaja mnie skad sie biora te idiotyczne komentarze nt szerokiego obwodu pod piersiami
        bo to juz nie pierwszy watek gdzie sie kpi i drwi z takich kobiet

poogladaj sobie na balkonetce (nie moge zamiescic linku) czy te kobiety sa o "zwiększonej powierzchni erotycznej"

normalnie brak slow na takie zachowania
        • isa_bella1 Re: rozmiar piersi 29.07.16, 17:03
          Ja 75 C lub 70D...wygodniejszy jest ten pierwszy.
        • alpepe Re: rozmiar piersi 29.07.16, 17:07
          nic nie muszę, miałam 19 lat i jakąś imprezę sylwestrową czy ślubną, a że byłam z mamą na zakupach na jakimś ryneczku, to i stanik kupowałyśmy. Kobieta mi zazdrościła 75 a czy b, bo ten obwód pod piersiami oznaczał, że ja tej zwiększonej powierzchni nie mam, małe cycki to betka, moja matka, tradycjonalistka od stanika 80 b była w szoku. Poza tym czytywałam te fora biuściaste czy co tam, wszędzie była krytyka, że jak nosisz 80, to pewnie ja cię zmieszczę do 65 ź itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka