niktmadry 14.11.16, 19:31 Kto z Was ma. Czy widać na nich każdy odcisk palca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juuuu7 Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 19:36 W kuchni mam lakierowane, bialy fronty. Uzytkuje od 5iu lat. Tak, palcuje sie, ale na bialym nie jest to az tak widoczne jak na czarnym/ciemnym lakierze. Wszystko tez zalezy od tego pod jakim katem pada swiatlo. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 19:49 Ja wprawdzie nie mam takich mebli, ale wydaje mi się, że jak są ciemne, to widać każdy palec i widać każdy pyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
klamkas Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:36 Zależy od twojej tolerancji. Ja miałam białe i myślałam i mało nie oszalałam (może i na jasnych mniej widać odciski, ale widać, ja widziałam, wszędzie je widziałam i mnóstwo ich było, każda kropelka wody zostawiała ślad o ile nie została od razu wytarta do sucha). Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiko-lol Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:41 Ja mam białe fronty w kuchni i jest ok, mimo kuchni bez uchwytów. Dopiero jak ktos tłustymi paluchami dotknie to jest ślad, aczkolwiek nadal malo widoczny. Możliwe ze swiatlo odpowiednio pada. Czyszczenie tego to proscizna Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Meble na wysoki połysk 14.11.16, 20:44 Mam, nie widać, obecnie w kuchni mam ecru, nie białe, ale wysoki połysk, może mam dużą tolerancję, ale jest ok, na białych w pokoju, też jakoś nie widzę, to też kwestia jakości laminatu, no i koloru, tak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś