eve-lynn 03.02.17, 13:07 No to która się szykuje? Ja chyba córce kartkę pocztą wyślę... I pewnie coś upieczemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
memphis90 Re: Walentynki :P 03.02.17, 18:15 Moje dziecko ma imieniny, więc będziemy świętować w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
thank_you Re: Walentynki :P 03.02.17, 18:28 U mnie od kilkunastu lat są to urodziny siostrzeńca. )) Odpowiedz Link Zgłoś
angeika89 Re: Walentynki :P 03.02.17, 21:26 Co roku obchodzimy walentynki. Mam już dla męża ładne perfumy i jeszcze może jakąś bluzę mu dokupię. Dla synka mam nowy zestaw Lego. Lubię prezenty praktyczne. Wieczorem pewnie jakaś miła kolacja Odpowiedz Link Zgłoś
klerjeser Re: Walentynki :P 03.02.17, 21:59 Nie obchodzimy, obchodzimy dzień Dzień Paralotni angeika89 napisał(a): > Co roku obchodzimy walentynki. Mam już dla męża ładne perfumy i jeszcze może ja > kąś bluzę mu dokupię. Dla synka mam nowy zestaw Lego. > Lubię prezenty praktyczne. > Wieczorem pewnie jakaś miła kolacja Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Walentynki :P 03.02.17, 23:33 Ja to bym chciala kota dostac na walentynki. Ale pewnie dostane tylko ptasie mleczko Mój dziad dostanie ode mnie halwe i bimber. A w ogole to ja nie przepadam za walentynkami,noc kupaly lepsza bo nie z importu,tylko nasza Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Walentynki :P 04.02.17, 01:01 *Chalwe! Deficyty mam umyslowe ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Walentynki :P 04.02.17, 05:00 W Valentine's Day maz ukochany bedzie poza zasiegiem na swojej pierwszej konferencji zwiazanej z tematem jego rozpoczatych we wrzesniu studiow PhD wiec "zachlysniemy sie miloscia" w niedziele, 12tego Plany sa, organizacyjnie wszystko juz zostalo poczynione, zapowiada sie ... milosnie To jest uroczy dzien, jak mozna nie lubic nadmiaru roz, czekolady i czerwonego wina? Samo dobro Cheers. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Walentynki :P 04.02.17, 10:04 zwiazanej z tematem jego rozpoczatych we wrzesniu studiow PhD Gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
pani_libusza Re: Walentynki :P 04.02.17, 08:44 W ramach utrzymywania dobrych relacji rehabilitantka dziecka dostanie od nas walentynkę a jeśli maluch grzecznie pójdzie spac to rodzice tez spędzał miły wieczór razem i może obejrzymy komedie romantyczna.... Ps eve-lynn jak tam pracownik ciasteczka, uda się omijać? Odpowiedz Link Zgłoś
mayaalex Re: Walentynki :P 04.02.17, 08:59 Mojego meza nie bedzie w walentynki w domu wiec swietowalismy juz wczoraj. Dostal ode mnie tuzin ostryg, bo lubi. On ma mi dzisiaj kupic czekoladki. Niestety wczoraj oboje bylismy tak zmeczeni, ze padlismy podczas usypiania dzieci Mam nadzieje, ze dzis wieczorem nadrobimy zaleglosci. Odpowiedz Link Zgłoś