black-cat 18.12.16, 12:14 Czy któraś z Was posiada to cudo? Jakie to koty? Czytałam, że są żywe i przyjazne, ale to piszą o większości kotów. Nie planuję się dokacać, pytam z czystej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqua48 Re: Kot bengalski 18.12.16, 13:10 Nie posiadam, ale widziałam takiego kota bengalczyk w piękne duże łaty (mieszka nieopodal i czasami jest wyprowadzany na spacer) i rozmawiałam z właścicielką. Podobno to jeden z tych bardziej "psich" z charakteru kotów, gadający i lubiący towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
thea19 Re: Kot bengalski 18.12.16, 14:13 ogladalam program o kotach domowych na animal czy czyms takim. konkluzja byla taka, ze bengale dominuja inne kocie rasy i z posiadania roznych w domu wychodza klopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Kot bengalski 19.12.16, 01:36 Bengale roznosi energia, dają czadu równo mimo dojrzewania. Taka jest opinia na temat realnego charakteru tych kotów. Nie nazwałabym tego cudem preferuję spokojniejsze egzemplarze, najlepiej dorosłe uratowane. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Kot bengalski 19.12.16, 02:12 Spory, pieknie umiesniony. Koty bardzo towarzyskie, z ogromna radoscia zycia i energia,kocie ADHD do entej potegi. Aby jakos przezyc z bengalem musza byc dwa bengale. Futro cudne i owszem Odpowiedz Link Zgłoś