Dodaj do ulubionych

Dzień dobry dziewuchy :))

31.05.17, 06:11
Już rano, czas na kawę smile
U mnie za oknem czarne chmury, idzie burza.
A ja wam życzę udanego dnia.
Obserwuj wątek
    • mysiulek08 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:14
      A ja mowie dobranoc smile
    • milka_milka Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:36
      Ja spędzam czas od 3.00 w szpitalu na izbie przyjęć z chorą ciocią. Marzę o spaniu, nie o kawie.
      • iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:45
        milka_milka napisała:

> Ja spędzam czas od 3.00 w szpitalu na izbie przyjęć z chorą ciocią. Marzę o spa
        > niu, nie o kawie.
        >

Biedactwo. Trzymaj się.
    • anika772 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 06:54
      Czy to jakaś wersja wątku: "Która godzina"?
      Wyprawiłam córkę na wycieczkę szkolną, za chwilę jadę do pracy. Jest 16 stopni, zachmurzenie duże.
      • iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:05
        anika772 napisała:

> Czy to jakaś wersja wątku: "Która godzina"?

Chyba nie. Wstałam rano, w dobrym nastroju, mimo braku słońca i chciałam się nim podzielić.

> Wyprawiłam córkę na wycieczkę szkolną, za chwilę jadę do pracy. Jest 16 stopni,
        > zachmurzenie duże.

Ja wstawiłam pranie, zjadłam śniadanie, spakowałam się do pracy. Czekam na teściową bo córka chora, za chwilę drugi syn idzie do szkoły . Pierworodny ma rano do pracy.
        Kot nakarmiony smile
    • ophelia78 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:09
      Mam nadzieję ze bedzie dobry... Dzis w pracy (gim i lo) ostateczne rozstrzygnięcia (czytaj: ostatni dzien na wreczanie wypowiedzen...) i nie wiem co mnie czeka.
      • anika772 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:12
        Trzymaj się. Najgorsza niepewność. Masz plan B, jakby co?
        • ophelia78 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:15
          Mam - albo stan nieczynny (juz mi dyrekcja zaproponowala ale mam nadzieję ze dzis to zostanie anulowane bo się okazało ze szkola bedzie wygladala nico inaczej, beda dodatkowe klasy) albo praca w SP (jutro i w pon mam rozmowy). Ale nie ukrywam ze wolalabym zostac tam gdzie jestem....

• iziula1 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:13
        ophelia78 napisała:

> Mam nadzieję ze bedzie dobry... Dzis w pracy (gim i lo) ostateczne rozstrzygnię
        > cia (czytaj: ostatni dzien na wreczanie wypowiedzen...) i nie wiem co mnie czek
        > a.

Trzymaj się. Nie wiem co dla ciebie lepsze ale trzymam kciuki za ciebie.
        Daj znać, w razie czego podtrzymamy na duchu.
      • zlababa35 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 11:02
        Trzymam kciuki, żeby wszystko było po Twojej myśli.
        • zlababa35 Ophelia OT 31.05.17, 11:20
          Już Cię wycięli wink.
          Pocztę przeczytałam, dzięki za informacje - odpisałam.
    • sundry Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 07:22
      U mnie piękna pogoda, więc zaryzykowalam i nie wzięłam parasola- w efekcie pewnie zmokne, ale wyczerpana jestem po źle przespanej nocy sad
    • eliszka25 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 08:01
      u mnie po wieczornej burzy i nocnej ulewie niebo sie przejasnia i powoli slonce zaczyna niesmialo spogladac zza chmur. dzieciaki przed chwila wyszly do szkoly, a ja sie chyba jeszcze kimne chwile. wczoraj nam z mezem odklepalo i jak zaczelismy ogladac druga serie the last kingdom, tak nie moglismy skonczyc, wiec kladlam sie do lozka o 2.30.

w planach na dzis mam dokonczenie przemeblowywania i odgruzowywania pokoju mlodszaka, super perspektywa big_grin
    • kaz_nodzieja Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 08:02
      U mnie słoneczko. Właśnie piję herbatkę.
    • black.sally Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:07
      heh
      no ok. 10.07
      jestem w pracy, na rano zdążyłam posprzątać w kuchni i umyć łazienkę. Siedzę teraz i zastanawiam sie czy kawy nie wypić i gdzie starszak tel zgubił wczoraj tongue_out big_grin
      • black.sally Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:08
        aaa
        pogoda taka se. Niby pokazuje 22 st ale to w słońcu. A tak to wiatr wieje smile
    • krecik Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:18
      A u mnie (UK) 20 stopni, slonce bylo wczesniej ale teraz sie troszku zaciagnelo. Siedze i kawkuje w ogrodku, jako ze sobie w prezencie zrobilam wolne.

Ag
    • beata985 Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 10:26
      dzień dobry
      a po nocy przychodzi dzień-zjedzone śniadanie jak narazie i trochę papierologii ogarnięte
      a po burzy słońce-rano nawet świeciło ale znowu się chmurzy, duszno...
      w nocy nawet nieźle popadało.
    • aj.riszka Re: Dzień dobry dziewuchy :)) 31.05.17, 12:47
      Dziekuje! I wzajemnie smile
      Ja odstawilam kawe i.. brakuje mi okrutnie adrenaliny.. (chyba bede zmuszona czesciej tutaj zagladac wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka