skubciaa 06.10.16, 16:07 jak mysle o zyciu, to kojarzy m i sie ono z monopoly (gra) totalna przpyadkowoscią, dolkami, gorkami, brakiem zasad itp... w sumie ograniczenia sa w naszej glowie, nie ma prpzeisu na yzcie i zasad... jestem obmierzla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margotka28 Re: jestem zmeczona 06.10.16, 17:05 zmęczyłaś się siedzeniem w domu i oczekiwaniem na zasiłek? Odpowiedz Link Zgłoś
1matka-polka Re: jestem zmeczona 06.10.16, 17:07 Budzisz swoją osobą u innych niechęć i wstręt? A co do meritum, jest wyjście, dosyć pretensjonalne, samobójstwo Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: jestem zmeczona 06.10.16, 17:11 >Budzisz swoją osobą u innych niechęć i wstręt? A nie budzi....? To, przypominam, urocza autorka wątasku "o downach"... Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: jestem zmeczona 06.10.16, 23:04 To ta, której się bardziej opłaca życie z zasiłków niż z własnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
21mada Re: jestem zmeczona 06.10.16, 17:12 A to forum kojarzy sie z kurnikiem. Zleca sie kury i dziobia. Odpowiedz Link Zgłoś
rosapulchra-0 Re: jestem zmeczona 07.10.16, 09:39 21mada napisał(a): > A to forum kojarzy sie z kurnikiem. Zleca sie kury i dziobia. To po co prowokujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
magata.d Re: jestem zmeczona 06.10.16, 23:01 Zamiast z nudów myśleć o głupotach, weź się za robotę zamiast siedzieć na zasiłkach z opsu. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: jestem zmeczona 06.10.16, 23:09 jestem obmierzla === ano, jesteś ps. czasu masz dużo to sprawdź co oznacza "obmierzła" Odpowiedz Link Zgłoś
bei Re: jestem zmeczona 07.10.16, 09:24 Nie budzisz mojej niecheci, poczulam sie zaniepokojona, czy nie tkwisz w chandrze po uszy. We wszystkim widzisz beznadzieje. Gry maja zasady, podobnie jak nasze zycie- a czlowiekowi z zasadami o woele wygodniej zyc Zapewne nie lubisz ludzi niezadowolonych ze wszystkiego. Jesli chcesz czasami poczuc zadowolenie z siebie to musisz cos dla siebie i innych robic. Uloz sobie plan na dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
lilly_about Re: jestem zmeczona 07.10.16, 09:34 Przestań oglądać Trudne Sprawy, bo ci nie służą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagienka75 Re: jestem zmeczona 07.10.16, 10:11 przecież to troll jest a wszystkie się tu podniecacie tymi "zasiłkami" i jej bezrobociem Odpowiedz Link Zgłoś