04.12.16, 19:11
Znacie? Sprzedaja cos, co sie nazywa Instantly Ageless, i mlodnieje sie po tym o 15 lat, natychmiast. Tyle ze tylko na kilka godzin big_grin . Az tak odmlodniec nie chce, bo sie moje pokolenie nie bedzie chcialo ze mna zadawac wink . Ale troche by nie zaszkodzilo. Uzywala ktoras takiego ich zwyklego kremu na noc, kremu na dzien badz serum? Albo zna sie ktoras na skladach i cos wie o skladzie tych kosmetykow, bo ja niestety nie, a nie chce sobie jakiegos badziewia dac na twarz...
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Jeunesse 04.12.16, 19:25
      wizaz.pl/kosmetyki/produkt,76618,jeunesse-global-instantly-ageless-krem-pod-oczy-przeciwstarzeniowy.html

kluczowy jest argireline

www.forum-urody.pl/argireline-warto-czy-nie-warto,t795.html

ktore to kupisz na ebay za smieszne pieniadze:

www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Argireline&_sop=15

czekam wlasnie za przesylka, jak dojdzie i przetestuje dam znac.

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=738791
      • zielony-swiat Re: Jeunesse 04.12.16, 19:31
        Dziekuje mysiulek! Zamowilas tylko instantly ageless? Ten mnie jakos najmniej pociaga... Tzn wiem, ze dziala, bo obejrzalam wczoraj mase klipow na YouTube, w paru jezykach, no i kurcze widac, ze dziala. Tylko co mi po takim dzialaniu na 4-5 godzin... Ja wole cos, co dziala wolniej, lagodniej, powoli i slabiej ale ten efekt bedzie trwaly i dobry dla skory. Serum i krem na noc mnie jakos bardziej pociagaja...
        • mysiulek08 Re: Jeunesse 04.12.16, 19:41
          Zamowilam te ampulki:

www.ebay.com/itm/Argireline-Matrixyl-Hyaluronic-Acid-Liquid-Serum-Wrinkle-Collagen-Cream-Firm-H59-/161987709627?hash=item25b7384abb:g:Jp4AAOSwPc9WzYJ2

mialam od nich kwas hyaluronowy i bylo ok. Na instantly ageless szkoda mi kasy tongue_out

Zasadniczo kupuje kosmetyki na ebay, glownie z Bulgarii (uwielbiam roze damascenska), maja fajne rozane kremy, olejki Ikarov nie sa gorsze od Kiehls'a a kosztuja ulamek ceny. Moj ukochany olejek z rosa mosqueta musze kupowac w Indiach sad w ojczyznie tego olejku straszna posucha od czasu trzesienia ziemii, cala produkcja idzie na export.

I uprzedzam, nie, nie boje sie chinskich kosmetykow smile
    • odnawialna Re: Jeunesse 04.12.16, 19:29
      latem już coś o tym było i skusiłam się na allegro, kupiłam po 12 czy 14 zł za ampułkę, bez zachwytu
    • taki-sobie-nick Re: Jeunesse 04.12.16, 21:16
      a skąd się bierze tę argirelinę?
      • taki-sobie-nick Re: Jeunesse 04.12.16, 21:16
        taki-sobie-nick napisała:

> a skąd się bierze tę argirelinę?

I nie mam na myśli, że z allegro, tylko raczej - gdzie ona występuje?
        • mysiulek08 Re: Jeunesse 05.12.16, 06:22
          W laboratorium, to syntetyczne jest

"W laboratorium biochemika i noblisty dr. Martina Rodbella wynaleziono substancję czynną zwaną argireliną."
    • geigerka Re: Jeunesse 05.01.17, 12:28
      Luminesce- krem na noc
      składniki:
      Aqua, Glycerin, Coco- Caprylate/Caprate,
      Caprylic/Capric Triglyceride, Steareth-2,
      Cyclepentasiloxane,Dimethicone Crosspolymer,
      Neopentyl Glycol Diheptanoate, Isododecane,
      Steareth-21, Caprylate, Glyceryl Undecylenate,
      Citrullus Vulgaris (watermelon) Fruit Extract,
      Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract,
      Sodium PCA, Sodium Lactate, Baicalin, Propanediol, Phosphate Buffered Saline,
      Niacinamide, Ubiquinone (Co Q10), Squalane, Phospholipids, Superoxide Dismutase, Arabidopsis Thaliana extract,
      Lecithin, Micrococcus Lysate, Arctium Lappa Root Extract, Passiflora Incarnata Fruit Extract,
      Sambucus Nigra Fruit Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Carbomer, Cetyl Esters, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Retinyl Palmitate, Ribose,
      Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Stearic Acid, Parfum (Hexyl cinamal, Limonene, Linaool, Geraniol), Triethanolamine, Phytosterols.

Mam nadzieję, że się nigdzie nie pomyliłam przy przepisywaniu z opakowania kremu tych wszystkich dziwnych wink wyrazów. Skład ten możesz sprawdzić na stronie analizatora kosmetyków:
      kosmetologia.com.pl/analizator-kosmetykow.html

Używam zamiennie wszystkich kosmetyków Jeunesse i jestem więcej niż zadowolona z rezultatów. Po około 3 miesiącach stosowania tylko kremu na dzień, zauważyłam duże ujędrnienie skóry. Zniknęły mi też brązowe plamy na czole, tylko nie wiem po jakim czasie, bo nagle się zorientowałam, że ich już nie mam smile
      Ja naprawdę polecam. Poza tym kosmetyki te nie zawierają parabenów
      Jak będziesz chciała się czegoś jeszcze dowiedzieć, to chętnie odpiszę, ale teraz muszę jechać do pracy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka