Dodaj do ulubionych

a Sylwester :)

12.12.16, 12:51
Bo już mi się wątki świąteczne znudziły smile
Jakie plany?

U mnie od "zaraz po świętach" do "zaraz po nowym roku" bratowa z dzieciakami będzie, więc pewnie coś w rodzaju kinderbalu smile
Po kolacji pójdziemy fajerwerki oglądać (u nas na osiedlu ludzie strzelają dwa razy: normalnie o północy ale i o 20 na boisku spotykają się wszyscy z dzieciakami i dzieciaki mają swoje pokazy, na wypadek, gdyby nie doczekały do północy smile ), potem będziemy się kotłować w salonie Just Dance aż ostatnia sztuka padnie.
Ja z półtoraroczną pewnie jako pierwsze pójdziemy w bety, zaraz po pierwszych fajerwerkach albo nawet jeszcze przed. A może męża wyślę z małą do spania i będę tylko z cyckiem przychodzić jak będzie potrzeba. Mąż spędzi sylwestra w łóżku z małą i z ukochanym fejsbukiem a ja z bratową i resztą dzieciaków?
Szalenie emocjonująca noc się zapowiada smile
Obserwuj wątek
    • kondolyza Re: a Sylwester :) 12.12.16, 13:07
      czekam jak na zbawienie...od zaraz po swietach do jeszcze troche po nowym roku jedziemy nad jezioro na Warmie...mialam tak zabiegane te ostatnich kilka miesiecy ze od wakacji marze o wspolnym wyjezdzie zeby sie sobą nacieszyc, pobyc,poleniuchosac,wyprzytulac po wszystkie czasy a jeszcze do tego nie musiec sprzatac ani gotowac i miec luksus spa na -1 smile
    • angeika89 Re: a Sylwester :) 12.12.16, 16:07
      Nic nie planuję.
      Prawdopodobnie będę z synem i mężem w domu smile
    • heca7 Re: a Sylwester :) 12.12.16, 16:17
      Idziemy do brata mojej bratowej. Będzie też oczywiście mój brat z żoną. Dzieci zostaną w domu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka