iziula1 31.05.17, 06:11 Już rano, czas na kawę U mnie za oknem czarne chmury, idzie burza. A ja wam życzę udanego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_milka Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:36 Ja spędzam czas od 3.00 w szpitalu na izbie przyjęć z chorą ciocią. Marzę o spaniu, nie o kawie. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:45 milka_milka napisała: > Ja spędzam czas od 3.00 w szpitalu na izbie przyjęć z chorą ciocią. Marzę o spa > niu, nie o kawie. > Biedactwo. Trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:54 Czy to jakaś wersja wątku: "Która godzina"? Wyprawiłam córkę na wycieczkę szkolną, za chwilę jadę do pracy. Jest 16 stopni, zachmurzenie duże. Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:05 anika772 napisała: > Czy to jakaś wersja wątku: "Która godzina"? Chyba nie. Wstałam rano, w dobrym nastroju, mimo braku słońca i chciałam się nim podzielić. > Wyprawiłam córkę na wycieczkę szkolną, za chwilę jadę do pracy. Jest 16 stopni, > zachmurzenie duże. Ja wstawiłam pranie, zjadłam śniadanie, spakowałam się do pracy. Czekam na teściową bo córka chora, za chwilę drugi syn idzie do szkoły . Pierworodny ma rano do pracy. Kot nakarmiony Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:09 Mam nadzieję ze bedzie dobry... Dzis w pracy (gim i lo) ostateczne rozstrzygnięcia (czytaj: ostatni dzien na wreczanie wypowiedzen...) i nie wiem co mnie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:12 Trzymaj się. Najgorsza niepewność. Masz plan B, jakby co? Odpowiedz Link Zgłoś
ophelia78 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:15 Mam - albo stan nieczynny (juz mi dyrekcja zaproponowala ale mam nadzieję ze dzis to zostanie anulowane bo się okazało ze szkola bedzie wygladala nico inaczej, beda dodatkowe klasy) albo praca w SP (jutro i w pon mam rozmowy). Ale nie ukrywam ze wolalabym zostac tam gdzie jestem.... Odpowiedz Link Zgłoś
iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:13 ophelia78 napisała: > Mam nadzieję ze bedzie dobry... Dzis w pracy (gim i lo) ostateczne rozstrzygnię > cia (czytaj: ostatni dzien na wreczanie wypowiedzen...) i nie wiem co mnie czek > a. Trzymaj się. Nie wiem co dla ciebie lepsze ale trzymam kciuki za ciebie. Daj znać, w razie czego podtrzymamy na duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 11:02 Trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zlababa35 Ophelia OT 31.05.17, 11:20 Już Cię wycięli . Pocztę przeczytałam, dzięki za informacje - odpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:22 U mnie piękna pogoda, więc zaryzykowalam i nie wzięłam parasola- w efekcie pewnie zmokne, ale wyczerpana jestem po źle przespanej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 08:01 u mnie po wieczornej burzy i nocnej ulewie niebo sie przejasnia i powoli slonce zaczyna niesmialo spogladac zza chmur. dzieciaki przed chwila wyszly do szkoly, a ja sie chyba jeszcze kimne chwile. wczoraj nam z mezem odklepalo i jak zaczelismy ogladac druga serie the last kingdom, tak nie moglismy skonczyc, wiec kladlam sie do lozka o 2.30. w planach na dzis mam dokonczenie przemeblowywania i odgruzowywania pokoju mlodszaka, super perspektywa Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 08:02 U mnie słoneczko. Właśnie piję herbatkę. Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:07 heh no ok. 10.07 jestem w pracy, na rano zdążyłam posprzątać w kuchni i umyć łazienkę. Siedzę teraz i zastanawiam sie czy kawy nie wypić i gdzie starszak tel zgubił wczoraj Odpowiedz Link Zgłoś
black.sally Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:08 aaa pogoda taka se. Niby pokazuje 22 st ale to w słońcu. A tak to wiatr wieje Odpowiedz Link Zgłoś
krecik Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:18 A u mnie (UK) 20 stopni, slonce bylo wczesniej ale teraz sie troszku zaciagnelo. Siedze i kawkuje w ogrodku, jako ze sobie w prezencie zrobilam wolne. Ag Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:26 dzień dobry a po nocy przychodzi dzień-zjedzone śniadanie jak narazie i trochę papierologii ogarnięte a po burzy słońce-rano nawet świeciło ale znowu się chmurzy, duszno... w nocy nawet nieźle popadało. Odpowiedz Link Zgłoś
aj.riszka Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 12:47 Dziekuje! I wzajemnie Ja odstawilam kawe i.. brakuje mi okrutnie adrenaliny.. (chyba bede zmuszona czesciej tutaj zagladac ) Odpowiedz Link Zgłoś