konwalka 10.02.17, 16:45 dziewczyny, która by sie odwazyla przystapic do akcji? ze zdjeciem wlacznie, oczywiscie www.logo24.pl/Logo24/1,154809,21326154,kobiety-przestaja-sie-golic-nowy-trend.html#a=22&c=12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alchemy_alice Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 16:49 Ja już od dawna się depiluję jak mi się zachce, ciśnienia nie mam, mąż ma w nosie czy jestem włochata czy nie. Fotek nie robię bo na co mi to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 16:57 no ale tu jest jeszcze coś poza niegoleniem- zbiorka pieniedzy niewydanych na maszynki i zasilenie konta dla ofiar przemocy Odpowiedz Link Zgłoś
alchemy_alice Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:24 Mogę kasę wpłacić i bez fotki. Nie wrzucam swoich zdjęć do sieci. Jakbym wrzucała to zapewne w stanie ogolenia i włochatości. Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 09:19 Mam depilator niestety wiec nic juz nie oszczedze. Glupi pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 16:58 Nie toleruję owłosienia na swoim ciele, inni mogą sobie chodzić jak chcą, nic mi do tego. Akcja fajna bo przymusu nie powinno być nawet co do nóg. Do akcji mogłabym dołączyć ale owłosienia brak, wczoraj potraktowałam depilatorem nawet krechę po cc, nie to że tam mam, bo od lat depilowanie robi swoje ale jakieś pojedyncze. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:00 Ja w zyciu. Golenie nóg jest dla mnie jak mycie zebow-mus. Ale kazda akcja charytatywna jest fajna,ta tez moze byc Odpowiedz Link Zgłoś
saszanasza Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:32 Nie wiem czemu służy taki trend? Ukazywaniu naturalności? Kurczę, może przestanę się myć i chodzić do dentysty, ubiorę się w sukienkę z liści i będę skakać po drzewach Odpowiedz Link Zgłoś
mebloscianka_dziadka_franka Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 09:02 Myślę, że to jednak dwie różne rzeczy. Niegolenie nóg czy pach to tylko kwestia estetyki. Nie mycie się i nie dbanie o zęby - zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamolka1 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:42 To tylko pachy bym mogła zapuścić ( ale nie chcę 😉) . Jako rudzielec posiadam przezroczyste brwi i rzęsy, nóg nie goliłam nigdy bo mam tak niewidoczne włoski że szkoda czasu .... Grażyny - ogolonej czy nie nie pokażę 😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 19:16 Ja tam mogę grażynę nieogoloną pokazywać. Piękna, ruda Odpowiedz Link Zgłoś
suchawloszkana3 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:50 Ja. Ale dzisiaj rano całkowicie się wydepilowałam, wiec nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
fifiriffi Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 17:54 zimą zazwyczaj depiluję sie jak muszę ale nie zamierzam pokazywac tego na fejsiku Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 18:00 Ja bym coś tam mogła nawet pokazać, ale nie mam fejsa. Cóż za niepowetowana strata... :p Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 20:24 zaoszczędzimy na paście do zębów - oszczędności też możemy przekazać na leczenie chorych. Panowie niech zapuszczają brody do pasa, a jak dostanie się do nich jedzenie, to niech nie wycierają chusteczkami, żeby i na tym zaoszczędzić. Nie czyśmy uszu, nie spłukujmy wody w toalecie po defekacji, nie pierzmy i nie zmieniajmy bielizny. Długo można by wymieniać, czego moglibyśmy nie robić... Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 21:34 Co ma golenie nog czy pach z myciem zebow i ogolna higiena? Zreszta wielu mezczyzn sie nie goli, a jedynie przycina zarost i to tez jest ok. A juz odnoszenie golenia sie do splukiwania wody i prania bielizny to w ogole logiczne kuriozum. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:00 A golenie brody i chodzenie do fryzjera to niby zabiegi higieniczne? Czysta estetyka, ale wpisana w nasz kodeks kulturowy. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 21:54 Fakt, związek między myciem zębów, praniem a niedepilowaniem nóg jest kolosalny. Jprdl. BTW - znam jednego faceta, który cały się depiluje. JEDNEGO. Jak wiele części ciała poza ewentualnie twarzą pan kolega goli, że tak ubolewa nad kwestiami higienicznymi z tym nowym trendem związanymi?... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:03 Pewne zabiegi, czy to estetyczne. czy higieniczne są wpisane w nasz kodeks kulturowy i nawet jeśli z części można by było od biedy zrezygnować, to po co? O sprawach intymnych nie będę rozmawiał, ale mogę odpowiedzieć, że golę się pod pachami, zwłaszcza że regularnie odwiedzam "pakernię", a co do nóg, to akurat golenie nóg u mężczyzn nie jest czymś przyjętym kulturowo, tak jak u kobiety biceps o obwodzie 45 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:08 Tja. Na przykład przez lata gorset był wpisany w kodeks kulturowy. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:16 Świat idzie do przodu i np. nikt już słabszych niemowląt nie zrzuca ze skały, a zapalenie płuc nie powoduje już tak wysokiej śmiertelności. Jesteśmy też w stanie bardziej skutecznie poprawiać/upiększać swój wygląd. Może i żyjemy w epoce nadmiernego kultu ciała, ale kiedyś to trącać zęba byliśmy praktycznie bezradni ani np. nie byliśmy laserowo w stanie usuwać blizny po oparzeniach. Młody jeszcze jestem (chyba), wychowany w takich czasach, że włochate jak u chłopa kobiece nogi nigdy nie będą się mieścić w moim kodeksie estetycznym, podobnie jak deformowanie ciała gorsetami czy miażdżenie stóp dziewczynek (nadal podobno stosowane w Chinach), bo cywilizowana ludzkość już z tego "wyrosła". Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:22 No, to ja ci powiem, że jest wiele kobiet, które wolałyby mieć do czynienia wyłącznie z facetami, którzy się depilują. Ale to niemęskie przecież, gejoskie i w ogóle pfuj. Za to w drugą stronę - musowo, bo inaczej kobieta jest niehigieniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:25 Nie, że niehigieniczna, ale np. nieestetyczna. Owszem, są takie kobiety, ale disco-techno panienki nie są w moim guście. Ja jestem rockersem w skórzanej kurtce, preferuję panny z rockowych kręgów, takie zazwyczaj nie gustują w metroseksualistach z techno parad, tańczących w białych rękawiczkach w dyskotece "Ekwador". Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:28 I pisząc o rockowych miałem na myśli rasowe heavymetalowe tygrysice w skórach, a nie jakieś hippie-buntowniczki w spranej koszulce z pacyfką. Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:21 Mój mąż od lat goli pachy i nie tylko Klaty nie musi bo mało tam ma za to nogi i pośladki obrośnięte, ale tam żeby się golił to już nienie za daleko by to poszło...w końcu z chłopem chcę sypiać! Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:23 Umówmy się - u faceta nogi gładkie jak u panienki wyglądają równie nieciekawie, jak niedźwiedzie futro na kobiecych odnóżach. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 23:10 A włochate męskie pachy są obciachem na siłowniach i już! Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 23:22 Głupoty gadasz.Wlochate, pachnące mężczyzna pachy są piękne.I będą.I oby długo jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 23:47 Nie wiem, ile masz lat. Ja jestem "fit" i gąszczu pod pachami trzymać nie zamierzam. Starej daty widać jeszcze, może też podobają Ci się tłuści panowie, co nie uprawiają żadnej aktywności ruchowej i do tego mają wąsy. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:13 Włosy pod pachami nie oznaczają tlustych panów.Zobaczylbys panów ode mnie z pracy- wysokie to, umięśnione, włochate, nieogolone., Z wyższym inżynierskim.Szarpac tylko,bo fajni. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:29 aż zaczęłam szukać co to jest ten kodeks kulturowy. Już sie wystraszyłam ze ominęła mnie znajomość jakiegoś kluczowego pojęcia, a to ematka sobie wymyśliła pojęcie i teraz definiuje. " nawet jeśli z części można by było od biedy zrezygnować, to po co? " może taniej jest jak się nie zużywa żyletek, może ma się wiecej czasu jak sie nie chodzi na depilację, może sie tym coś manifestuje itd (pytasz o cel rezygnacji) Przyrównywanie nie mycia zębów, czy nie prania do nie golenia ... świadczy o tym jak bardzo jesteś niewolniczką obowiązujacego kanonu piękna. Jak coś nie jest ogolone to jest nieestetyczne, pokrewne do niehigieniczne wdł ciebie ... o kurcze własnie zdałam sobie sprawę ze piszesz w rodzaju męskim, a ja sie produkuje dla trola p.s. uspokoje cię, golę i nie pokazuje w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:34 Z wielu rzeczy można rezygnować, ale jednak ten dzisiejszy kult ciała ma swoje pozytywy - sylwetkę możemy poprawić w fitness clubie, cerę peelingiem, fajnymi ubraniami podrasować image, zajęczą wargę zoperować, oprawki do okularów dobrać estetyczne, jak stracimy zęba wstawić implant. I nie, nie mylę braku higieny z brakiem estetyki, ale... znasz faceta, który poderwałby na ulicy obcą dziewczynę, idącą w mini i mającą nogi owłosione jak facet albo nie daj boże czarne wąsy? Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:45 zakładasz, że celem życiowym każdej/większości z kobiet jest podobać się mężczyznom (być poderwana przez mężczyznę) ? Dla wielu kobiet to nie jest istotne. Nie zakładaj tez mylnie, ze to co tobie sie nie podoba/podoba w kobietach, jest kryterium dla innych. w odpowiedzi, w ogóle nie znam facetów podrywających na ulicy kobiety. Nigdy nie byłam świadkiem czegoś takiego i nic mi o tym nie wiadomo żeby znani mi mężczyźni zaczepiali kobiety na ulicach. p.s. kobiety często kierują sie opinią innych kobiet, nie mężczyzn Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:55 Znaczna większość ludzi jednak chce się spodobać płci przeciwnej. A o podrywaniu na ulicy mówiłem bardziej abstrakcyjnie - raczej kobieta z nogami owłosionym jak u chłopa paradująca w mini nie byłaby apetycznym kąskiem do podrywania dla większości facetów (przynajmniej tych młodych). Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 22:58 Widzisz, ja jestem facetem, kiedyś miałem straszne kompleksy i nawet jak być może się jakieś podałem, to było to dla mnie krępujące, bo uważałem że jestem strasznie brzydki i nie chcę być z żadną kobietą, bo jeszcze by o niej mówili że jest z jakimiś brzydactwem. Z czasem jednak nabrałem pewności siebie, bzyknąłem pierwszą pannę i stwierdziłem, że jednak lubię się podobać kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 10.02.17, 23:48 A np. owłosione nogi u kobiety są równie obciachowe, co wąsy u faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:00 A wasy u facetow sie wielu paniom podobaja. I tak dochodzimy do banalnej prawdy,ze o gustach sie nie dyskutuje. Wow Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:02 Ja takich nie znam, którym się wąsacze podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:06 Ja znam. Oraz takie ktore leca na: tatuaze,duze brzuchy,dlugie wlosy na glowie...Znam nawet taka,ktora leci na wlochate plecy. Moze dlatego,ze w realu znam wiecej niz 5 kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:17 Kobieta lecącą na duże brzuchy? Okropne poczucie estetyki, niczym miłośniczka disco polo, zupek chińskich, śmierdzących czipsów i codziennego stołowania się w KFC. A ja cenię sobie dobry gust i poczucie smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:21 A dla mnie atrakcyjną, a przy tym niebanalną dziewczyną jest posłanka Wassermann, o której czytałem że dba o zdrowie i formę fizyczną, elegancka, z szerokimi horyzontami, spokojna i kulturalna. A nie miłośniczka dużych brzuchów, która na kanapie siedzi z czipsami i czteropakiem piwska, pijąc je prosto z puszki. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien131 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:41 ona mi nie wyglada na heavymetalowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:46 Dla tak apetycznej i dobrze poukładanej katoliczki o niewinnym uśmiechu i anielskich oczętach zrobiłbym wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien131 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:48 a skad wiesz,ze katoliczka...? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:52 Zakładam, że jest, a na pewno ślubowała "tak mi dopomóż Bóg". W każdym razie takie konserwatystki jak ona grzechu są warte, a ja przy takiej prawicowej damie nie musiałbym udawać grzecznego chłopca, żeby jej nie spłoszyć. Lewicowe "aktywistki" nie raz mi tu pisały, że jak będę takim "prawicowym chamem", to żadna mnie nie zechce - ale ja mam swój target i z "prawicową" dziewczyną mógłbym wspólnie śmiać się z lewicowych aktywistek. Odpowiedz Link Zgłoś
jesien131 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 01:01 Aha . (dziwne ,ze na emamie hula non stop polityka) Odpowiedz Link Zgłoś
rysiowa85 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 01:17 Masz jeszcze u niej szansę, bo Pani chyba niezamężna Mozesz sobie przykleić zdjęci swojej głowy na korpus tego Pana to będziesz wiedział jak się razem prezentujecie. Tylko nie czekaj za długo z tym wspólnym śmianiem się z lewicowych aktywistek, bo Pani to rocznik 78. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 08:57 A kogo to interesuje co cenisz? Chyba nie o tym dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 03:21 Gratulujemy, to wspaniale! Uprzejmie jednak może pozwolisz tu kobietom decydować co wygolą a co nie? Poustalałeś zasady mody tak radykalnie, jakby wszystkie Tobie pod Ciebie miały te paski bikini szykować (wyjeżdżając na jedną: 'o fuu, może lubisz jeszcze takich i takich?') - bo zaliczyłeś, się zmieniłeś i teraz na siłkę chodzisz, i tylko prawdziwe tygrysice bez futra w skórach lubisz, o jaaa... Trochę się to żałosne robi - zupełnie jak: youtu.be/5yLZjiowQIU Stary - w kobiecym wątku Ciebie najwięcej Żyj i pozwól żyć innym - bo zacznę myśleć że ta siłka to świeża sprawa, jakaś noworoczna deklaracja czy co? chipsshots.com/wp-content/uploads/2014/12/brace-yourself-new.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 12:26 Ale Ty jesteś prokobiecy i szlachetny! Normalnie przyjaciółka z penisem! I ten ciepły język, normalnie jestem z Ciebie dumny miśku. Całuski. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 15:52 wheels.of.steel napisał: > Ale Ty jesteś prokobiecy i szlachetny! Normalnie przyjaciółka z penisem! I ten > ciepły język, normalnie jestem z Ciebie dumny miśku. Całuski. Pachy już wygoliłeś, że na forum siadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 17:07 W odróżnieniu od Ciebie nie wietrzę na widoku kęp pod pachami, ćwicząc w moim klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 17:40 wheels.of.steel napisał: > W odróżnieniu od Ciebie nie wietrzę na widoku kęp pod pachami, ćwicząc w moim k > lubie. W odróżnieniu ode mnie nic nie wiesz o mojej rutynie golono-strzyżono. "I am talking missionary, I am talking... missionary!" Who am I then to introduce you to the rest? Odpowiedz Link Zgłoś
arkanna Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:09 chwila , a panowie dlaczego się nie golą. Dlaczego tylko od kobiet wmaga się wydepilowanych nóg, pach i krocza? jakos u panów tego nie zaobserwowałam , w szczególnści jezeli chodzi o nogi . Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: Przestańmy myć zęby... 11.02.17, 00:13 Bo facet nie jest kobietą, a kobieta facetem? Dlaczego obwód bicepsa powyżej 40 cm jest u mężczyzny pożądany, a u kobiety nie? Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 20:58 Aaa, akcja? To sporo tłumaczy, skąd takie zdjęcia na fb. Mnie to brzydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:09 A internet jest pamiętliwy i rzeczy tam zamieszczone nigdy nie znikną. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:14 Tak samo jakbym ja publikował zdjęcia w okresie, kiedy miałem wysyp trądziku, gdybym poznał teraz jakąś pannę, a ona by tamte foty zobaczyła, to by nagle zwiała z powodu poczucia do mnie obrzydzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuleyka.z.talgaru Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:15 Pedofile też tak mówią Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:20 Koszmarem mojego dzieciństwa były nauczycielki, co pod rajstopami trzymały na nogach futro jak u niedźwiedzia lub miały wąsy - tak, najwyraźniej byłem małym pedofilem. Umówmy się, że Drinkit zapewne miała na myśli zdjęcia nóg owłosionych jak u faceta lub krzaków pod pachami wyglądających jak włochate tropikalne pająki, bo zapewne w tej "akcji" rzadko są publikowane zdjęcia bez majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:21 A facetom co na siłowni smrodzą włochatymi pachami też mówimy nie! Zazwyczaj tacy też raz na miesiąc piorą koszulkę do ćwiczeń! Odpowiedz Link Zgłoś
yuka12 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:38 Ach Ci zwolennicy golenia wszystkiego, jakby owlosienie bylo jakims tabu. Podpowiem- brak golenia sie nie musi oznaczac braku higieny, takze golenie pach nie zapobiega poceniu sie. A akcje popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:43 www.youtube.com/watch?v=1J_Z3tyEOg0 Ta piosenka ostatnio zawsze poprawia mi humor. Owszem golenie nie równa się dbaniu o higienę, ale dziwnym trafem większość ćwiczących facetów nie cierpi śmierdziuchów co na siłkę latają w koszulkach bez rękawków i wietrzą swoje lasy pod pachami, podobnie jak miłośnicy sportów walki nie lubią, jak ktoś ich na macie smyra zarośniętą pachą. Odpowiedz Link Zgłoś
drinkit Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:38 pachulców, osobiście widziałam taką fotę na fb u kogoś i teraz wiem skąd ona się wzięła Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:44 Owłosione pachy to dzisiaj nawet u facetów są rzeczą coraz mniej akceptowalną, może moda na nie to jest w jakichś "hippie-gyms", gdzie ćwiczą faceci z "trzy zero" w łapie i przetartych koszulkach Nirvany mających 20 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:55 Uczyć się miałeś, a nie nogi nauczycielek oglądać! I zobacz co z ciebie wyrosło. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 21:58 Nie muszę się o siebie martwić, orłem nie byłem, ale jak widać jestem w stanie utrzymać się sam i opłacić kredyt, nie musząc z nikim współdzielić życia - oprócz błękitnego nieba, nic mi więcej nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:05 To widać, słychać i czuć. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:08 Nie marzę o fotelu prezesa, już jako nastolatek chciałem mieć spokojną i stabilną pracę, własne mieszkanie na deweloperskim osiedlu i to zrealizowałem. W wolnych chwilach zamiast robić MBA wolę pić dobre piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:13 Odpowiadasz nie na temat . Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:18 Sama zaczęłaś ciągnąć offtop dotyczący tego, że się rzekomo nie uczyłem, tylko zajmowałem nogami nauczycielek. Odpowiedz Link Zgłoś
nickbezznaczenia Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:25 No i nie rozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:29 Nie wiem, co miałaś na myśli pisząc "widać, słuchać i czuć", ale zakładam że moje niezbyt dokładne przykładania się do edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 22:14 Powiem tak. Gole się , bo tak trzeba.Ale jestem już stara i mnie to w#__&&wia. Bo ku#$&wa co? Bo musi mieć pietnastke? I sto tysięcy innych spraw. Niech se dymaja bezwlose pietnastki. Niech sczezna.Niech się p#$&&-la brzuchate kmioty. Odpowiedz Link Zgłoś
alexa0000 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 23:02 Tak, pilam. A Ty się wygol.Wszedzie. Ale w ten sposób, aby kutas wydawał się większy. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 03:08 alexa0000 napisała: > Tak, pilam. A Ty się wygol.Wszedzie. Ale w ten sposób, aby kutas wydawał > się większy. Jak dla mnie, to i tak Ty masz tutaj największego Szacun. Odpowiedz Link Zgłoś
bergamotka77 Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 23:16 Ja moge bo mi nie rosna pod pachami w ogóle Akcja jest obrzydliwa, mnie odrzucają te farfocle pod pachami. Za to nie przeszkadza mi owłosienie genitalne - poza tym sa osoby, które to kręci i nie lubią łysych intymnych części ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 23:32 Farfocle - super określenie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziennik-niecodziennik Re: nieogolone fejsbukowiczki 10.02.17, 23:34 Zdjec na fb bym nie wrzucila, bo to ciut zbyt intymne. Ale ogolnie inicjatywe popieram 😀 Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_uscisk Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 03:44 konwalka napisała: > dziewczyny, która by sie odwazyla przystapic do akcji? Może nieco OT, ale (po poczytaniu) przypomniało mi się niedawno czytane: Golenie okolic intymnych zwiększa ryzyko chorób wenerycznych [ang.] Swoje preferencje u płci przeciwnej uzależniam/uzasadniam jedynie względami praktycznymi: niechęcią do długich włosów w posiłku (zatem tylko w jednym miejscu - a ja z tych co lubią jeść dużo, wszędzie i niewybrednie) Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 08:09 Bobra nie golę na zero od paru lat, tylko podgalam po bokach i w miejscu strategicznym, że tak powiem. Miałam dosyć wyglądania jak pożywka dla pedofila. Odpowiedz Link Zgłoś
rorzrzutny Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 10:06 fragile_f napisała: > Bobra nie golę na zero od paru lat ... Miałam dosyć wyglądania jak pożywka dla pedofila. Ale po co tak wyglądałaś? Ktoś ci kazał, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 20:32 Chłopak z którym się spotykałam mnie poprosił, a potem już tak jakoś zostało z nawyku... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 08:18 Nie mogę przystąpić bo pozbawiłam się okropnych włosów na nogach zabiegami laserowymi i jest mi z tym dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nathasha Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 08:22 Bolalo? Mam kolezanke ktora tez miala laser i ma po prostu przepiekna skore, ja jeszcze nad bikini bym pomyslala Odpowiedz Link Zgłoś
fragile_f Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 08:26 Ja robilam laser na łydkach. Bolało, ale od zabiegów mineły 3 lata i nic nie odrosło, a przed wyglądałam jak koczkodan Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 09:42 Nie bolało mocno. Naprawdę. Laser miał końcówkę chłodzącą. Byłam aż 8 razy i jest super to znaczy nie mam już 95% tego co miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 08:23 Jak dla mnie to gra nie warta świeczki. Nożyki do maszynek są tanie. To lepiej już włosów nie farbowac albo nie scinac- fryzjer jest droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
wheels.of.steel Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 12:24 Albo po prostu uczciwie, normalnie, od serca pomóc potrzebującym, a nie bawić się w durne akcje. Odpowiedz Link Zgłoś
fornitta69 Re: nieogolone fejsbukowiczki 11.02.17, 15:16 Mozna tez uczuciwie i od serca pomoc bawiac sie w durne akcje. Kazda pomoc innym jest dobra Ja tam sie nie bede oblewac woda,ani nie bede zapuszczac wlosow na nogach,ale jak ktos chce to spoko,nie ma co krytykowac. Odpowiedz Link Zgłoś