Dodaj do ulubionych

Dom dla kota - Wrocław

25.06.17, 08:58
Przyplątał mi się do domu kot - podwórkowiec. Może ktoś chciałby bidę przygarnąć? Chętnie bym się zajęła, ale jestem tu tylko wakacyjnie. Mieszkam na stałe za granicą, nawet jeślii by mi się udało go przewieźć, to w kraju tym koty można trzymać wyłącznie w domu. A to jest kot bardzo wychodzący. Poradźcie, co zrobić?
Obserwuj wątek
    • ardzuna Re: Dom dla kota - Wrocław 25.06.17, 12:53
      Skąd wiesz, ze wychodzący? Może być nigdy niewychodzący i wyrzucony przez właścicieli. Ogłosić na portalach ogłoszeniowych typu olx, a w międzyczasie zabrać do domu, pójść do weterynarza, odrobaczyć, sprawdzić czip itd.
      • ardzuna Re: Dom dla kota - Wrocław 25.06.17, 12:53
        Zaszczep go też od razu na wściekliznę, jeśli się zdecydujesz na zabranie go do siebie do kraju to jest to konieczne do wyrobienia paszportu, i to z odpowiednim wyprzedzeniem.
      • asia06 Re: Dom dla kota - Wrocław 26.06.17, 18:03
        Wychodzący. Bo przychodzi tylko na chwilę i znika na resztę dnia.
        • ardzuna Re: Dom dla kota - Wrocław 26.06.17, 22:31
          Jak nie ma domu, to co ma robić jak nie łazić po ulicy? Ja mam teraz w domu dwa koty które całe życie spędziły na wsi. Nie interesują się wychodzeniem, tylko rozwalaniem się na kanapie brzuchem do góry i rozkosznym przeciąganiem.
          • mysiulek08 Re: Dom dla kota - Wrocław 26.06.17, 23:11
            Swiete slowa! Poczuje, ze ma swoj wlasny kawalek podlogi i pelna miche to przestanie lazikowac. Kocur czy kotka?
    • mysiulek08 Re: Dom dla kota - Wrocław 26.06.17, 20:11
      Przekonac do niewychodzenia smile bawic sie z nim, odwracac uwage. Troche pomarudzi i jest szansa, ze dom mu sie spodoba.

Nie sadze bys mu szybko inny dom znalazla, dla mnostwa kotow i kociat szuka sie domow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka