Dodaj do ulubionych

Azja Express

• babsee Re: Azja Express 29.09.16, 09:41
      Ale to widac z progamu na program, jak oni przestaja udawac. Nie maja siły po prostu.Wychodzi szydło z worka i wlasnie najlepsze jest to, ze w moi odczuciu, Majdan z Rozenek nie udaja nic- sa jacy sa. osobiscie bardzo ich polubilam. Moja ulubiona para z programu.
      Dobrze tu ktoras napisala- tez mam wstret do takich slodkich panienek z wielkimi oczami, co Cie sprzedadza za srebrnika.
      i coraz bardziej podoba mi sie Wlodarczyk z kolezanka-ta kolezanka, bardzo fajna babka. najbardziej mi sie podoba, ze uparcie mowi po polsku do tych ludzi, twierdząc ,ze [przeciez oni i tak nie znaja angielskiego wiec co za roznica w jakim języku ona mowi- ia faktycznie, dogaduja sie tak samo "łatwo" jak po angielsku smile
      • beata985 Re: Azja Express 29.09.16, 11:51
        ja też jak miałam alergie na Rodzynkową i Majdana tak wczoraj żałowałam bardzo, że odpadli....
    • paszewa Re: Azja Express 12.10.16, 12:27
      Dzisiaj w DDTVN był partner Żurawskiego i opowiadał że ma piekne zdjęcia z Laosu i niedługo może zrobi z nich wystawę. To kiedy oni mieli czas na robienie zdjęć? Renulka tak samo na istagramie wygina sie w Laosie na piasku. Zastanawiam sie jak to moze wygladac od strony technicznej. Moze po kazdym etapie kazdy miał dzien na regeneracje, albo zostali tydzien dłużej zeby pozwiedzac. no nie wiem, ale zzdając sobie sprawę że to tylko telewizja i show, to chce wierzyc ze nas nie sciemniaja za bardzo wink
      • feel_good_inc Re: Azja Express 12.10.16, 12:47
        >no nie wiem, ale zzdając sobie sprawę że to tylko telewizja i show, to chce wierzyc ze nas nie sciemniaja za bardzo.

"Mąż mnie czasem uderzy, ale chcę wierzyć, że to z miłości" wink
    • fornitta69 Re: Azja Express 19.10.16, 22:41
      Dzisiejszy odcinek bez ekscesow Renulki- i ok, moze troche ten hejt wobec niej zmaleje. W tym odcinku za to Wlodarczyk odstawila glupa tongue_out
      • klamkas Re: Azja Express 19.10.16, 22:58
        A nie wydaje ci się, że to manipulacja TVN, gdyż ponieważ spadła sympatia dla wiadomych jego bohaterów? wink
        • klamkas Re: Azja Express 19.10.16, 22:59
          (uszczególniając - trudno mi uwierzyć, że ktoś, kto jest małpą od pierwszego odcinka nagle po x tygodniach jest ostoją spokoju i mistrzem zen ;p)
          • fornitta69 Re: Azja Express 19.10.16, 23:08
            Nie-wydaje mi sie,ze takie jest zamierzenie rezyserow,ze ona ma wzbudzac antypatie, tylko pewnie az tyle glupot nie narobila zeby to moglo zdominowac kazdy jeden odcinek. Zreszta ona dzis tez plotla androny i byla wnerwiajaca - ale stosunkowo malo wink
      • beata985 Re: Azja Express 19.10.16, 23:15
        ten jej -mamy piękny dzień, jakiż mamy dzisiaj udany dzień -był tak nienaturalny, że aż w oczy kuło....
    • paszewa Re: Azja Express 26.10.16, 22:37
      no dzisiaj się uśmiałam smile jak obsługiwali stoliki smile i z tymi gaciami big_grin
    • fornitta69 Re: Azja Express 26.10.16, 22:55
      Nudny odcinek. Dzis wkurzajacy byl maz Gasiorowskiej-do tej pory sympatyczny ale juz mu nerwy puscily. Jak ktos nie ogladal: odpadla Lisica
      • paszewa Re: Azja Express 26.10.16, 23:00
        każdemu puszczają. Oni są w ekstremalnych warunkach i jakoś się trzymają. Znając swój wybuchowy charakter, pewnie bym już dawno kogoś udusiła. Taką Renatę np, to bym miała na sumieniu na bank.
    • fornitta69 Re: Azja Express 26.10.16, 22:57
      Ale za tydzien moze byc ciekawie,z zapowiedzi wynika,ze Renia bedzie znow dokazywac wink
    • leanne_paul_piper Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:01
      To obstawiamy finalistów:
      Ja bym bardzo chciała
      1) aktorskie dziewczyny
      2) aktorskich chłopaków i
      3) crème de la crème kochaną Izę i Lenia
      Im się należy, bo są najsympatyczniejsi i najwięcej dobrej energii przekazują
      • fornitta69 Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:13
        Ja lubie Ize Miko z Leniem i kolezanke Wlodarczyk-wiec te dwie pary bym chciala ogladac jak najdluzej.
      • klamkas Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:24
        A którzy to "aktorskie chłopaki"?! (oglądam piąte przez dziesiąte i parę typu Iza i Lenio kojarzę przez Izę, aktorskie dziewczyny identyfikuję jako Agnieszkę Włodarczyk i jej koleżankę (nie znam nazwiska, ale buzię kojarzę), ale "aktorskie chłopaki"?!).
        • beata985 Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:28
          włóczykije...wink
          azjaexpress.tvn.pl/wideo,3303,v/smieszne-teksty-z-siodmego-odcinka-azja-express,1567452.html
          azjaexpress.tvn.pl/wideo,3303,v/smieszne-teksty-z-siodmego-odcinka-azja-express,1567452.html
          • klamkas Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:33
            Wyguglowałam. Jednego kojarzę, ale nie mam pojęcia skąd, drugiego widziałam tylko w "Azja...". Idę się pogrzebać niekinowo-nietelewizyjnych odmętach ;p
        • leanne_paul_piper Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:30
          Michał Żurawski, podobno polski aktor, znany głównie dzięki swojej żonie - Romie, z jeszcze mniej znanym kolegą, też podobno aktorem. Ale sympatyczne chłopakiwink.
          W tych parach nie wyczuwam fałszu, jacy są tacy są, ale nie udają.
      • beata985 Re: Typujemy finalistów? 26.10.16, 23:29
        leanne_paul_piper napisała:

> To obstawiamy finalistów:
        > Ja bym bardzo chciała
        > 1) aktorskie dziewczyny
        > 2) aktorskich chłopaków i
        > 3) crème de la crème kochaną Izę i Lenia
        > Im się należy, bo są najsympatyczniejsi i najwięcej dobrej energii przekazują

hmmm, obawiam się, że renulka nie popuści...
    • fornitta69 Re: Azja Express 16.11.16, 22:59
      Co sie dzis działo ciekawego? Bo nie mogłam oglądać sad Wiem tylko tyle,ze dziewczyny maja final smile
      • paszewa Re: Azja Express 16.11.16, 23:01
        nuda wink wieźli 28 kg lodu przez ileśset km smile
        bez Renulki nie ma skandali
        • fornitta69 Re: Azja Express 16.11.16, 23:14
          Myślałam,ze Żurawski jakiś chociaż mikro skandalik wywola bo to nerwus wink Jeszcze zatesknimy za Renulka! big_grin
          • yvona73pol Re: Azja Express 17.11.16, 01:31
            Forum mnie podedukowalo, nie bardzo chce mi sie zapuszczac odcinki.
            Polecam starego, dobrego "Idiot abroad", majstersztyk Rickiego G. i spolki big_grin
        • beata985 Re: Azja Express 17.11.16, 09:40
          otóż właśnie..zadnej jatki, żadnej awantury.....toż to siok....big_grin
    • fornitta69 Re: Azja Express 23.11.16, 21:40
      Czuje,ze dzis odpadna Iza z Leniem. Ale zycze tego Zurawskiemu wink
      • leanne_paul_piper Re: Azja Express 23.11.16, 21:47
        Odpadną, bo Izka się pochorowała.
        A poza tym oni nie walczą, nie zależy im tak na wygranej za wszelką cenę.
        • beata985 Re: Azja Express 23.11.16, 22:12
          szkoda, mógłby odpaść Pascal, zrobił się zawistny, zazdrosny i w sumie od jakiegoś czasu pędzi po trupach do celu....
          • leanne_paul_piper Re: Azja Express 23.11.16, 22:56
            yeeeees, przewidziałam finalistów
            i za szybko zwątpiłam w Izę a to jest twarda babasmile
            • beata985 Re: Azja Express 23.11.16, 23:03
              super, big_grin
    • fornitta69 Re: Azja Express 23.11.16, 23:00
      Fajnie,ze Iza i Leszek nie odpadli ale Pascala mi troche szkoda,smieszny koles mimo ze wkurzajacy momentami wink
      • paszewa Re: Azja Express 24.11.16, 10:28
        a ja ie rozumiem tej akcji z rowerami. Czy oni po polsku wytłumaczzyli zaskoczonym dzieciom ze oddadza im rowery w miescie X i po prostu na nich odjechali? To była kradzież przecież.
        • beata985 Re: Azja Express 24.11.16, 10:33
          wszystkie te akcje są/były odjechane...big_grin
        • fifiriffi Re: Azja Express 24.11.16, 10:37
          paszewa napisał(a):

> a ja ie rozumiem tej akcji z rowerami. Czy oni po polsku wytłumaczzyli zaskoczo
          > nym dzieciom ze oddadza im rowery w miescie X i po prostu na nich odjechali? To
          > była kradzież przecież.

jaka kradzież ? big_grin przeciez tam wiele rzeczy nie jest tylko dziełem przypadku tongue_out
          Zapytali o te rowery... dzieciaki widzą kamery i cały tabun ludzi, z tłumaczem na czele... Spokojnie, nic nie ukradli big_grin
          • beata985 Re: Azja Express 24.11.16, 10:40
            no jaa bym swojej electry nie oddała...never....
        • feel_good_inc Re: Azja Express 24.11.16, 11:06
          Przespałaś tę część wątku, w której tłumaczone było, że to wszystko jest reżyserowane?
          • beata985 Re: Azja Express 24.11.16, 13:06
            tak, wiemy juz wszyscy, ze to rezyserowane i nie dzieje sie naprawde......
            • feel_good_inc Re: Azja Express 24.11.16, 13:10
              To po ki wuj się ekscytować słabo zagranymi scenkami?
              • beata985 Re: Azja Express 24.11.16, 13:17
                a nie można???
                • feel_good_inc Re: Azja Express 24.11.16, 13:40
                  Pewnie, że można. Tylko czym? Udawanymi konfliktami? To nie Downton Abbey...
                  • fadilla Re: Azja Express 24.11.16, 20:26
                    Wszystko grane, scenariusz rozpisany jak w innych paradokumentach... eeee nie przesadzaj, ich dialogi brzmiałyby bardziej sztucznie. Fakt, że oni grają, ale pod siebie. Czasem zdarzają się sieroty, które nie potrafią dobrze rozegrać i nie wiedzą czym zdobyć widza (Renulka).
    • bergamotka77 Re: Azja Express 30.11.16, 23:04
      Zaczęłam wątek to i kończę. Bardzo fajny program! Podróżniczy , pokazujący celebrytów od troche innej strony. Fajnie że wygrali Michał i Ludwik. Bardzo ich polubiłam smile
      • fornitta69 Re: Azja Express 30.11.16, 23:16
        Nieeee! Nie zgadzam się na ich zwycięstwo sad To nie tak miało byc! sad
        • beata985 Re: Azja Express 01.12.16, 08:20
          Haha..w sumie patrząc kto ostatnio pojawił się w reklamie to można było się spodziewać...big_grin
          • fornitta69 Re: Azja Express 01.12.16, 18:05
            He,he,no właśnie słyszałam to jeszcze przed finałem ale to wypieralam wink A na pudlu kręcą aferkę jaki to niby Żurawski seksista...no jak za gościem nie przepadam,tak odebrałam to jako żart. Ale wiem,ze emamy sa bardzo wyczulone na żartowanie na pewne tematy wiec dziwie sie,ze jeszcze nie ma wątku o Żurawskim ponizajacym kobiety tongue_out
            • bergamotka77 Re: Azja Express 01.12.16, 20:30
              To byłby absurd. On to robi z przymrużeniem oka. Założę się że w domu zasuwa przy dzieciach i spoko z niego facet. Ja go lubie, strasznie mnie bawi.
      • lilly_about Re: Azja Express 01.12.16, 08:25
        Moi faworyci!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka