Dodaj do ulubionych

Prezent dla teściowej

03.12.16, 23:21
która ma już WSZYSTKO co jest jej potrzebne do życia. Sprzęty AGD i codziennego użytku, kosmetyki odpadają, bo ma wrażliwą cerę naczynkową i kupuje sobie sama. Rok temu dostała karchera a dwa lata temu odkurzacz wodny. Bardzo się ucieszyła i na tym koniec moich pomysłów sad
Obserwuj wątek
    • alchemy_alice Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:25
      Ja swojej w tym roku kupiłam książkę i audiobooka. W zeszłym porządne słuchawki do audiobookow. Może spróbuj w tę stronę. Kosmetyki sa niebezpieczne w dawaniu bo faktycznie mogą uczulić, ale książki, może ma jakieś hobby, to chyba dobry kierunek?
      • paniusia.aniusia Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:27
        My kupiliśmy płytę M.Bajora bo lubi.
        • ivaz Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:33
          Ja kupiłam rajstopy uciskowe, takie medyczne na wyraźne życzenie, bo sama w życiu bym czegoś takiego nikomu nie kupiła, dokupię ładny, wełniany pled bo jakoś tak głupio tylko z tymi rajstopami mimo że są pieruńsko drogie.
    • heca7 Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:29
      Bilety do teatru, filharmonii itd. No przecież nie była na wszystkim smile
      • zuleyka.z.talgaru Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 09:36
        Moi teściowie dostaną w tym roku.
        Co prawda teściowa będzie posikana ze strachu, bo chyba od 50 lat w teatrze nie była........................................................................... więc niech teraz nadrabia.
        • stillgrey Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 19:07
          Fatalny pomysł na prezent, chyba nie lubisz tesciowej? Czemu chcesz ja na sile uszczesliwiac skoro wiesz, ze wyjscie do teatru bedzie dla niej stresem?
    • butch_cassidy Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:34
      Nie kupuję nic.
      Pewnie mąż da jakiś drobiazg, ale nawet nie mam pewności, bo od lat się odgraża, że przestanie jej dawać cokolwiek.
    • agni71 Re: Prezent dla teściowej 03.12.16, 23:37
      Może Kindle? Albo książki papierowe? Bilety na coś (teatr, operetka, opera, koncert)?
    • aurinko Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 00:24
      Ramkę cyfrową do zdjęć, czytnik (kindla albo inny),
      bilety na jakąś operę czy do teatru, kurs tańca, kurs rysunku czy coś w ten deseń. Skupilabym się na prezencie z działu dusza, hobby, przyjemności a nie praktyczne sprzęty do domu.
      • czarna_kita Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 00:47
        Ja właśnie moim tesciom kupiłam bilety do opery. Wiem że nigdy nie byli a tesciowa kiedyś mówiła ze chciałaby zobaczyć a ja calkiem o tym zapomniałam. I czytając jakiś wątek na ematce olśniło mnie że przecież!
    • turzyca Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 08:21
      W Polsce to trochę nietypowe, ale jeśli teściowa już ma wszystko, a jednocześnie jest coś, co jej leży na sercu - dzieci, zwierzęta, ofiary wojny - to może wpłata na odpowiednią organizację?
      • kondolyza Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 10:48
        bilety do testru lub karnet na zabieg spa jakis relacujacy zeby nid bylo podtekstow ze odmladzajacy czy przeciwstarzeniowy.
        ja swojej kupilam torebke batycki
        dobre sa tez bizuteria i kucerki na bizuterie
        poza tym wysokiej jakosci nieuczulajace kosmetyki typu drogi krem ze slimaka czy cos
    • ga-ti Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 11:09
      Moja chce sokowirówkę, spóźniła się na jakąś promocję w markecie i marudzi, że by bardzo chciała. Ostatnio też wspomniała o ciśnieniomierzu i pościeli z flaneli.
      Kiedyś dostała od nas torbę na zakupy na kółkach, walizkę na kółkach, elektryczny koc, grzejnik (chyba olejowy, ale się na tym nie znam), jakieś kuchenne typu pucharki do lodów, kieliszki do wina, bo wytłukły jej się smile
      • ga-ti Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 11:10
        Zależy od teściowej, moja już nieco wiekowa i bardzo domowa, więc z karnetem do spa by się przeraziła wink
    • mika_p Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 12:28
      Prezenty są do szczęścia, a nie do życia tongue_out
      Apaszka, szaliczek, książka (chyba, że jedną już ma), serial, perfumy, biżuteria
      • iza232 Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 18:28
        Odkurzacz wodny i karcher do mycia okien uszczęśliwiły ją, bo ułatwiły życie. Apaszka, szaliczek - ma w wielkich ilościach. Książek nie czyta, nie lubi, więc i czytnik odpada. Perfumy - nie znam jej gustu i raczej nie używa. Biżuteria.... może faktycznie. Do tego jakiś kuferek na nią.
        • alchemy_alice Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 18:36
          A ma jakieś hobby? Może coś z tym związanego. Starsze osoby często deprecjonują swoje hobby, czasami szkoda im wydawać na to pieniądze. Podpytaj teściową, teścia, rodzinę. Na pewno jest coś o czym marzy, a szkoda jej na to finansów albo coś.
    • lauren6 Re: Prezent dla teściowej 04.12.16, 19:19
      Ręczniki, apaszka, portfel, ładny czajnik z zapasem smakowej herbaty, kosz prezentowy, perfumy, eleganckie pióro i długopis, kalendarz National Geographic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka