Dodaj do ulubionych

Dobry Trycholog Wrocław

22.08.16, 09:54
Jako że ematka wie wszystko .... smile
Włosy wypadają mi jak szalone (niby nie powinno dziwić przy Hashi, ale hormony podobno na dobrym poziomie...), już brak pomysłów, co robić.
Może wiec powinnam zjawić się w którejś z tych modnych Klinik Zdrowego Włosa i przebadać dziada? Warto? Próbowałyście? Coś wartego polecenia we Wrocławiu? Nie chcę wydawać kasy, jeśli to nie działa...
Obserwuj wątek
    • mid.week Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 10:20
      A inne badania masz zrobione? D3, B, Cynk...
      • braenn7044 Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 10:24
        Nie... Myślałam, że właśnie badanie u trychologa to załatwi...?
        Myślisz żeby pójść najpierw do rodzinnego po komplet badań?
        • mid.week Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 10:34
          Po skierowanie na D3 i Cynk do dermatologa. Rodzinny nie ma uprawnień.
          • braenn7044 Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 10:50
            Ok, wiec do dermatologa się przejdę, dziękismile
            • verdana Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 11:02
              Badania "z włosa" to wyciąganie kasy od naiwnych. Raz zrobiłam. Powiedziano mi, ze mam szansę na zachorowanie na cukrzycę, reumatyzm i osteoporozę - podejrzewam, zę badali datę urodzenia, a nie włos. Stwierdzono za dużą ilość wapnia(bardzo zbiezne z osteoporozą...) i zakazano jeść nabiał i coś tam jeszcze. Zrobiłam badania z krwi- niedobór wapnia jak cholera. Dobrze bym wszła na tej diecie. Zakazano jedzenia jeszcze niemal wszystkiego i gorąco polecano homara.
              Na temat co robić z wypadającymi włosami, nie napisano nic. Mnie pomogło to. Serio.www.vichy.pl/produkty-do-pielegnacji-w%C5%82osow/aminexil-pro-kuracja-przeciw-wypadaniu-w%C5%82osow-o-potrojnym-dzia%C5%82aniu-dla-kobiet-dercos/p2940.aspx
              • braenn7044 Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 15:00
                Dzięki! No wlasnie, obawiałam sie, że to może być pic na wodę uncertain
            • mid.week Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 12:22
              Od tego bym zaczęła. Komplet badań. Może się okazać że masz niedobory witamin i wystarczy suplementacja i zmiana diety. Szampon demona polecam.
              • mid.week Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 12:22
                Dermena
                • braenn7044 Re: Dobry Trycholog Wrocław 22.08.16, 14:59
                  Tego chyba próbowałam kiedyś. I nie pomogło sad
                  To pewnie zależy od osoby..
    • trychologwroclaw [...] 18.08.22, 12:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kira02 Re: Dobry Trycholog Wrocław 18.08.22, 18:41
        Skoro musisz chodzic tyle lat, to chyba słaba ta trycholog 🙄 a tak serio to kosz za spam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka