Dodaj do ulubionych

Urządzanie domu

17.06.17, 09:28
Takie pytanie mam. Jak ogarnąć urządzanie domu. Planuje zakup w stanie deweloperskim i co dalej? Kasy mało, ale ładnie uradzić bym chciała. Problem w tym, ze w ogóle mnie to nie kręci: wybieranie, szukanie okazji - to nie moja broszka. Wybrać meble to jeszcze jako tako mogę, ale o podłogach, oświetleniu itp. nie mam pojęcia i mnie to nie interesuje. Najchętniej poszłabym na gotowe. Może architekt wnętrz, ale jaki to jest koszt? Mąż najchętniej brałby wszystko z Ikea, ale ja bym chciała chyba jednak coś lepszego. No i jak tu się zabrać za wszystko.
Obserwuj wątek
    • thea19 Re: Urządzanie domu 17.06.17, 09:50
      ja nienawidze urzadzac wnetrz. znalazlam tylko jedna babke, co fajnie wg mnie projektuje ale ona z krakowa a ja z wawy. w koncu poradzilam sobie sama, tanio nie bylo bo podobaly mi sie oczywiscie same drogie rzeczy (glownie do lazienek), czasem szlam na kompromis. przejrzyj homebook i poszukaj inspiracji. bez okreslenia gustu, wymagan, potrzeb nikt w tym nie pomoze.
    • butch_cassidy Re: Urządzanie domu 17.06.17, 09:54
      To się raczej nie da. Albo płacisz i ktoś robi za ciebie, albo jednak szukasz okazji - na targach, w składach z używanymi rzeczami, wyprzedażach, olx itp.
      Nie Ikea, ale porządniejsze i jeszcze tanio smile
      Sorry, ale wg mnie masz nierealne oczekiwania. Chyba, że inaczej rozumiemy zwrot "mało kasy".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka