Dodaj do ulubionych

Masło w sprayu

14.12.16, 00:17
Spotkaliście się z czymś takim? Google pokazuje, że faktycznie istnieje - gdzie to można kupić stacjonarnie?

Syn napisał w liście do świętego - cytuję: "Bardzo bym również prosił o masło w sprayu (to nie żart)." Zastanawiam się więc, czy mu dla żartu nie kupić wink
Obserwuj wątek
    • drinkit Re: Masło w sprayu 14.12.16, 00:19
      Z reklama amerykanska z lat 90.
      • czarna_kita Re: Masło w sprayu 14.12.16, 00:25
        Moja córka kiedyś napisała w liście do Mikołaja " i jeszcze poprosze kurę". Pytam się jej jaką kurę? Żywą, gdaczącą taką? - Tak. - A po co Ci? - Żeby zawsze była i znosiła Jajka dla wszystkich.
    • lalkaika Re: Masło w sprayu 14.12.16, 00:32
      pelnoletni to kup
    • 71tosia Re: Masło w sprayu 14.12.16, 00:56
      i maslo (a raczej cos malopodobne w smaku) i rozne oleje w sprayu, czesto uzywa sie w kuchni amerykanskiej do smazenia. Wpisz w google 'butter spray' to zobaczysz sporo takich produktow
    • lubieczeresnie Re: Masło w sprayu 14.12.16, 01:06
      masło do ciała w sprayu z Ziaji mozna kupic, do opalania ale to chyba chodzi o inne masło ;p
      • lubieczeresnie Re: Masło w sprayu 14.12.16, 01:07
        ziaja.com/kosmetyki/1611,maslo-kakaowe-spray
    • agni71 Re: Masło w sprayu 14.12.16, 09:37
      Pewnie sie u jutjuberów naoglądał smile
    • eve-lynn Re: Masło w sprayu 14.12.16, 10:22
      no prawdziwe maslo to nie jest, ale tak.
      spotkalam sie z tym w pracowej stolowce, zawsze w piatki mamy gofry (tzn stoi gofrownica i ciasto i sobie mozna zrobic) i wlasnie takie "maslo" w sprayu, zeby sobie psiknac na gofrownice zanim sie ciasto wleje i zacznie smazyc.
    • mikams75 Re: Masło w sprayu 14.12.16, 11:38
      ja drogie nie jest to bym kupila, niech sie cieszy.
      Ale zastanawiam sie czy to jest do psikania na chleb? Ja widzialam takie do psikania gofrownic jak ktos wyzej napisal. Widzialam w hotelu, w sklepie nie patrzylam, wiec nie pomoge w zakupie.
    • minor.revisions Re: Masło w sprayu 14.12.16, 13:43
      Wypytałabym o konkrety, bo są dwie różne rzeczy. Jedna to produkt marki "I can't believe it is not butter" I jak sama nazwa wskazuje to koło masła nawet nie leżało a druga to butter sprayer czyli taki gadżet do którego się wsadza kawałek masła i on tym faktycznie rozpala ale nie wiem jak to robi, w sensie jak zmienia migusiem konsystencję tego masła w taką psikalną.
    • e-kasia27 Tu można kupić 14.12.16, 18:05
      allegro.pl/maslo-w-sprayu-crisco-butter-no-stick-170g-z-usa-i6629033058.html
      • gopio1 Re: Tu można kupić 14.12.16, 23:01
        Widziałam, ale wysyłka ze Stanów, do 7 tygodni.

Dziękuję wszystkim za odzew. Zdecydowanie chodzi o taki spray do jedzenia, nie do ciała.
        Ale to widać to jeszcze nie nasz rynek - chyba odpuszczę. Tym bardziej, że oczami wyobraźni już widzę, jak tym psika w siostrę albo po mieszkaniu... wink
    • oklamoradora1 Re: Masło w sprayu 15.12.16, 09:16
      Z ciekawości zapytam, ile Twój syn ma lat?
      Zupełnie bez podtekstów pytam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka