Dodaj do ulubionych

Dziwne zachcianki

04.07.17, 23:52
Miewacie? Jedzeniowe, serialowe, ubraniowe itd?
Ja dziś kupilam srebrne birkenstocki (fajnie wyglądają do szarych rurek i fuksjowego manicure ), w lodowce mam wiele zdrowych pyszności a właśnie zalałam zupkę chińska. Do obejrzenia i przeczytania moc filmów i książek a ja zaraz odpalam 'pan wzywał milordzie '. Jutro zaś mam zamiar zjeść kebaba popijając truskawkowym cydrem. No i trzymałam w ręku farbę do włosów w kolorze liliowym ale się rozmyslilam. Za miesiąc będę pewnie jadla zdrowo, ćwiczyła i zastanawiała co we mnie wstapilo.
Obserwuj wątek
    • jola-kotka Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:01
      "Pan wzywal milordzie" jest mega,kupilam w empiku z dziesiec razy ogladalam od poczatku do konca po nocach. A co do zachcianek ja mam bez przerwy na buty.
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:17
        To prawda. Mogłabym ciągle oglądać.
    • kota_marcowa Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:05
      Moje zachcianki jedzeniowe zbrzydziły niejednego big_grin
    • lusitania2 Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:05
      aha
      od czasu do czasu bierze mnie na trawiastą rabatę w ogrodzie.
      Przekopuję internet i na szczęściesmile na internecie się kończy.
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:20
        A czemu? Tzn czemu nie masz tej rabaty?
    • alpepe Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:06
      Miewam. Kupuję np. suszone pomidory w marynacie lub sama jej robię i zjadam samotnie, bo inni nie lubią. Albo czerwone sandałki na niebotycznych szpilach. Albo cukierki lukrecjowe.
      Z filmowych, kiedy mnie natchnie, oglądam po raz tysięczny dirty dancing, po raz setny Dziennik Bridget Jones, kilkudziesiętny Chłopaki nie płaczą. Na seriale nie mam teraz natchnienia, kiedy mam, odpalam jakiś streaming i wciągam cały sezon w trzy dni.
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:18
        O! Bridget zawsze oglądam kiedy gdzieś jest w tv a ja pstrykam po kanałach.
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 00:20
        Ale pomidory to jednak nie ta sama kategoria co zupka chińska czy kebab.
        • alpepe Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 01:02
          z tej samej kategorii czasem kupuję makaron z sosem śmietanowym i brokułem, gorąca filiżanka, czy jak to się nazywa po polsku. Gorzej, moje córki też żądają czasem zakupu tego świństwa.
          Albo makaron z kaczką, takie suche paskudztwo chyba z firmy maggie. Również córki się czasem domagają.
          • 3-mamuska Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 02:04
            O tak ,czasami mam zachciankę i oglądam Magdę M po raz któryś.
            Gotuje zupe z soczewicy i jem sama cały gar. Albo zapiekany ryż z jabłkami i jogurtem.
            Albo ciasto z owocami bo nikt inny nie je. Jabłecznik najcześciej. Lub z rabarbarem.
            Ostatnio mam zachciankę na głupawy serial, meksykański czy inne badziewie.
            Albo ide na impreze i w sali pełnej ludzi zaszyje sie gdzieś i cały wieczor siedzę sama.

W niedziele oglądałam "dirty dancing" po raz setny. Bo leciał w tv.
    • duszyczka-ciemna Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 08:31
      Od jakiś trzech miesięcy raz w tygodniu muszę sobie kupić wieśmaka z McDonalda.
      Wcześniej z tego przybytku zamawiałam coś raz na dwa lata.
      Nie wiem, czemu mnie tak korci ten wieśmak.
      Od jutra ograniczam się wink
    • gulcia77 Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 08:36
      Trzeci dzień z rzędu wciągam na śniadanie grysik z sokiem malinowym, a przedwczoraj obejrzałam na pulsie dwa odcinki "Zbuntowanego anioła". Ergo - każdy tak czasem ma 😀
    • mikams75 Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 09:51
      miewam zachcianki - tak raz na kilka miesiecy po prostu musze zjesc zupke chinska - po co mi przypominalas!? Ostatnia jadlam z pol roku temu i juz zapomnialam!
      I milorda uwielbiam!
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 13:10
        Do zupki nie namawiam, do Milorda, owszem😁
    • aaa-aaa-pl Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 13:25
      Od miesiąca, codziennie, jem ma śniadanie jajecznicę z pomidorami ( razem, wymieszane). Smakuje nieziemsko.
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 13:28
        A ja chleb z pomidorem posolonym choć chleba zazwyczaj nie jadam.
    • bookends Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 13:50
      Ja codziennie od jakiegoś czasu kupuję lody ben&jerrys peanut butter za +- 8 zł za 100 ml. Jakaś zgroza uncertain
      • chocolatemonster Re: Dziwne zachcianki 05.07.17, 15:14
        Ooo! Uwielbiam ! Kocham tez Resse's.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka