Dodaj do ulubionych

Do warszawianek - centrum Modo-pytanie

24.10.16, 22:01
Cos możecie o nim powiedzieć ? Dobrego /złego , jakies sklepy tam polecić?
Byc moze będę miała okazje pojawić sie w tamtych rejonach a marzy mi sie szary krotki płaszcz to moze wlasnie tam bym cos znalazła?
Obserwuj wątek
    • issa-a Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 24.10.16, 22:36
      to "centrum" to na Bródnie jest, raczej mało osob tam bywa bo to jakby na końcu świata bardziej....
      Nie wiem, czy tam cos kupisz bo wszędzie czytam, że jest w odwrocie, czyli
      Pierwsza galeria handlowa w Warszawie bliska upadku.
      Ja chyba wolałabym przejście przez Marszałkowską (ścisłe centrum) i Złote tarasy.
      • aankaa Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 24.10.16, 23:32
        na jakim Bródnie ?!?!!?
        • issa-a Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 00:28
          a przepraszam, łabiszyńska z łopuszańską mi sie pomyliła, źle spojrzałam.
          Ale w sumie to i tak niewielka różnica. W sensie odległości.
    • taki-sobie-nick Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 24.10.16, 22:38
      Są bardzo daleko, a na stronie nie można wyszukiwać sklepów działami.
    • aurinko Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 24.10.16, 22:57
      Jeżeli chcesz jechać tam po płaszczyk to nie masz po co jechać. Ale jak masz czas i możesz jechać popatrzeć, poszperać na zasadzie "jak coś mi się spodoba to kupię" to możesz zaryzykować, może trafisz coś ciekawego w niskiej cenie. Ja ostatnio kupiłam sukienkę za 39zł przeceniona z 279 (cenę wyjściową wyrabali w kosmos moim zdaniem), stanik, sweter i buty, wszystko za grosze, są wyprzedaże i promocje typu 2 szt za pół ceny ale wybór jest kiepski i raczej nie dla bardzo wymagających. Ja akurat miałam rzut beretem od rodziny, ale przez pół miasta nie ma sensu jechać.
    • seniorita_24 Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 10:03
      Już lepiej do Maximusa w Nadarzynie się wybierz. Tam jest chyba wszystko we wszystkich kolorach więc szanse na szary płaszcz masz spore.
      • myfaith Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 10:31
        Dzieki🙂 Po prostu będę w rejonach Modo i będę miała chwile czasu wiec pomyślałam ze jest szansa zobaczenia co i zacz bo następny raz to możecie byc za x lat.
        • quilte Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 10:37
          Ja nawet lubię Modo, m.in. dlatego, że nie ma tam tłoku, ale to jest takie nie wiadomo co. Z jednej strony butiki polskich projektantów, z drugiej typowa chińszczyzna, a do tego jeszcze jakieś polskie rzemieślnicze wyroby, np. buty. Szukać trudno więc jeśli nie masz za dużo czasu to sobie daruj.
          • lady-z-gaga Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 11:44
            jest tam też strefa środkowa ( i cenowo, i jakościowo) gdzie można znaleźć m.in. Femestage, DanHen, Bialcon i jeszcze parę innych fajnych
        • seniorita_24 Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 10:45
          Obok jest giełda/targ z ciuchami przynajmniej w weekendy i tam są dopiero tłumy smile
        • ola_dom Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 11:09
          myfaith napisała:

> Dzieki🙂 Po prostu będę w rejonach Modo i będę miała chwile czasu

To jak już tam będziesz, to na pewno warto zajrzeć, może także trafisz na przecenę-promocję.
          Samo MODO całkiem "miłe w odbiorze" smile.
    • lady-z-gaga Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 11:21
      Na pewno warto zajrzeć, ale pierwsza wizyta będzie raczej na straty smile przynajmniej ze mną tak było, pawilonów od groma i ciut ciut, nie da się tego obejść za jednym razem i wszędzie zajrzeć smile dopiero przy kolejnym podejściu połapałam się w której strefie czego szukać i ktore sklepy warte mojej uwagi.
    • claudel6 Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 11:53
      nigdy tam nie byłam. choć mm wzglednie niedaleko. podobno nikogo tam nie ma, wiatr hula. tak ze zakupy mogą byc nawet przyjemne, kompletny brak tłumów...
      • lady-z-gaga Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 25.10.16, 11:56
        co kto lubi, dla mnie to wcale przyjemne nie jest, kiedy jestem jedyną klientką i sprzedawca chodzi za mną jak sęp i czyha, aż na czymś zawieszę oko smile
    • myfaith Re: Do warszawianek - centrum Modo-pytanie 26.10.16, 13:41
      No i sie nie udało (czasowo) ale z zewnątrz to robi wrażenie - jest wielkie. No i troche jednak samochodów stało .Moze jeszcze będę miała szanse przed B.N

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka