Dodaj do ulubionych

Trump i Rosja- potwierdzone

20.03.17, 17:53
Oglądacie?
Potwierdzone.
No wiretapping.
Mocna pomoc Rosji kandydatowi Trump, i starania, żeby pogrążyć Clinton.
Zdaje sie ze były tu emateczki popierające kandydata, co miał godność białym facetom przywracać.
Smieć.
Jak wszyscy mu podobni.
Obserwuj wątek
    • woman_in_love eeee... to ja to ja 20.03.17, 18:10
      widzisz to takie poparcie mniejszego zła. Clintonowa to jednak wariatka, chociaż obliczalna i przewidywalna w swoim szaleństwie. Zaczęłaby zaraz machać szabelką jak durny narodowiec z białegostoku, dokonałaby eskalacji wojny w Syrii, napadła na Iran, podgryzła Putina i wywołała w końcu 3 WŚ.

A Trump to nadal niewiadoma. Niby wariat ale chyba podleczony bo mało agresywny. A że współpracuje z Rosją? Uff... lepiej tak niż z nią walczyć.
      • misoune Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 18:26
        I tu się z woman in love w pełni zgadzam.
        • triss_merigold6 Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 18:28
          Ja również. Trump to dramat, ale Clinton była wyborem najgorszym z możliwych, gwarantowała eskalację konfliktów na Bliskim Wschodzie.
          • paszczakowna1 Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 19:31
            >Clinton była wyborem najgorszym z możliwych, gwarantowała eskalację konfliktów na Bliskim Wschodzie.

A te mądrości to skąd, z niewygodne.info, breitbart czy innego euroislam.pl?
            • olena.s Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 19:35
              Cos takiego, zapewne.
            • woman_in_love z buńczucznych wypowiedzi tej wariatki 20.03.17, 19:37

• lauren6 Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 19:45
            Clinton przede wszystkim pod względem zdrowotnym była już wrakiem człowieka na dopalaczach. Pytanie kto by za nią rządził, więc była znakiem zapytania jak Trump.
            • piesfafik Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 19:57
              Clinton nie byla na zadnych dopalaczach a Trumpem rzadzi Bannon. Mieszkam w usa od ponad 30 lat i od dawna kibicuje Clinton owej. Jest do bolu normalna i bardzo inteligentna. Czego niestety nie mozna powiedziec I obecnym prezydencie. Wiekszosc wyksztalconych ludzi jest przerazona tym co sie teraz dzieje.
              • woman_in_love Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 20:21
                Większość wykształconych ludzi z USA poparła też najazd na Libię (mimo że już w Iraku nie daliście sobie rady). Dzięki czemu zrobiliście tam syf, jakiego za Kadafiego nigdy nie było. W tym proamerykańskim libijskim raju zdążyli wam już nawet ukatrupić waszego żałosnego ambasadora.

Clintonowa? Dalsza destabilizacja Syrii, potem Iran a potem pewna 3 wojna światowa. Ona nie jest normalna. Ona jest szalona - i wy chyba też skoro jej kibicujecie.
                • misoune Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:19
                  Iran , piękny kraj. Bardzo mnie martwi, żeby Amerykanie nie wyciągali po niego łap.
                  Tu nadzieja w Rosji.
                  • olena.s Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:42
                    Na razie Rosja wyciąga to i owo. I bazy ma już dwie w Syrii......
                • hemp_plant Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:24
                  zmieniam zdanie- ty chora na umyśle jesteś sad
              • hemp_plant Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:23
                jej a ty wierzysz w co piszesz?
                widziałas co sie przez rosje działo w syrii? sadwy chyba naprawde tvpis i breaitbart sad z przerwami na foxa sad
              • asia-loi Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:42
                piesfafik napisała:

Wiekszosc wyksztalconych ludzi jest przerazona tym co sie teraz dzieje.

A to tak, jak u nas.
      • livia.kalina Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 19:47
        abstrahując od oceny Clintonowej to skąd to przekonanie, że Trump to Trump (niby przewidywalny)? Przecież Putin mu nie dopomógł w wyborach z sympatii dla pięknej fryzury tylko po to, żeby nim sterować. Więc Trump to Putin. Putin jest przewidywalny? Nie zależy mu na wojnach i eskalacjach konfliktów (choćby w Syrii)?
        • woman_in_love Trump jest nieprzewidywalny: równie dobrze 20.03.17, 20:07
          będzie łagodny jak baranek jak i że odwali mu jak Clintonowej.
          Ale cóż poradzić. Nadal to mniejsze zło.

Putin wyeskalował konflikt w Syrii? Nie sądzę. Raczej ją uratował. Nieudolność USA w Iraku i Libii jednak pokazuje, że Syria skończyłaby jeszcze gorzej.
      • iziula1 Re: eeee... to ja to ja 20.03.17, 21:55
        woman_in_love napisała:

> widzisz to takie poparcie mniejszego zła. Clintonowa to jednak wariatka, chocia
        > ż obliczalna i przewidywalna w swoim szaleństwie. Zaczęłaby zaraz machać szabel
        > ką jak durny narodowiec z białegostoku, dokonałaby eskalacji wojny w Syrii, nap
        > adła na Iran, podgryzła Putina i wywołała w końcu 3 WŚ.
        >
        > A Trump to nadal niewiadoma. Niby wariat ale chyba podleczony bo mało agresywny
        > . A że współpracuje z Rosją? Uff... lepiej tak niż z nią walczyć.
        >
        >

Czyli prezentujesz pogląd "mnie to nie dotyczy".
        Trump to Nato. Nato to gwarant bezpieczeństwa wschodniej Europy.
        Chyba mi nie powiesz,że Trump mając tak silne poparcie ze strony Putina zaangażuje się w konflikt Rosja - Ukraina?
        Chcesz znowu graniczyć z Rosją? Lub znaleźć się w jej strefie wpływów?

Ale najłatwiej powiedzieć "Clinton wariatka" tongue_out
    • olena.s Re: Trump i Rosja- potwierdzone 20.03.17, 19:12
      No, to będzie wesoło.
      Impeachment?
      • piesfafik Re: Trump i Rosja- potwierdzone 20.03.17, 19:24
        Breitbart news od lat pracowalo nad przedstawieniem Clintonowej jako wariatki. Widac im sie udalo a Steve Bannon jest najbardziej wplywowym doradca nowego prezydenta ktory wlasnie zaproponowal zwiekszenie wydatkow na wojsko policje wiezienia I idiotyczny mur na granicy z Meksykiem a uciecie funduszy na nauke, sztuke, ochrone srodowiska,pomoc prawna dla biednych,nawet posilki dla staruszkow .
        Mur skutecznie zatrzyma meksykanskie nianie I sezonowych zbieraczy truskawek na ktorych opiera sie rolnictwo w Kaliforni a przemytnicy narkotykow wykopia sobie tunel pod spodem.
        I kto tu macha szabelka?
    • joa66 Re: Trump i Rosja- potwierdzone 20.03.17, 19:20
      A ja jestem ciekawa czy kiedyś się wyjaśni sprawa Dominique Strauss-Kahna i zamieszania w nią Putina (o co go chyba Strauss Kahn oskarżał)
    • tiszantul Re: Trump i Rosja- potwierdzone 20.03.17, 20:11
      hemp_plant napisał(a):

> Oglądacie?
      > Potwierdzone.

potwierdzone - mówi dziewczyna, która wierzy w sondaże ibrisu. Kabaret. Wczoraj ibris, dzisiaj nudy o trumpie, co jutro? Pewnie Zbigniew Stonoga.

> Smieć.
      > Jak wszyscy mu podobni.

czeka Was ładnych parę lat bezsilnego miotania wyzwisk. Ze sporą satysfakcją obserwuję rosnącą popularność knajackiego języka u oświeconych europejczyków. I nie mówię tu o internautce, tylko o poważnych dziennikarzach
    • hemp_plant rany, ale jesteście zmanipulowane! 20.03.17, 20:21
      Breitbart dał radę- nawet triss, ktora uwaza ze jest przenikliwa zmanipulował.
      reasumując:
      na tronei siedzi zmanipulowany przez bannona i innych "mocodawców" idiota, z objawami paranoi, psychozy i narcyzmu. który jest marionetką- putina sad najpierw jeszcze zhakował wybory- i to jest demokracja?
      aha, i jeszcze triss i jej podobne pieją nad nim- bo clintonowa gorsza. BTW popular vote był dla clintonowej 3 mlm wyższy- prawda?
      cóż, jego zadaniem jest osłabienei ameryki, co mu doskonale wychodzi. chwała bogu, że skutecznie działa (a nei jak u nas sad ) system check and balances.
      populizm jest wszedzie na świecie kierowany przez putina: la pen je mu z rączki, podobnie kaczyński. orban to wiadomo. wszystkei partie "anty-islamskie" są przez niego sterowane i finansowane. piszę o cudzisłowie- bo one NIC innego nei mają do powiedzenia, żadnych innych postulatów- tylko wspólny wróg- islam, ktoremu tylko putin może zaradzić. czyli na świecie rządzi putin...
      naprawdę nie widzicie jak to działą?
      a te idiotyzmy o clintonowej- weźcie trochę pomyślcie, wyjdźcie poza swoją bańkę. moją idolką nie była- ale była przeciwwagą dla kretyna i zdrajcy.
      helooo- czy wy w ogóle znacie historie? czy umiecie choć trochę analizować politykę?
      stawiam, i nei tylko ja- wielu analysts- na impeachment i oskarżenie o high treason. 2018.
      • piesfafik Re: rany, ale jesteście zmanipulowane! 20.03.17, 21:06
        Mysle ze jestes optimistyczna i Republikanie ktorzy maja wiekszosc w obu izbach nie rusza obecnego prezydenta.
        Chce obnizyc podatki dla najwiecej zarabiajacych, rozmontowac Obama care itp , mianowac konserwatywnych sedziow do Sadu Najwyzszego, zlikwidowac ustawy broniace konsumentow i chroniace srodowisko. - jest im z nim w gruncie rzeczy wygodnie. A Rosja jest daleko.
        • hemp_plant Re: rany, ale jesteście zmanipulowane! 20.03.17, 21:15
          wrecz odwrotnie- high treason, impeachment pogrążyłaby republikanów na wieki!
          oni się od niego odetną, pozwolą mu zatonąć, ale sami spróbują się uratować.
          on jest dla republikanów NIKIM.
          impeachment o high treason- 2018.
          to nie bedzie pozytywne- kraj a za nimi świat pogrąży się w chaosie.
      • miriam_73 Re: rany, ale jesteście zmanipulowane! 20.03.17, 21:43
        A ilu illegales zostało dopuszczonych, wbrew prawu, do głosowania??? Wiesz?
        Aha, Comey w szeregu wypowiedzi w gruncie rzeczy uchylił się od odpowiedzi, na zasadzie: nie potwierdzam, nie zaprzeczam (we canno confirm it in either way, etc...).
        • hemp_plant Re: rany, ale jesteście zmanipulowane! 20.03.17, 21:54
          to znaczy w szeregu tak, ale w szeregu nie- a nie potwierdzam znaczy tyle co POTWIERDZAM big_grin ale w szeregu powiedział, że tak, miało mijece (kontakty, tampering etc- wysztcko o czym mówiono od dawna. jednym słowem- rosjanie wybrali im prezydenta!
          sposób na election tampering to tworzenie illegal identities.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka