paszewa 22.11.16, 19:47 to jakas nowość. Któraś testowała?? Czy to nie brudzi podczas aplikacji skóry głowy? Trudno uwierzyc ze osadza sie tylko na włosach. Chcę to ale bede wdzieczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sanrio Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 22.11.16, 20:14 używam jako, że mam aktualnie na głowie sombre a siwych włosów sporo, kupiłam i jestem zachwycona. Spryskuję przedziałek i jakoś nie zależy mi, aby skóra głowy nie była pobrudzona. Psik psik i zero siwków. Ale jedna rada - używam koloru blond na moim brązowym odroście, jest bardzo ciemny. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 22.11.16, 20:36 czyli jak mam teraz na głowie brąz to mam kupić preparat blond??? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 24.11.16, 11:07 tak, preparatowy brąz jest niemalże czarny Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 24.11.16, 11:31 sanrio napisała: Ale jedna rada - używam kolo > ru blond na moim brązowym odroście, jest bardzo ciemny. Na brązowym jest ok? A na siwym? Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 18:45 siwe pokrywają obydwa odcienie, ale ten opisany jako brąz wyraźnie odznacza się od mojego naturalnego koloru i od tego pofarbowanego na brązowo - jest serio niemal czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.stefa Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 23.11.16, 11:25 Tak - to jakoś tak działa, jakby ze skóry natychmiast odparowywało. Mam brąz i brązowy (Hair Touchup L'oreala). Aha, działa to 10 x lepiej niż teoretycznie służący do tego samego puder Bumble&Bumble. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 24.11.16, 11:29 Czy to wytrzymuje na włosach tylko do mycia? Czy ciężko to zmyć? (myję włosy codziennie rano) Czytałam słabe opinie ale nie uzywałam Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 18:48 tylko do mycia, zmywa się bez problemu. Ja nawet powtarzam między myciami czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 09:28 Krótko i na temat: kupiłam, przetestowałam. Nie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 09:49 cos wiecej powiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 09:52 Zero efektu. Kupiłam ten do włosów blond. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 09:59 ale dalej widac odrosty? To jest raczej do "zrobienia" przedziałka a nie zatuszowania wszystkich siwych włosow przy skorze. Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 14:41 Na odroście z naturalnych włosów możesz rownie dobrze psikać stężonym powietrzem. Efekt bedzie ten sam. To jest raczej do ulrywania siwych włosów, możliwe że je jakoś podbarwia. Odpowiedz Link Zgłoś
sanrio Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 18:47 no bo tak jak pisałam - ten blond to jest po prostu brązowy i skoro masz włosy naturalne w tym kolorze to nagle nie zrobią się od tego złociste Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 20:39 Blond jest jak najbardziej blondem. Po prostu to jest taka mgiełka, którą ledwo widać na włosach. Siwym pewnie nada odcień blondu, na naturalnym kolorze nic nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 26.11.16, 19:55 paszewa napisał(a): > ale dalej widac odrosty? To jest raczej do "zrobienia" przedziałka a nie zatusz > owania wszystkich siwych włosow przy skorze. Ja na przedziałku nie mam siwych, mam za to na skroniach i koło uszu. Biorę co 10 dni trochę farby i trochę pacnę a całość co miesiąc Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 01.12.16, 16:15 Ja pod wpływem wątku kupiłam, bo "problem przedziałka" to moja zmora i jak na razie - po jednym użyciu - jestem bardzo zadowolona. Mam brązowe włosy zafarbowane na ciemną czekoladę i siwe włosy wychodzące na przedziałku. Kupiłam light brown i idealnie zamaskowały mi zarówno odrosty, jak i siwe. Odpowiedz Link Zgłoś
paszewa Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 01.12.16, 20:46 tez sobie kupie w takim razie ten odcień. A skory nie barwi?? Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 01.12.16, 21:21 Dial, ale produkt beznadziejny. Brudzisz ręce przy każdym dotknięciu włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 01.12.16, 21:22 Działa - autokorekta Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: Tuszowanie odrostów z magic retouch 01.12.16, 21:28 Nie wiem, ja takich problemów nie mam. Zaznaczę tylko, że nie kupowałam w rossmannie, ale online. Widzę, że jest różnica w opakowaniach, ale nie wiem, czy w zawartości i składzie. kupiłam ten www.shopla.pl/pl/sklep/hair-touch-up-light-brown-,176,1837.html Odpowiedz Link Zgłoś