Dodaj do ulubionych

Cyce, brodacze i...

04.08.16, 11:15
no właśnie, kto jeszcze?
Dla mnie grubasy. Sama jestem średniej budowy, raczej szczupła, chociaż nie fit. Jak jemy gdzieś na zewnątrz: czy to restauracja, czy hotdog z budki czy lody i widzę w okolicy grubasa - a szczególnie jedzącego, już szczególnie jedzącego to samo co ja - to od razu mi się odechciewa i myślę sobie "Ewelinko, nie żryj tyle, bo będziesz miała dupę jak kredens".
I nie chodzi mi o osoby z nadwagą, tylko, w pełnym tego słowa znaczeniu, grubasy.
Obserwuj wątek
    • fifiriffi Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:18
      straszne...
      straszne dla mnie,że ludzie na drugich patrzą z obrzydzeniem. Bo ten ma trochę wiecej kg, a tamten brodę, a jeszcze inna nosi za krótkie spodenki, a tamta to już w ogóle bo karmi piersią.
      Zal mi takich ludzi sad
      • eve-lynn Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:25
        No niestety tak już jest, ludzi różne rzeczy obrzydzają/osłabiają/zniesmaczają i nie przeskoczysz. Jednych broda, innych tatuaże, kolejnych celulit czy popękane pięty, tłuste włosy, nadmierna otyłość czy nadmierne wychudzenie. Co zrobić...
        • oqoq74 Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:31
          Leczyć.
          • eve-lynn Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:48
            Wszystkich jak leci? W kolejności jakieś czy jak popadnie? Okresowo?
            • oqoq74 Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:58
              To już sami zainteresowani powinni wiedzieć jaka i kiedy jest im potrzebna pomoc. Nie jest normalne odczuwanie obrzydzenia, wstrętu na widok innych ludzi. Ale jeśli ktoś nie chce się leczyć, to jego problem. Byle nie zatruwał życia innym.
              • oqoq74 Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 12:00
                Uściślam. Że chodzi o takie podejście jak zaprezentowałaś. Czyli "czuję się lepsza, bo nie jestem gruba".
            • ichi51e Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 19:27
              Siebie z konplekdow i niskiej samooceny.
          • taki-sobie-nick Nie leczyć!!! 04.08.16, 19:20
            oqoq74 napisał(a):

> Leczyć.

Kolejki do psychiatry i tak są za długie.
      • semihora Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:29
        Zgadzam się, że straszne. Nie twierdzę, że jestem święta i wszystko mi się podoba, ale jak coś mi nie leży, to po prostu się na tym nie skupiam i nie patrzę - na przykład szczerze nie znoszę robaków albo ludzi dłubiących w nosie, żołądek mi wykręca na sam widok, więc nie widzę powodu, żeby się w takie zjawiska nachalnie wgapiać z rosnącym poczuciem ohydy. Ot, wychodzę z założenia, że jak coś mi się nie podoba, to mój problem, a ktoś inny może być tym zachwycony tongue_out
      • ichi51e Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 19:27
        10/10 dzieki bogu zostalam odbarzona przez bozie darem niezauwazania obcych ludzi big_grin
    • cosmetic.wipes Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:20
      Fajnie, że jesteś szczupła (chociaz nie fit), ale mózg ci słabo pracuje. Nie skumałaś o co chodziło w wątku o brodaczach big_grin
      • eve-lynn Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:22
        serio? gdybym nie skumała to bym sie dopisywała dalej w tamtym wątku...
        • cosmetic.wipes Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:37
          Nie wiem czy (i co) pisałaś w tamtym watku, ale tym wątkiem udowodniłaś, że masz obwód talii większy niż IQ.
          • kolpik124 Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:51
            aha, czyli wątek o brodaczach to była wyrafinowana intelektualnie prowokacja dla inteligentnych bardziej (czyt. inaczej) ematek w stylu dowcipu o Ukrainkach autorstwa tandemu Wojewódzki&Figurski, którego finezji nikt nie zrozumiał big_grin
            • cosmetic.wipes Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 12:13
              Wątek o brodaczach był parodią wątku o matkach karmiących. Ten wątek jest niestety na poważnie.
    • dziennik-niecodziennik Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 11:42
      z powodów organoleptycznych obrzydzają mnie straszliwie pijani i brudasy, zwłaszcza tacy z silną aurą zapachową.
      ale nie czuję się z tego powodu lepsza od nich, w przeciwieństwie do Ciebie.
    • chicarica Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 21:33
      Niestety ten wątek udowadnia, że najbardziej jednak obrzydzają kobiety zaniedbane intelektualnie.
      • angeika89 Re: Cyce, brodacze i... 04.08.16, 23:33
        10/10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka