Dodaj do ulubionych

Zostań mecenasem studentki

14.05.17, 23:09
natemat.pl/208051,23-latka-ktora-utrzymuje-sie-ze-sponsoringu-w-newsweek--zarabiam-10-tys-miesiecznie-moj-chlopak-o-wszytskim-wie zawód stary jak świat więc po co robienie z igły wideł? Ale najlepsze jest to co znalazłem gdy wszedłem na stronę... Do tej pory leżę i kwiczę. To ci mecenat
Obserwuj wątek
    • tiszantul Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 00:24
      > zawód stary jak świat więc po co robienie z igły wideł?

słynna od lat ta sama trójpolówka okładek Newsweeka: pis, seks, głupi Polacy, pis, seks, głupi Polacy...

tym razem na uznanie zasługuje połączenie dwóch wątków - temat okładkowy obejmuje i seks, i głupich Polaków
      • kfugktru23 Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 00:35
        A ty potwierdzasz słuszność tej tezy...
    • triss_merigold6 Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 06:22
      Przezabawne, że prostytutka współczuje innym prostytutkom, zresztą widywanym w tym samym hotelu w którym ona sama pracuje.
    • lauren6 Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 08:05
      Hehe, czytałam rano jadąc do pracy. Piękne zakłamanie z obu stron. O ile studentkę, która używa terminu sponsoring zamiast prostytucja jakoś rozumiem (dysonans poznawczy i takie tak), tak nie mogę się nadziwić ich klientom. Stary chłop, a dureń, któremu się wydaje, że studentka, która ma stałego chłopaka + kilku sponsorów jest zdrowa i czysta, więc w przeciwieństwie do prostytutki niczym się od niej nie zarazi.

Piękna bajka, w którą wierzą obie strony.
      • kfugktru23 Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 08:06
        I jeszcze ten "mecenat" - piękne słówko pozwalające ominąć prawdę.
      • biceps_of_steel Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 19:26
        Być sponsorem to jednak nieco większy prestiż i droższe zajęcie, niż korzystanie z Roksy/Odlotów, czy podrzędnego "lokalu gastronomiczno-usługowego". Oczywiście są jeszcze luksusowe kurtyzany, ale to poziom nieosiągany dla większości.
        A dlaczego faceci tak chętnie przepuszczali kokosy w różnych Cocomo? Dziewczyny tam są ładniejsze od "Bułgarek" i niejeden myślał, że tam zamoczy.
    • fikus_na Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 13:31
      W sumie podsumowanie jest: "Prostytuujące się studentki mają często syndrom Pretty Woman, świadomie lub nie, chcą, by sponsor zrobił z nich księżniczkę, rzucił dawne życie, żonę, dzieci, wjechał z nimi do zagrody na białym koniu."
      Smutne to, tak czy owak.
      • tt-tka Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 19:42
        fikus_na napisała:

> W sumie podsumowanie jest: "Prostytuujące się studentki mają często syndrom Pre
        > tty Woman, świadomie lub nie, chcą, by sponsor zrobił z nich księżniczkę, rzuci
        > ł dawne życie, żonę, dzieci, wjechał z nimi do zagrody na białym koniu."
        > Smutne to, tak czy owak.

A wystarczy nie byc studentka smile, przypomniala mi sie historia pani po siedmiu bodaj klasach, jeszcze z peerelowskich czasow. Uszczesliwiala czterech az panow (a przynajmniej o tylu sie wydalo w koncu), zaden sie nie skarzyl, a ona od czterech naraz ciagnela szmal i odkladala sobie na boku, miala spora gotowke w banku i sporo zlota w domu oraz calkiem konkretne plany na przyszlosc, tzn na czas, gdy zostanie bez placacych adoratorow. Na siebie stawiala, nie na prettywomanowatego pana smile
    • edelstein Re: Zostań mecenasem studentki 15.05.17, 13:43
      Jakby tego nie nazwac,to jest prostytucja. Najsmieszniejsze jest o tym gosciu "co zona go nie rozumie,wcale ze soba nie spia" jakby dziewczynie bylo go zal to nie bralaby oplatytongue_out
    • kagrami Re: Zostań mecenasem studentki 16.05.17, 08:35
      Dorośli ludzie. Nie robią nikomu krzywdy.

Zajmijcie się swoim życiem wink
      • lauren6 Re: Zostań mecenasem studentki 16.05.17, 08:47
        Nie robią. Mnie tylko zastanawia kilka kwestii po przeczytaniu tego artykułu:

- pani studiuje (chyba zaocznie), ma czas na typowe rozrywki typu oglądanie seriali, spotkania ze znajomymi itd, a do tego obsługuje kilkudziesięciu klient miesięcznie (i pisze, że każda wizyta to rozmowa+seks+rozmowa po seksie, czyli zakladam, że nie trwa to 15 minut), do tego ma stałego chłopaka i kilku ex klientów, którzy są obecnie jej kochankami.

Gdzie jest w tym wszystkim czas na studiowanie?
        Może ja jestem z innej planety, bo za moich czasów na studiach się zasuwało często od rana do wieczora. Jestem ciekawa jaki to poważny kierunek studiów kończy ta pani, skoro ma tyle czasu na prostytucję.

- pani mówi, że klienci są ok przez 99% czasu, ale kilka razy została zgwałcona. Ojp i ona nadal tak pracuje?

- pani ma "zawodowy" profil na fb ze zdjęciami, o jej profesji wiedzą znajomi (których wyprasza z mieszkania, gdy przychodzi klient), przewinęła się również przez jakąś agencję towarzyską.

Pani ma oczywiście nadzieję, że jak zrezygnuje ze sponsoringu to przeszłość nie będzie się za nią ciągnęła. Pozostawię to bez komentarza.
        • tt-tka Re: Zostań mecenasem studentki 16.05.17, 08:54
          lauren6 napisała:

> Nie robią. Mnie tylko zastanawia kilka kwestii po przeczytaniu tego artykułu:
          >
          > - pani studiuje (chyba zaocznie), ma czas na typowe rozrywki typu oglądanie ser
          > iali, spotkania ze znajomymi itd, a do tego obsługuje kilkudziesięciu klient mi
          > esięcznie (i pisze, że każda wizyta to rozmowa+seks+rozmowa po seksie, czyli za
          > kladam, że nie trwa to 15 minut), do tego ma stałego chłopaka i kilku ex klient
          > ów, którzy są obecnie jej kochankami.
          >
          > Gdzie jest w tym wszystkim czas na studiowanie?
          > Może ja jestem z innej planety, bo za moich czasów na studiach się zasuwało czę
          > sto od rana do wieczora. Jestem ciekawa jaki to poważny kierunek studiów kończy
          > ta pani, skoro ma tyle czasu na prostytucję.
          >

Ciekawosc zasadna smile, a kwestia dotyczy nie tylko tej pani. Byl kiedys w WO list takiej, co studiuje dwa kierunki jednoczesnie pracujac zarazem na 3/4 etatu. I doprawdy nie chce wiedziec, jakiej jakosci bedzie jej wiedza i jaka wartosc bedzie mial jej dyplom. Dwa dyplomy.
          • kagrami Re: Zostań mecenasem studentki 16.05.17, 09:06
            No to takie studia dzisiaj. Nie mogę tego oceniać bo mam wykszt. średnie ale coraz więcej młodych ludzi ma po dwa dyplomy ale problem z samodzielnością w pracy.. Cóż, takie czasy.
        • kfugktru23 Re: Zostań mecenasem studentki 16.05.17, 08:58
          - kilkudziesięciu klientów to może być trzydziestu. Jeden klient to godzinka. Tyle wystarczy by żona się nie zorientowała. Raz w miesiącu też nie zauważy co robi mąż.
          - dzisiejsze studia to "pokoloruj drwala"
          - gwałty nie musiały kończyć się szpitalem
          - dzisiejsza młodzież sądzi że co jest w internecie to znika

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka