Dodaj do ulubionych

pierwszy sort

08.09.16, 13:45
znów błyszczy "kulturą":
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,20661413,twoja-postawa-do-przejaw-chamstwa-i-buty-wladzy-rezyser-historii.html#Prze
Osobiście uważam, że dla takiego szamba nie powinno być miejsca w przestrzeni publicznej, ale mam nadzieję, że pis-wyborcy są wciąż zadowoleni ze swoich reprezentantów.
Obserwuj wątek
    • lellapolella Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:19
      natemat.pl/189315,matka-kurka-publikuje-przelew-19-tys-zl-dla-jerzego-owsiaka-masz-i-pier-ol-sie-napisal-bloger

Mam wrażenie, że robienie, jak to napisałaś, szamba, z przestrzeni publicznej staje się misją pierwszego sortusad
      • lusitania2 Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:37
        mam takie samo wrażeniesad
        Ale dlaczego to ludzi pociąga?
        • dyzurny_troll_forum Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:41
          lusitania2 napisał:

> Ale dlaczego to ludzi pociąga?

Dlatego, że Ci na górze są wreszcie tacy sami jak oni, tacy swojscy, tacy przaśni, i bez zębów na przedzie....
          • mama.nygusa Re: pierwszy sort 08.09.16, 15:01
            Mam wszystkie zeby, nie tylko te z tylu.
          • pitahaya1 Re: pierwszy sort 08.09.16, 15:02
            Nie chcę, ale się zgodzę. Wreszcie nie wymuskani w garniturkach tylko tacy, jak często ich wyborcy: w znoszonych butach, bez zęba, z tłustymi włosami i zakupami z Biedronki wink
            A po godzinach jakuzzi w apartamencie hotelowym. Tylko trzeba się pilnować, żeby elektorat nie przyłapał.
            • mozambique Re: pierwszy sort 09.09.16, 10:37
              bolszewicy postepowali identycznie zdaje się
    • dyzurny_troll_forum Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:38
      lusitania2 napisał:

> znów błyszczy "kulturą":

Piękny komentarz - popłakałem się:

-----------------------------
      PiS powinien ogłosić jakąś jawną punktację, żeby uniknąć takich nieporozumień.
      Punkty mierności i punkty wierności.
      I powiedzmy tak : artysta Iksiński jest powszechnie uznawany za fatalnego reżysera: + 3 Punkty Mierności. Dodatkowo Iksiński zrobił ostatnio wyjątkowo nieudany film (+ 2 PM). Razem 5 PM .
      Ale równocześnie dwukrotnie pochwalił publicznie dobrą zmianę : + 2 Punkty Wierności, i dwa razy skrytykował Rzepilińskiego (+ 2 PW) . Ale niestety siostra Iksińskiego chodzi na demonstracje KOD - za to odejmujemy 1 PW.
      Wynik 5 (PM) > 3 (PW).
      Iksiński się stara, ale jego wierność nie rekompensuje jego mierności. Musi się starać bardziej.
      Dobra Zmiana powinna być bardziej transparentna, inaczej wielu żarliwych Towarzyszy będzie zdezorientowanych i zawiedzionych.... A po prostu powinni się starać bardziej.
      -----------------------------
      • ult.ramaryna Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:47
        dobre big_grin
      • lellapolella Re: pierwszy sort 08.09.16, 14:57
        Ogarnianie punktacji, do tego złożonej, wymagałoby kompetencji i dyscypliny- słabo to widzę przy takich wykwalifikowanych kadrachwink
        "Dobra Zmiana powinna być bardziej transparentna, inaczej wielu żarliwych Towarzyszy będzie zdezorientowanych i zawiedzionych.... A po prostu powinni się starać bardziej."
        Transparentność jest zaprzeczeniem Dobrej Zmiany, starać się musi każdy w każdej chwili.
        Dlaczego ten "styl" ludzi pociąga? Jedyne wyjaśnienie, które przychodzi mi do głowy, to to, co napisała dyżurny_troll_forum ale to podkopuje moją wiarę w to, że powinno się równać do lepszych i czuję się światopoglądowo zdezorientowanawink
        • paszczakowna1 Re: pierwszy sort 08.09.16, 16:26
          Zgadzam się. Ten komentarz chyba jest bardziej adekwatny:

"Łoj, nie dla wszystkich dobra zmiana. Nie wystarczy, jak widać, zrobić zły film na prawilny temat. Jak się nie ma dojścia do Prezesa, jak się nie ma dojścia do kogoś kto ma dojcie, albo do kogoś kto ma dojśćie do kogoś kto ma dojście do kogoś kto ma dojscie... to można zdrowaśki klepać w nieskończoność, krzyczeć, ze był zamach i że Unia nas okrada. Wszystko na nic. W końcu powstanie jakiś salon odrzuconych kontestujących dobrą zmianę. Zjednoczy się Jurek z tym reżyserem a z nimi Rymkiewicz i Stankiewicz (ci dlatego, ze się nikogo nie wiesza). Ciekawe jak się oni nazwą. "

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka