hedna 03.01.17, 14:11 Raz i drugi ubrałam się za lekko,zmarzłam i teraz ( pewnie od tego) boli mnie brzuch i dół pleców. Poradźcie czym się podratować Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stephanie.plum Re: Zmarzłam 03.01.17, 15:42 jak to? od zmarznięcia Cię boli? a nie przeszło, jak się rozgrzałaś...? Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Zmarzłam 03.01.17, 15:50 >Raz i drugi ubrałam się za lekko,zmarzłam i teraz ( pewnie od tego) boli mnie brzuch i dół pleców. Brzmi jak nerki. Polecam Urosept. Odpowiedz Link Zgłoś
sayyida Re: Zmarzłam 03.01.17, 16:02 No to jak zmarzłaś, to teraz odwrotnie - wygrzej się. Gorąca kąpiel, kocyk, grzaniec, herbata z wkładką (niekoniecznie alkoholową - z miodem, syropem malinowym, imbirem). A bolące miejsce obwiąż wełnianą chustą albo szerokim szalikiem. Nie wiem, na jakiej zasadzie to działa, może jak placebo, ale działa Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Zmarzłam 03.01.17, 17:14 Gorąca kąpiel, ciepłe skarpetki i koc elektryczny. Do tego herbatka i do łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: Zmarzłam 03.01.17, 20:05 Do matki-polki też pasuje. Wiesz ze hipochondrie mozna leczyc? Serio pytam, nie przesmiewczo. Odpowiedz Link Zgłoś