Dodaj do ulubionych

Dziwne samopoczucie

10.02.17, 22:40
Wątek chorobowy oczywiście wink.
Po południu mam lodowate ręce, zimno mi - a po 19-20 bardzo silne wypieki, gorące czoło, gorące dłonie, zatkany nos, mam wrażenie, że się uduszę. Temperatury ani śladu.
To trwa już tydzień i jest bardzo nieprzyjemne. Wcześniej miałam jakiegoś wirusa - silne osłabienie, katar, zasypianie niemal na stojąco.
Ki diabeł się przyplątał? Tak poza tym to zdrowa jestem...
Obserwuj wątek
    • kkalipso Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:05
      Chłopa Ci trza kochana!
      • zlababa35 Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:07
        Mówisz, że te krwawe rumieńce to z takiej chcicy? big_grin
        Hmmm...
        • kkalipso Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:10
          Prawdopodobnie taktongue_out Przyznaj się kogo upatrzyłaś z kim piszesz?
          • zlababa35 Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:16
            He he big_grin big_grin big_grin.
            • 3-mamuska Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:40
              Mam podobnie, mysle ze to efekt przemarznięcia.
              Ja tak mam jak mnie zimny wiatr " wygwizda"
              • zlababa35 Re: Dziwne samopoczucie 10.02.17, 23:47
                Ale ja tak teraz mam niezależnie, czy mnie co wygwizda, czy nie wink.
                Nawet jak cały dzień siedziałam w domu.
                Męczy mnie to.
                Aż się boję, jak 19 się zbliża.
                • szarsz Re: Dziwne samopoczucie 11.02.17, 05:39
                  A ile masz stopni w domu? Bo może Ty z tych, co mają 17 i wciąż wietrza, bo im gorąco?

Ja też tak mam, jak przemarznę. Albo muszę siedzieć dlugo w niedogrzanym pomieszczeniu, co na jedno wychodzi.
    • peonka Re: Dziwne samopoczucie 11.02.17, 02:25
      Też tak mam! Może ktoś nas zdiagnozuje? Proszę, bo mi policzki wypali uncertain
    • agonyaunt Re: Dziwne samopoczucie 11.02.17, 10:00
      Aż dziwne, że jeszcze nikt nie napisał, że to menopauzasmile

Chociaż pewnie lepiej trzymać się wersji, że to popłuczyny po przeziębieniu. Na nos kup sobie coś nawilżającego, jeśli katar miałaś niedawno, to śluzówka jeszcze nie doszła do siebie. Do tego od tygodnia pewnie wszyscy mocniej grzejemy, bo zimniej, a to oznacza bardziej wysuszone powietrze - i masz w nosie kumulację. No a jak zimniej, to pewnie też w dzień się bardziej wychładzasz, a wieczorami, jak mówiła babcia, "zamróz Ci wychodzi".

Smarujcie się kremami na mróz - różnica w szczypaniu policzków jest kolosalnasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka