Dodaj do ulubionych

Kubek termiczny Smile

03.10.16, 23:58
Czy używała bądź używa któraś z Was kubka termicznego Smile? Są teraz dostępne w Media Ekspert. Zależy mi przede wszystkim na szczelności i na tym, by trzymał ciepło przez 8 godzin. Rozważam też Alfi IsoMug ale jest trudno dostępny i trochę przeraża mnie cena. Doradźcie proszę.
Obserwuj wątek
    • lumja Re: Kubek termiczny Smile 04.10.16, 07:23
      Tego kubka Smile nie znam ale jeśli miałabym polecić coś pewnego i szczelnego to Contigo, warte swojej ceny
      • skarolina Re: Kubek termiczny Smile 04.10.16, 07:34
        Contigo jest szczelny, ale żeby trzymał temperaturę 8 godzin to bym nie powiedziała. Choć mam i bardzo lubię, ale ja 8h nie potrzebuję.

Moje dzieci mają kubki Zest for life. Są szczelne (choć trzeba być uważnym przy zamykaniu) i długo trzyma ciepło, na pewno dłużej niż Contigo

megapunkt.pl/produkt/kubek-termiczny-niekapek-500-ml-zielony-zest-for-life
    • magda.tyl Re: Kubek termiczny Smile 04.10.16, 11:40
      Kubka nie znam, ale termos smile trzyma ciepło bardzo długo (wrzątek po 12 godzinach jest jeszcze lekko ciepły), a fajnie się z niego pije - ma taki jakby dziubek, nie trzeba odkręcać jak tradycyjny termos.
      Pojemność nie za duża, taki duży kubek herbaty.
      www.google.pl/search?q=termos+smile&biw=1366&bih=614&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwi7wvW97cDPAhVGKywKHc3PCacQ_AUIBigB#imgrc=q06BoKrZBvaHwM%3A
    • klamkas Re: Kubek termiczny Smile 04.10.16, 14:00
      Mam Smile STT 330 ml - szczelny, długo trzyma ciepło (ale nie powiem czy aż 8h, nie potrzebowałam nigdy tak długo trzymać - podejrzewam, że tak, bo naprawdę wolno stygnie, na tyle wolno, że ja zawsze wlewam napój w temperaturze odpowiedniej do picia).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka