Dodaj do ulubionych

O podróżach dla córki

24.06.17, 12:54
Dziecko (lat siedem i pół) odkryło 'Kobietę na krańcu świata' Martyny Wojciechowskiej i wsiąkło. Program średnio dla niej, ale opowieści o egzotycznych krajach i ludziach ją fascynują, więc chciałabym podsunąć jej coś jeszcze, wiekowo bardziej odpowiednie.
Gazetki? Książki? Programy w TV? Kanały na YT? Seriale, filmy dokumentalne? Ciekawe blogi? Chodzi głównie, tak zrozumiałam zapotrzebowanie mojej niuniusi, o ludzi, nie o widoki.
Podpowiecie coś?
Obserwuj wątek
    • lifecolor Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 12:58
      moze taki pomysł - flat traveler -moja corka na jakis czas sie wkrecila - jest grupa na fb
      www.juniorowo.pl/plaski-podroznik-sposob-na-juniorowe-zwiedzanie-swiata/
      • kawka74 Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 13:04
        Szczerze mówiąc - świetny pomysł. Mam nadzieję, że dziecku się spodoba, a jeśli nie, to ja się będę bawić.
      • zlababa35 Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 13:45
        Urocze smile
    • ga-ti Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 17:35
      Boso przez świat wink serio mówię, moje dzieci lubiły. Nieśmiertelna Nela, choć tam ludzi mniej. Moje lubią Galileo i Defacto, można na yt pooglądać i poszukać interesujących odcinków. A Pieprz i wnilia? Stare, ale dobre.
      Na kanałach National g. i Trawelach są różne cykle.
    • ichi51e Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 21:53
      Byle nie Pawlikowska
    • mamma_2012 Re: O podróżach dla córki 24.06.17, 22:15
      Może obok tematu, ale syn nauczył się niedawno pisać i ćwicząc tą umiejętność znalazł serię fajnych fimów o zwierzętach dla dzieci. Jak znajdę link podeślę, musiałam go siłą odruwać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka