Oglądacie jakieś talk - show nadawane poprzez internet, głównie na YouTube? Ja od jakiegoś czasu się wkręciłam i chyba częściej oglądam wszelkie talk - show w necie zamiast w tv i na pewno nie jestem w tym odosobniona, biorąc pod uwagę liczbę wyświetleń oraz subskrypcji
Zaczynałam od oglądania "20 m2" Łukasza Jakóbiaka - jako nowa, dość oryginalna forma (goście zapraszani na wywiady do kawalerki prowadzącego) bardzo mi się to spodobało, ale po pewnym czasie jednak zaczęło drażnić i nudzić.No to zaczęłam szukać czegoś nowego i wkręciłam się w "#Onet Rano" - tutaj Kuźniar, Węglarczyk oraz paru innych dziennikarzy zapraszają gości na wywiad do auta - podczas przejażdżki po Warszawie, zabierają gościa z wybranego przystanku i przeprowadzają z nim krótki poranny wywiad, robiąc jednocześnie za kierowcę i wysadzając gościa tam, gdzie sobie zażyczy. Ta formuła zdecydowanie bardziej mi się podoba i nawet drażniącego Kuźniara jakoś znoszę
Kolejnym podobnym, ale przynajmniej sprawiającym wrażenie bardziej niszowego talk - show jest "Duży w maluchu" - tutaj gwiazdy są zapraszane do wywiadu na przejażdżkę old schoolowym maluchem. Sympatyczna formuła, rozmowy na luzie - na razie mi się podoba
No i na końcu kanał Plejadapl, który dostarcza kilka ofert do wyboru:"Flesz celebrycki";"Ogień pytań", w którym 2 panów przepytuje w ukryciu niewidzącą ich gwiazdę/celebrytę rzutem krótkim pytań, jak na wykrywaczu kłamstw.Jest także "Lustro", w którym w krótkim wywiadzie przeprowadzanym przez Paulinę Młynarską, gwiazdy pozbywają się makijażu oraz niektórych tajemnic

No i jest również cykl "Siła kobiet", w którym znane kobiety pozwalają się lepiej poznać.
Interesujące są również Kultowe rozmowy - dobór gości naprawdę na poziomie, z odsiewem wszelkich celebrytów...
Oglądacie? Lubicie? Czy przypada wam to do gustu? Czy każdy ogląda tylko "Ucho prezesa"?