Dodaj do ulubionych

Donald Trump lajtowo

16.10.16, 18:55
Nie, nie będzie politycznie, choć fascynuje mnie, że jednak gdzieniegdzie politycy ponoszą konsekwencje swoich wypowiedzi i ciekawam, czy dożyję takich czasów u nas.

Tym razem chodzi mi o prezencję. Ja wiem, hollywoodzka wizja USA itd., ale powiedzcie mi jak to jest, że ludzie mega bogaci nic nie robią ze swoim beznadziejnym wizerunkiem, szczególnie w okolicznościach, gdzie wygląd się co by nie mówić - się liczy.

Czy ten człowiek nie ma lustra, doradców, kogokolwiek, kto by mu powiedział, że ufarbowana na słomkową żółć, uklepana nad czołem pożyczka robi koszmarne wrażenie???
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:17
      Podwojne standardy.
      Wyobrazasz sobie ile by bylo gadania gdyby Hilary wyszla w takim stylu?
      • koronka2012 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:26
        No właśnie... jak to jest, że w przypadku kobiet czepiają się każdego drobiazgu, a to brak pończoch, a to kiecka nie taka, a tu takie pole do popisu i nic???
        może Amerykanki napiszą czy w ichnich Pudelkach nie wieszają psów na jego stylizacjismile

Niezależnie od poglądów mam nadzieję, że przegra wybory - jego wygląd razi moje poczucie estetyki i wolałabym nie oglądać gościa w nadmiarzetongue_out
        • minor.revisions Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:30
          > Niezależnie od poglądów mam nadzieję, że przegra wybory - jego wygląd razi moje poczucie estetyki i wolałabym nie oglądać gościa w nadmiarze

ale ma żonę o ktorej można mówic różne rzeczy ale którą którą kamera kocha. Więc zawsze będziesz mogła skupic wzrok na niej a nie na Billu.

• minor.revisions Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:28
      Po pierwsze, nie wiesz, jak on wygląda bez tego pomarańczowego. Po drugie, on tego nie zmieni bo ta jego plereza i odcień twarzy to jego brand. Innymi słowy, on juz jest tak bogaty i potężny (w domysle), że nie musi się dostosowywać do standardów które obowiązuja managerów średniego szcebla w korporcjach i aspirujących polityków. Po trzecie, gdyby sie pozbawił swoich atrybutów to byłoby znacznie trudniej go parodiowac czy robić jakiekolwiek materiały na jego temat - a to przeciez mu napędza publicznośc i to nie chodzi tylko o stara zasade "piszcie o mnei dobrze lub źle byle bysci enie zrobili błędu w moim nazwisku", ale też po prostu "każdy centymetr kwadratowy/sekunda wykorzystane na materiał poświęcony jemu to centymetr kwadratowy/sekunda których nei dostaną jego przeciwnicy".
      To jest dobrze przemyślana strategia.
      • koronka2012 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 20:29
        minor.revisions napisała:

> Po pierwsze, nie wiesz, jak on wygląda bez tego pomarańczowego.

Gorzej być nie może, tego jestem pewna tongue_out
        • pulower8 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 21:07
          https://media.boingboing.net/wp-content/uploads/2016/04/trump-no-tan.jpg
    • triss_merigold6 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:37
      Obejrzyj sobie koncerty country z Nashville - do takiego odbiorcy Trump dociera ze swoim wizerunkiem.
      USA to przede wszystkim pas biblijny, kukurydziane stany i redneckowo, a nie inteligenckie i kosmopolityczne Wschodnie Wybrzeże.
      • joa66 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:43
        Obejrzyj sobie koncerty country z Nashville - do takiego odbiorcy Trump dociera ze swoim wizerunkiem

Dokładnie o tym samym pomyślałam.
      • bi_scotti Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:46
        Well, well, well, (niektorzy) Europejczycy tez nie sa wybredni jesli chodzi o urode/image konkretnych blondynow tongue_out
        https://www.londonlovesbusiness.com/pictures/462xAny/1/4/5/20145_Boris-Johnson-wins-seat-MP.jpg
        • joa66 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 20:22
          Niedawno przeczytałam zadnie, że nie powinno się dopuszczać do władzy mężczyzn z dziwnymi grzywkami big_grin
          • koronka2012 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 20:27
            Coś w tym jest tongue_out
            Ktoś kto wygląda jak pajac nijak nie wzbudza mojego zaufania, nawet jak ma kupę kasy/sukcesów. Zwyczajnie się zastanawiam co z nim nie tak.
          • bi_scotti Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 20:33
            Hmmm ... juz jakis czas temu doszlam do wniosku, ze Twoje zdanie jest za dlugie, powinno byc short & sweet:
            joa66 napisała:
            > nie powinno się dopuszczać do władzy mężczyzn

Progress, eh big_grin Cheers.
            • joa66 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 20:48
              big_grin

Pawłowicz rules? big_grin
              • bi_scotti Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 21:00
                Pawlowicz to by trzeba wziac gdzies na jakas girls night out czy nawet do cool spa na weekend i na pewno wiele daloby sie jej wytlumaczyc - to kiedys tam wcale nie byla az tak totalnie glupia baba, teraz jakos tak zeszla na manowce ale i tak gdyby ciut nad nia popracowac rokowalaby lepiej niz Trump, Kaczynski czy inny Orban. Girl power big_grin Serwus.
                PS. BTW, czy ona ma grzywke? tongue_out
                • joa66 Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 21:03
                  Zero grzywki !
                  • bi_scotti Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 21:33
                    joa66 napisała:

> Zero grzywki !

No i sama widzisz, jest szansa. Nadzieja umiera ostatnia big_grin
                    A tak na powaznie to jakos dziwnie podejrzewam, ze mimo jej takich a nie innych pogladow, wciaz dla tzw. swiata stanowilaby mniejsze zagrozenie jako np. Prezydent PL niz Trump jako Prezydent USA. Moge sie mylic, mam nadzieje, ze nigdy sie nie przekonamy, eh wink
      • babcia.stefa Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 21:51
        W stanach w ogóle to się śmiesznie rozkłada po obu wybrzeżach. Jest inteligenckie Wschodnie Wybrzeże i Zachodnie Wybrzeże, po części wyluzowana, po części biznesowa Kalifornia, aż po hipsterski Oregon.

A po środku mamy koszmar pasa biblijnego i Midwestu.
    • mid.week Re: Donald Trump lajtowo 16.10.16, 19:47
      O nie, Trump bez kukurydzianej strzechy to nie Trump! Nikt by go nie poznał smile
    • tereska.z.bombaju Re: Donald Trump lajtowo 17.10.16, 07:40
      img.joemonster.org/mg/albums/new/101104ndg/fryzurka.jpg
    • owczarkini Re: Donald Trump lajtowo 17.10.16, 07:57
      Też się zastanawiam. W ogóle grzywka czy nie grzywka, nie mogę na niego patrzeć, kojarzy mi się z naćpanym, agresywnym chomikiem. Buc jakich mało, nie rozumiałam zaskoczenia jego tekstami o kobietach, coś takiego idealnie do niego pasuje.
    • feel_good_inc Nie czaisz bazy 17.10.16, 09:54
      Idol ludu z IQ nieco niższym niż liczba przeżytych lat nie może być przesadnie ładny, bo wtedy kojarzyłby się z wymuskanym dżenderem, albo innymi zboczeniami.
      Dlatego u nas Nadprezes albo P.O. Premiera ząbków sobie nie poprawią, bo lud drażniłaby śnieżna biel czy prosta linia - musi być przaśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka