nolus
10.04.17, 21:07
Ciągle jakieś wątki o urodzie kobiecej, nakłaniające do oceny kobiecego wyglądu, to może coś konkretnego dla kobiet i ich gustu w do odniesieniu do urody męskiej? Ale że wąteczków o atrakcyjnych,najprzystojniejszych, najbardziej męskich już trochę było i bez sensu się powtarzać, to proponuję zabawę od drugiej strony - z którym ze znanych, lubianych, popularnych mężczyzn (aktorzy, muzycy, sportowcy,itd.) nie jesteście sobie w stanie wyobrazić seksu? Zaznaczam, że chodzi mi wyłącznie o takie przykłady, gdzie panowie są generalnie uważani za atrakcyjnych lub PRZYNAJMNIEJ przeciętnych, wyłączając z tego grona tych, o których można pomyśleć "To cud, że jakaś na niego poleciała".Rzucajcie swoje typy, takie subiektywne odczucia zawsze wydają mi się ciekawe.Warunek taki jak powyżej - "Atrakcyjny/ przeciętny dla wielu, ale nie dla mnie".
Jako pomysłodawczyni zacznę pierwsza - na hasło "Nigdy nie poszłabym z nim do łóżka" pierwszy celebryta, który przychodzi mi do głowy to...Antoni Królikowski. Nie wiem dlaczego w sumie, ale wydaje mi się na maxa odpychający, mimo tego że obiektywnie chyba nie jest brzydki (?).No nie wiem, facet ma w sobie coś takiego, że nie przespałabym się z nim nawet za grubą forsę. I nie chodzi też o brak atrakcyjności seksualnej w sensie "Sprawia wrażenie fajtłapy". No ma coś takiego w sobie, że jak go widzę to myślę "Omijać z daleka" i jest to wrażenie intuicyjne, takie mocno "podskórne".