koala0405 25.03.17, 18:26 Gdzie wybrać się na majówkę z 3 dzieci : 3, 6 i 17 lat? Najlepiej apartament lub pokój typu studio, śniadania w cenie i żeby dzieciaki się nie nudziły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamablue Re: Majówka z dziećmi 25.03.17, 18:58 Świnoujście? Dobra baza,dużo atrakcji,do Niemiec blisko. No i jod. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Majówka z dziećmi 25.03.17, 19:13 Mój 5,5 latek lubi aquaparki, place zabaw, czymś się przejechać np kolejką - byle krótko, kopalnie, jaskinie itp. Ja mam stałą baze wypadową - dom rodzinny mojej mamy w beskidzie wysokim skąd jest rzut beretem do Zakopanego i można kolejką na Gubałówkę czy na Kasprowy, do różnych term których po okolicy jest kilka jak również do Wieliczki czy do jaskiń w Tatrach czy po polskiej czy po słowackiej stronie. Co ważne z takich wycieczek zadowoleni są wszyscy i dorośli i syn. Odpowiedz Link Zgłoś
koala0405 Re: Majówka z dziećmi 26.03.17, 22:18 Dostałam propozycję pobytu w Mielnie. Czy na majówce nad morzem coś się dzieje ciekawego? Restauracje, kawiarnie otwarte? Mielibyśmy pobyt bez wyżywienia... Odpowiedz Link Zgłoś
olgasawicka [...] 09.04.18, 13:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorowa Re: Majówka z dziećmi 09.04.18, 13:39 Z jakiego regionu jesteś i co lubicie robić? Bez tych informacji trudno coś doradzić. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Majówka z dziećmi 09.04.18, 15:10 Spamer wyciągnął. Pytała rok temu to pewnie pojechała i zdążyła wrócić Odpowiedz Link Zgłoś