Dodaj do ulubionych

Melania czy Agata

06.07.17, 13:28
Skoro ani jedna, ani druga nie mają nic ciekawego do powiedzenia i daleko im np do Michelle Obamy czy Marii Kaczyńskiej, to może o stylizacji pogadamy?
www.plotek.pl/plotek/7,154063,22058609,melania-trump-spotkala-sie-z-agata-duda.html#Prze
IMHO Melania ładniej i jakoś tak weselej, tylko te gołe ramiona, nie zimno jej?
Obserwuj wątek
    • anika772 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:29
      Melania, bez dwóch zdań.
      Szkoda pani Agaty, ma warunki żeby świetnie wyglądać, a te garsonki dodają jej 10 lat. I włosy, ehh.
      • zlotarybka_1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:33
        Ale w sumie co ma zrobic z takimi wlosami? Strasznie ma marne, nie wiem nawet jak ja mozna w miare uczesac, chyba nie da sie.
        • anika772 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:35
          Przede wszystkim cięcie, myślę.
        • stacie_o Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:39
          Zmienić fryzjera. Te są przede wszystkim źle obstrzyżone, za krótko z jednej strony, takie wygryzione nad skroniami.
        • lauren6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:13
          Ściąć, albo zapuscić.
          Każda fryzura bedzie lepsza od stylizacji a'la koło gospodyń wiejskich.
          • berdebul Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:33
            To jest stylizacja na typową nauczycielkę. wink
      • damartyn Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:34
        Melania jest piękną kobieta i kiecka też ładna. Tylko osoba z taką figurą może sobie pozwolić na coś takiego, na taki krój. Dudowa ma warunki i do kitu stylistów.
    • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:30
      Melania ma tak niebotycznie lepsze warunki wyjściowe, że porównywanie z nią Agaty jest zbędnym okrucieństwem.
      • anika772 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:34
        To jasne, ale i tak Agata Duda nie korzysta z tego co ma.
      • alexiaanna Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:34
        Ale lepsze w zasadzie tylko z twarzy, figurę Dudzina ma przecież świetną, mogłaby naprawdę dobrze wyglądać, a nie jak kierowniczka referatu w urzędzie gminy.
        • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:37
          Jest sztywna i bez cienia wdzięku.
          • anika772 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:40
            Może to wynika z niekomfortowej sytuacji w jakiej się znalazła?
            Tak czy siak, zmiana stylu (w cholerę z tymi garsonkami) i fryzury dużo by zmieniła na lepsze.
            • lauren6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:15
              To wynika z braku stylu. Dudzina, poza kolorystyką, z wyglądu przypomina mi Justynę Steczkowską. Jedna wyglada na 40 letnią laske, druga na jej ciotke ze wsi.
            • nolus Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:18
              To chyba zawsze znajduje się w niekomfortowej sytuacji, bo stale tak wygląda.Dziwne że nie przepracowała jakoś tego ze specjalistami od wizerunku, ale jak patrzę na jej męża to już to rozumiem i bardziej się dopatrywać nie muszę. Tak, na pewno zmiana fryzury w jej przypadku by pomogła. A druga kwestia jest taka, że naprawdę niewielu kobietom pasują krótkie włosy. No i ta fatalna postawa...Mnie sam jej styl tak nie razi, nie jestem w stanie zaakceptować tej fatalnej postawy ciała.
              • anika772 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:27
                To miałam na myśli- bycie żoną prezydenta- kiedy prawdopodobnie jest się światopoglądowo zupełnie gdzie indziej- jest bardzo niekomfortowe.
                • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:32
                  Skąd aż tyle z Was bierze przypuszczenie, że jej "daleko światopoglądowo" do małżonka?
                  • pani_libusza Re: Melania czy Agata 06.07.17, 23:04
                    Myślenie życzeniowe ze taka ładna elegancka kobieta to nie może być mentalną druga połówka Adriana, co z tego ze są razem od 20 lat i pewnie była masa okazji żeby się rozejść internet wie lepiej i uważa ze się bidulka meczy w tym małżeństwie i pewnie jakieś kwity na nia ma ze się kobieta nie może wypowiedzieć przeciez podczas kampanii wyborczej tak się zarzekała ze nie boi się pierwszego sekretarza.
                  • anika772 Re: Melania czy Agata 07.07.17, 08:15
                    To tylko intuicja.
      • lady-z-gaga Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:52
        a jakiez to warunki wyjściowe każą chodzic do nieodpowiedniego fryzjera i wbijac się w drętwe ciuchy wtedy, kiedy nie ma takiego obowiązku? o takich rzeczach decyduje portfel, a nie warunki, a pod tym względem Dudowa chyba uposledzona nie jest
        • livia.kalina Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:20
          >a jakiez to warunki wyjściowe każą chodzic do nieodpowiedniego fryzjera i wbijac się w drętwe ciuchy wtedy, kiedy nie ma takiego obowiązku?
          Brak klasy i gustu?
          • lady-z-gaga Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:49
            owszem, ale to nie jest nieodwracalne smile
    • swiecaca Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:31
      sukienka Melanii super
    • mozambique Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:32
      Melania jest najlpeszym przykładem ze ładnemu we wszystkim ładnie , nawet mimo tej sciągniętej/smutnej /zestresowanej twarzy
      ale usmiech ma oszałamiający
    • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:32
      buty jimmy choo u Melanii? tak poza tym o czym tu rozmawiac - Melania super, nasza bardzo slabo, sztywno i oficjalnie, okropna fryzura i te raczki.
      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:35
        nathasha napisała:

Melania super, n
        > asza bardzo slabo, sztywno i oficjalnie, okropna fryzura i te raczki.

Czyli jak zawsze.
        A swoja drogą dziwie się, Dudowa mając takie możliwości od blisko 2 lat, mogła z sobą zrobić wszystko, każdą zmianę,a tu..jak przaśna nauczycielka ze szkoły przy geesie.
        • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:39
          Kobieta ma niefartowne rysy twarzy i nie ma wdzięku, lekkości, sprawia wrażenie spiętej i kościstej. Nie bardzo wiem jaką zmianę mogłaby przeprowadzić.
          • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:42
            Kolor, długość włosów, ich cięcie, odrobina pracy w dobrym gabinecie chirurgii nad twarzą, zmiana mimiki twarzy, nauka innego trzymania rąk niż złożone no i inne ciuchy na miłosierdzie..wygląda jak podstarzała nauczycielka ze szkoły przy dawnym geesie.
            Mając pieniądze i dostęp do wszystkich specjalistów, każdych ciuchów, kosmetyków-może wszystko, wystarczy chcieć.
            • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:49
              Boze, anetapzn3, boj sie Boga, o chirurgii twarzy na ematce?! wink na botoks za pozno. wypelnienia, nie wiem co bym daly, u niej to juz sama zmiana fryzury bylaby niezla
              • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:54
                big_grin big_grin to moze skalpel coś by dał big_grin big_grin
                • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:02
                  Matko Boska, zaraz tu dojdzie do rozlewu krwi wink
              • lady-z-gaga Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:01
                no bo to jest przesada, czy kobieta ma sobie przerobić twarz dlatego, że mąż został prezydentem? zmienić wygląd na lepsze mozna bardzo skutecznie bez chirurga, są dobrzy fachowcy od wizerunku, od metamorfoz itp
                • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:03
                  nie, nie mozna zmienic oznak starosci - takich jak w przypadku Agaty, bardzo dobrze bez chirurga.
                  • lady-z-gaga Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:11
                    oznaki starości to nie jest pierwsze, co rzuca się w oczy w jej przypadku
                    • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:16
                      tu sie zgadzam - ale tez mowienie ze Melania wyglada mlodziej mimo ze starsza nie bierze sie ze stylistyki tylko tego ze Melania dosc wczesnie i caly czas o siebie zadbala via chirurg plastyczny
                      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:18
                        Melania jest jedną tubką botoksu...czy w czym tam jest botoks, nie znam się, no samym botoksem jest, ale z daleka prezentuje się efektownie a Agata ani z daleka ani z bliska.
                • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:13
                  Nie przerobić, ale skorygować. są stany pośrednie, a nie au naturellle albo przerobiona.
                • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:17
                  lady-z-gaga napisała:

zmienić wygląd na lepsze mozna bardzo skutecznie bez chirurga
                  > , są dobrzy fachowcy od wizerunku, od metamorfoz itp

Taa i Agatka z ich pomocy korzysta big_grin big_grin big_grin
                  • lady-z-gaga Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:50
                    nie korzysta, ale powinna
                    • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:38
                      Nic nie powinna.
            • niennte Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:18
              He he, Racja big_grin
              Prawie identycznie jak Agata wyglądałam 30 lat temu na zakończeniu roku szkolnego i pożegnaniu mojej ósmej klasy smile
              Identyczna fryzura i garsonka, ten sam krój i kolor smile
          • oqoq74 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:43
            Ale wiesz, inna fryzura, stylizacje z większą fantazją, nauka poruszania się, ćwiczenia itd. mogłyby jej pomóc.
          • asia_i_p Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:11
            Przyciemnić włosy, zimny brąz w jej wypadku byłby lepszy, blond podkreśla czerwonawy kolor twarzy, być może zapuścić włosy, ale to drugorzędne. Przede wszystkim iść na jakąś salsę czy inne cholerstwo, żeby się odblokować, bo sam wygląd i ciuchy to nie problem - z tak samo kretyńską fryzurą, z równie trudną twarzą i w ciuchach bywa, że gorszych, księżna Camilla wygląda rewelacyjnie. Ma coś takiego, ze w cholerę nie pamiętasz, co miała na sobie, pamiętasz ją. Ta garsonka Dudy nie jest taka zła sama w sobie, kolor wstrząsający, ale ładnie skrojona. Główny problem jest taki, że jej zza tej garsonki nie widać.
            • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:18
              księżna Camilla wygląda rewelacyjnie. Ma coś tak
              > iego, ze w cholerę nie pamiętasz, co miała na sobie, pamiętasz ją. Ta garsonka
              > Dudy nie jest taka zła sama w sobie, kolor wstrząsający, ale ładnie skrojona. G
              > łówny problem jest taki, że jej zza tej garsonki nie widać.

I to jest fakt. To tak jak Anna Komorowska, która była przecież gruba, w niekoniecznie najlepszych możliwych ciuchach, ale miała żywą, sympatyczną twarz, w której było widać charakter i myślenie - i najpierw widać było osobę, a nie garsonkę. Dudowa ma ten problem, że bardziej widać jej ubrania niż ją samą.
              • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:22
                Dudowa jest sztywna, po prostu sztywna jakby ją zamroziło, jakby źle się czuła we własnym ciele.
                • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:34
                  Kochanek by ją może odblokował.
              • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:36
                MOże tym czymś jest uśmiech. Nie wymuszona poza, ale uśmiech na co dzień i od święta, nie tylko od święta.
                • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:44
                  Skądś się wzięło powiedzenie - śmiać się ja głupi do sera.
            • mapt Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:19
              A tak, garsonka za wyrazista, zgasiła osobę.
    • mamma_2012 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:34
      Jedna z nich wyglądała jak dyrektorka podstawówki (to z komentarzy), która w dodatku zapomniała umyć głowy przed apelemwink
      • k1234561 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:42
        Melania jest śliczna i ma cudowną figurę.Dudzina ma tylko figurę.Mnie natomiast nie podoba się ani stylizacja Trumpowej ani Dudziny.Naszej prezydentowej przydałby się dobry fryzjer z polotem i stylista.
        • lusitania2 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:51
          k1234561 napisała:

> Dudzina ma tylko figurę.

pierwsze, co mi dziś przyszło do głowy na widok pani d. to to, że może służyć za świetną ilustrację do powiedzenia, że "chuda klacz to nie łania".
        • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:31
          Sukienka Melanii przypomina mi tanią niemiecką sieciówkę Desigual.
          • niennte Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:50
            kaz_nodzieja napisała:

> Sukienka Melanii przypomina mi tanią niemiecką sieciówkę Desigual.
            >

Odkąd to Desigual jest niemiecką sieciówką?
            • lusitania2 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:06
              niennte napisała:

> Odkąd to Desigual jest niemiecką sieciówką?
              >

he, he, he
              odtąd, od kiedy gazeciarz mianował się kobietą.
              • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 17:26
                i zaczal jezdzic za granice wink
            • claudel6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 19:28
              do tego tanią big_grin
          • chocolatemonster Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:11
            Desigual tani? Byle kiecka kosztuje około 150 eu...Rzeczywiście, nic tylko kupować i na działkę zakładać.
          • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 17:57
            Chyba Ci się jednak marki pomyliły. Desigual jest hiszpańską firmą. Z pewnością nie jest to droga firma, ale rozumiem, że w takich szmatach Ty na działkę chodzisz. Kto bogatemu zabroni?
            • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:03
              Miałam na myśli Desigual. Być może jest ona hiszpańską marką, ale kojarzy mi się ze starszymi niemieckimi Paniami, które chcą ożywić nieco na stare lata swoje stylizacje. Moja pomyłka.
              • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:39
                Ok. Może po prostu inną markę miałaś na myśli. W ciuchy Desigual połowa Niemek by nie weszła wink Ja się wciska w ich L lub XL.
                • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:42
                  Dokładnie tą.
                  Ciuchy typu damy kwiatki kolorowe i ciapki na czarne. Trochę też na ludową nutę.
              • niennte Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:39
                kaz_nodzieja napisała:

> Miałam na myśli Desigual. Być może jest ona hiszpańską marką, ale kojarzy mi się ze starszymi niemieckimi Paniami, które chcą ożywić nieco na stare lata swoje stylizacje. Moja pomyłka.
                >

A Ty byś wolało, żeby starsze panie nosiły czarne kiece co najmniej do pół łydki?
      • barbaram1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 22:00
        Dobre))))))
    • sanrio Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:36
      no nic nie poradzę, że AKD kojarzy mi się ze starą bezdzietną ciotką. Jak ona stoi do tego, wiecznie te ręce złożone. Trochę luzu, Agacia.
      • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:44
        no i obok Melanii widac ze te rece mozna trzymac inaczej. a ta na kazdym zdjeciu z tymi zlaczonymi raczkami - moze juz do modlitwy sie szykuje.
        • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 17:58
          Nauczycielka. W szkole mogła trzymać wskaźnik, zeszyt, książkę, kredę, dziennik.
    • jaulfa Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:36
      Sukienka jest fajna, ale kolor garsonki zdecydowanie bardziej mi się podoba.
    • ichi51e Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:37
      Mnie sie bardziej M podoba bo nie jest zrobiona na starsza dojrzala babke tylko po prostu na ladna zadbana kobiete.
      • ichi51e Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:39
        Melania 47 Agata 45 uncertain
    • edelstein Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:38
      Agata wyglada jakby ja krowa jezykiem ulizala plus 10lat dodaje jej garsonka rodem z urzedu.Ogolnie majac w planach zwiedzanoe, nawet kadilakiem to obie moglyby w plaskich butach i spodniach wystapic, kto chodzi w garsonce lub/i szpilkach zwiedzac.
      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:43
        edelstein napisała:

kto chodzi w garsonce lub/i szpilkac
        > h zwiedzac.
        >
        AK-D big_grin
      • 1papryczka.chili Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:44
        Niestety to prawda. Zawsze jak zobacze na zdjeciu Dudową to sie zastanawiam kto tak paskudnie ją czesze. Ja bym jej te włosy trochę postawiła, coś ala Kożuchowska
        • oqoq74 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:48
          Kiedyś podczas kampanii wyborczej miała właśnie fryzurę z takimi uniesionymi włosami. Wyglądała dużo lepiej i młodziej.
          • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:51
            no wlasnie, co sie stalo z tamta fryzura? https://bi.gazeta.pl/im/7b/25/11/z17979003IH,Andrzej-Duda-z-rodzina.jpg tam chyba jest jakas opozycyjna dywersja w jej sztabie wink
            • 1papryczka.chili Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:05
              No tu znacznie lepiej. Ale ona jakby te włosy do ramion zapuściła i miała fajnie obcięte to też by jej z 10 lat odjęło
              • 1maja1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:32
                Trzeba przyznac, ze corke maja bardzo ladna.
                • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:34
                  o tak, mozna smialo przyznac.
                • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:38
                  Już to pisałam - Kinga Duda jako przykład wygranej na loterii genetycznej - dwójka przeciętnych rodziców, dziecko ładne.
                  • mokka39 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:19
                    raczej w ojca się wdała, na swoje szczęście. Za młodu Andrzej Duda wyglądał całkiem nieźle, według mnie ponadprzeciętnie, chociaż nie każdy lubi taki typ ładnego chłopca: jastrzabpost.pl/newsy/mlody-andrzej-duda-prezydent-w-mlodosci-zdjecia-jak-wygladal_470195.html?galeria=2&photo=1
                    • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:24
                      Ona wydaje mi się ładniejszą wersją matki, usta ma po ojcu. Duda w miarę dobrze wyglądał tylko w liceum, czas jest dla niego okrutny.
                    • 1maja1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:34
                      o kurka, rzeczywiscie niezly bylbig_grin
                      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:42
                        1maja1 napisała:

> o kurka, rzeczywiscie niezly bylbig_grin
                        >
                        Taki nynuś big_grin
                        I co to z niego wyrosło?!
            • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:00
              Jak to co się stało? Pani Duda ma przypominać wyglądem Krystynę ze sklepu w Pcimiu, Zosię z Pierdziszewa i Urszulę z Zabrza. Na pewno nie Izę z Poznania czy Anetę z Warszawy. Ma przypominać grzeczną panią nauczycielkę, żonę wójta, ciotkę starosty miasta.
              Szkoda babki, bo mimo wszystko fajna jest i w kampanii fajnie się prezentowała.
              • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:07
                Jak ona jest fajna?
                • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:26
                  No też nie mogę się doczekać wyjaśnień, na czym "fajność" tej pani polega...
                  • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:42
                    Fajna, bo w porównaniu z kobietami w jej wieku wypada nieźle. Nie ma tak częstej otyłości brzusznej, ma ładne nogi, figurę całkiem fajną. Paskudne włosy i zmęczoną, spiętą twarz. Tu do poprawki, ale włosy szybko można poprawić. Zrzucić typową dla Polek oponę już ciężej.
                    • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:43
                      A duży brzuch u Hiszpanek czy Niemek to jak się nazywa?
                      • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:51
                        Tak samo. Niemniej jednak my o Polkach mówimy.
                        • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:56
                          Akurat oponki na brzuchu nie są charakterystyczne wyłącznie dla starszych Pań w Polsce. Wprost przeciwnie, zjawisko to występuje nieco rzadziej niż u naszych zachodnich czy niektórych południowych sąsiadów.
                          • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:44
                            To powtórzę. Porównuję ją do Polek w jej wieku i na ich tle wypada dobrze. Może być? Na tle Niemek i Włoszek też wypada dobrze.
                    • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:48
                      Fajna, bo w porównaniu z kobietami w jej wieku wypada nieźle.

Z którymi konkretnie kobietami w jej wieku?
                      • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:56
                        Na przykład z naszą Panią moderatorką.
                        • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:08
                          Nie kpij, kaz. big_grin
                          • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:20
                            Miałam na myśli tę z Wrocławia, wpasowującą się w modny obecnie trend "plus size" wink
                            • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:27
                              Żeś ślepe, to i głupoty piszesz - i z Wrocławia i z Paryża i nawet z samiuśkiej Ameryki - każda wygląda z dychę młodziej od Dudowej, choć niektóre są jej rówieśnicami.
                      • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:45
                        Normalnymi, tymi spotykanymi na ulicy.
                        • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:49
                          Serio "spotykane na ulicy" panie w wieku ca. 45 lat wyglądają gorzej od AK-D? Bo ja mam zupełnie odmienne obserwacje. Tak to wyglądają panie dobrze (!) po 50.
                          • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:54
                            Bywa, że wyglądają gorzej wink I nie mam tu na myśli koleżanek z pracy tylko statystyczne babki 45+. Oponka na brzuchu zaczyna być normą.
                            • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 21:19
                              Bywa, że wyglądają gorzej wink

A bywa (IMO częściej), że lepiej.

I nie mam tu na myśli koleżanek z pracy

A właściwie dlaczego nie chcesz jej porównywać z "koleżankami z pracy" w tym wieku? P. Agata tak bardzo odstaje od nich tzw. warunkami bytowymi?

Oponka na brzuchu zaczyna być normą.

Jesteś przekonana, że akurat w tej grupie wiekowej? I że takie zmarszczki i fryzura też są normą przed 50.?
                              • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 21:53
                                Ale o czym my tu? Ja o tym, że nie wypada źle. A znaczy to tyle, że idealnie nie jest, ale tragedii też nie ma.
                                Oponka na brzuchu w wieku 45+ to coś nietypowego? Oj, nie wiem wink
        • chocolatemonster Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:13
          O! Wyglądałaby super.
    • maniusza Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:41
      bez żadnych sympatii czy antypatii - tak obiektywnie zastanawiam się czy AD dzisiaj włsoy umyła - bo nie wygląda uncertain
    • iza232 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:41
      No to ja się wyłamię. Melania jest wybotoksowana, przynajmniej tak wygląda, sukienka nadaje się bardziej na przyjęcie niż na oficjalną wizytę dyplomatyczną. A włosy mogłaby jakos spiąć. Dla mnie o niebo lepiej do sytuacji dopasowała się Agata. A kolor kostiumu właśnie odejmuje jej lat a nie dodaje. Ewentualnie mogłaby coś zrobić z włosami niż je tak przylizac. Ale porównywanie Agaty z Kaczyńską to raczej śmiech, bo ta druga już nie ma szans się poprawic.
      • stacie_o Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:47
        Nie byłam fanką męża Kaczyńskiej, ale p. Maria, świętej pamięci, to liga wyżej od Agaty, jeśli nie dwie, albo trzy i o to mi chodziło. Wiem, że porównywano ją do Diabła Piszczałki, ale Kaczyńska miała poczucie humoru, umiała przeprosić, wyrażała własne zdanie i serio, wydawała się ciepłą i sympatyczną kobietą.
        • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:52
          o tak! Popieram
        • lauren6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:06
          Dla mnie już nawet otyła Komorowska lepiej się prezentowała. Widać, że zatrudniała dobre stylistki.
          • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:44
            A czego oczekiwali od Komorowskiej wyborcy? Jakiego wyglądu się spodziewali?
            I teraz czego spodziewają się wyborcy PiS od Dudowej? Spa i wizażysty? Ona ma przypominać wyglądem nauczycielkę z wiejskiej szkoły, kierowniczkę Domu Kultury, żonę wójta. I tak właśnie zaczęła wyglądać. Mam wrażenie, że nieprzypadkowo uncertain
        • chocolatemonster Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:31
          O tak! Świetna kobieta była i miała w sobie blask.
      • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:07
        Przepraszam bardzo, ale w czym ty chcesz p. Marię K. "poprawiać"? Gdzie p. Agacie do jej fryzury? O_O Tu masz zdjęcie Marii Kaczyńskiej z Laurą Bush. Gdzie w ogóle Mela z Agatą mają do nich start? Naprawdę, nie o poglądy polityczne mężów idzie, sama zobacz:

https://www.prezydent.pl/gfx/prezydent/pl/defaultaktualnosci/161/63/1/1944884281.jpg
        • swiecaca Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:41
          Laura Bush przepięknie tu wygląda.
          • asia_i_p Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:48
            Pięknie, ale widać świadomość, widać pewną pozę. A Kaczyńska wygląda, jakby rzeczywiście chciała pogadać z Bushową, a ci wszyscy fotografowie przechodzili przypadkiem. I ona na wszystkich wydarzeniach oficjalnych miała tę aurę - załatwiała swoje codzienne sprawy, wszystko jedno w jakich dekoracjach.
            • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 17:01
              No i dzięki tej aurze wyglądała normalnie - nikt się nie zastanawiał, czy wygląda 10 lat starzej niż metryka wskazuje ani czy kiecka aby dobrana idealnie do okazji i urody - bo więcej w niej było osoby niż (wy)stroju, nie była malowaną wydmuszką.
      • asia_i_p Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:23
        Kaczyńska miała wdzięk i klasę - widać było, że jej te oficjalne okazje nie przerażają, że nie stara się wypaść dobrze ze wszystkich sił.
        • 1maja1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:31
          Pani Maria to byla klasa. Ech, serce sciskasad
    • marcelina4 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:43
      Melania jest piękną kobietą i właściwie zawsze wygląda świetnie, z Dudową są prawie równolatkami, ale nasz prezydentowa wygląda od niej starzej o 10 lat, koszmarna fryzura, zachowawcza garsoneczka i zero luzu
      inną sprawą jest to, że przy Melanii mało która kobieta będzie wyglądała atrakcyjnie, no może królowa Rania dotrzymałaby z powodzeniem kroku, AD niestety poległa na całej linii
      • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:46
        ale juz niesztywno i fajnie by wygladala Macronowa - mimo ze ma 20 lat wiecej.
        • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:20
          Tja. To moze pomogloby zastanowic sie, skadinad bardzo atrakcyjnej, Melanii, jak bedzie wygadac za 20 lat jesli dalej bedzie naduzywac slonca i botoksu wink
          • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:21
            wygladac chcialam powiedziec
            • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:28
              na pewno gorzej od Macronowej tongue_out ze nie wspomne ze jednak Pierwsza Dama Francji nie jest byla call girl wiec i priorytety w zyciu miala inne niz chirurg plastyczny od wczesnej mlodosci
              • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:47
                Nie jestem fanka urody Macron. Nie lubie stylu zasuszonej BCBG. Wole nonszalancka i nienachalna elegancje i klase Isabelle Huppert, Fanny Ardant, Isabelle Adjani czy Carole Bouquet. Moim zdaniem o glowe bija Macron.
                • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:03
                  no ale my chyba porownujemy Pierwsze Damy smile bo jakby tak wybiegac to biedaczki nigdy szans nie beda mialy smile
                  • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:23
                    No ale jak na Francuzke z tych sfer to Macron jest bardzo przecietna.
                    • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 17:05
                      Podaj przyklad kogos z jej sfer i z kregow politycznych kto nie jest przecietny. jeszcze w tym samym wieku.
                      • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 19:35
                        rzucilam okiem na jej zdjecia z czasow kiedy byla mlodsza i musze powiedziec, ze z wiekiem wyladniala wink Jako mloda kobeta byla zupelnie nieciekawa, zeby nie powiedziec brzydka. Wiem kwestia gustu.
                        Wiec gdy chociazby Bruni czy Julie Gayet beda w jej wieku, moge przypuszczac, ze beda zdecydowanie ponetniejsze. A z kobiet politykow to na pewno Dati, Valérie Pécresse, Kosciuszko-Morizet czy Rama Yade.
                        • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 19:42
                          zadna nie jest w wieku Macronowej. Pecresse jeszcze ze wzgledu na poglady jest nieznosna.
                          Nie wiem jak bedzie wygladala za 20 lat Bruni, zwlaszcza ze juz teraz jest mocno naciagnieta https://www.hellomagazine.com/imagenes//royalty/201201136984/carla-bruni-back-work/0-31-407/carla-bruni-1-z.jpg jako prezydentowa nie wslawila sie tez absolutnie niczym.
                          • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 19:47
                            na tym zdjeciu bernadette jest mlodsza od Brigitte
                            https://68.media.tumblr.com/02093663c8b5af7e97c5513f08fd2f89/tumblr_n0e3jrcBWN1r7k22ko1_1280.jpg
                          • beaucouptrop Re: Melania czy Agata 06.07.17, 19:56
                            Plyte nagralawink
                            A co do Pecresse to sama musisz przyznac, ze nie jestes obiektywna, bo rozmawiamy tu o urodzie a nie o przekonaniach politycznych. Wiec dlatego w tym watku i zazwyczaj na tym forum Duda jest krytykowana. Wiekszosc osob tutaj organicznie nie znosi PiSu wiec wszystko i wszyscy z nim zwiazani sa zawsze krytykowani a tord ou a raison.
                            • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:02
                              moze sa tordus. ja nie krytykuje dude za poglady bo nie wiem jakie ma. w dyskusji o melanii tez wyszla jej postawa jako pierwszej damy - bo o tym takze mowimy, o tym luzie ktore niektore maja a inne nie. Macron ma, Bruni nie miala - takze dlatego ze sie praktycznie nie udzialala. Pecresse - miala go tyle co Le Pen. Moim zdaniem Bruni za 20 lat bedzie straszyc bo mocno weszla w chirurgie plastyczna i zaczyna juz teraz wygladac karykaturalnie. Macron - jednak nie. A plyta - przynajmniej druga Bruniowa piekna. I siostre ma przewspaniala aktorke.
                            • livia.kalina Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:09
                              >Wiekszosc osob tutaj organicznie nie znosi PiSu wiec wszystko i wszyscy z nim zwiazani sa zawsze krytykowani a tord ou a raison.
                              To działa tez w druga stronę. Wielbicielki pisu i pistrolle rozpływają się nad urodą i elegancją Dudowej.
                              • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:19
                                Jedziesz sterotypami aż się niedobrze robi biorąc pod uwagę, że chcesz uchodzić za osobę światową i rzekomo tolerancyjną.
                                • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:29
                                  kaznodziej - moze spojrz najpierw na siebie, co? zanim przyjdzie ci do glowy oceniac innych
                            • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 20:15
                              Wiekszosc osob tutaj organicznie
                              > nie znosi PiSu wiec wszystko i wszyscy z nim zwiazani sa zawsze krytykowani

Jest to oczywiste kłamstwo - w wątku o ślubie córki Beaty Kempy nawet najzagorzalsze przeciwniczki PiS-u doceniły zarówno look matki panny młodej, jak i samej oblubienicy. (Dudowa natomiast tam także wyglądała tak se, tak już kobiecina ma, mimo - pozornych - warunków)
    • 1maja1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:44
      Obledna suknia Melanii!! I te jej wlosy... Dziwne oczy ma, czy moze zbyt mocno podkreslone. Co do Agaty, hmm nie jestem fanka garsonek, mimo ze mam juz 40 lattongue_out Te garsonki to takie typowo polskie chyba nie? Fryzura Agaty fatalna!! MIala kiedys bardziej przyzwoite zdaje sie??
    • jaulfa Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:57
      Może stylizacja naszej pierwszej żony nawiązuje do kierunku "dobrej zmiany" .. konserwatyzm górą.
      Ale tak jak już pisałam, uważam, że kolor garsonki jest cudny i zdecydowanie pasuje pierwszej żonie.
      A strój z otkrytymi ramionami , mimo że bardzo ładny nie jest strojem na oficjalne okazje.
    • beata985 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 13:59
      o ile kiecka Melanii była ok to w tej chwili niekoniecznie....
      u Agatki odwrotnie...
      niefortunne było połączenie tak różnych spotkań.
      twarz Agatki wygląda na bardzo steraną życiem....coś jej prezydentura męża nie służy niestety...nie mają tam kosmetyczek dobrych, sppa jakiegoś?
      • beata985 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:00
        beata985 napisała:

> o ile kiecka Melanii była ok to w tej chwili niekoniecznie....
        była ok w centrum Kopernika
      • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:05
        I naprawdę myślisz, że ona do swych wyborczyń wyskoczy w kiecce zwiewnej i po spa? Jej wyborczynie by ją zagryzły. A to się flądra znalazła. Prezydent taki pobożny, taki prawy a ta zakała, a kysz z nią. On ciężko pracuje na dobrobyt kraju a ona w spa i na solarium siedzi.
    • stacie_o Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 13:59
      zawsze mnie śmieszy ten obrazek:
      https://pics.me.me/melania-trump-constantly-looks-like-shes-seen-you-somewhere-but-6677147.png
      ale uważam, że jakoś tak ładniej i naturalniej wyszła na tych zdjęciach. Dudzina jakby była dyrektorką w Pcimiu i przyjmowała delegatów z województwa.
      Brigitte mimo, że starsza też się lepiej prezentuje, ten uśmiech i swoboda nie są udawane.
      Albo p. prezydent Chorwacji:
      https://cdn.natemat.pl/0c08731e95a138cd965d13962b8f1f6e,640,0,0,0.jpg
      lat 49, Dudzina ma 45.
      • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:05
        zaraz uslyszysz ze premier Chorwacji gruba wiec niech sie schowa przy Dudzinie. Macron pochodzi ze swietnej rodziny i tej jej swobody w zachowaniu, w kazdej sytuacji, po prostu nie da sie wyuczyc - cos jak ksiaze Filip wink ja jeszcze uwazam ze swietnie by wypadl chlopak Biedronia. to by dopiero bylo powitanie Trumpa!
        • stacie_o Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:10
          Chuda nie jest, ale grubą bym jej nie nazwała. Zresztą patrz jak się Dudusiowi oczka świecą.
          • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:18
            smile no i cos Ty mi zrobila! Teraz te swiecace oczka w koszmarach sennych bede widziala wink
            • anetapzn3 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:19
              nathasha napisała:

> smile no i cos Ty mi zrobila! Teraz te swiecace oczka w koszmarach sennych bede wi
              > dziala wink

To ty o Dudinim śnisz? big_grin big_grin big_grin
              • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:21
                on sam przychodzi smile
                • anetapzn3 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:24
                  Weź no jakieś egzorcyzmy odpraw big_grin
          • triss_merigold6 Oooch pani prezydent Chorwacji 06.07.17, 14:44
            Pani prezydent Chorwacji jest świetna, mój facet jest jej fanem. smile
        • anetapzn3 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:22
          nathasha napisała:

ja jeszcze uwaz
          > am ze swietnie by wypadl chlopak Biedronia. to by dopiero bylo powitanie Trumpa
          > !
          Świetnie wypada maż Xaviera Bettela, premiera Luksemburga. Świetna, sympatyczna para.
          https://www.unilad.co.uk/wp-content/uploads/2015/05/luxembourg-pm-WEB-1.jpg
          • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:35
            Hmm, jakie ciacho! Ubrany i uczesany tez odpowiednio. Moze by chcial zmienic narodowosc wink
            • anetapzn3 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:41
              Jeden i drugi jest świetny smile Szkoda, że to nie nasz premier sad

https://www.lessentiel.lu/dyim/5815a5/B.M600,1000/images/content/2/2/0/22093640/7/topelement.jpg

https://delano.lu/sites/default/files/styles/640_427_echelle_recadrage/public/externals/ae220f016bc17c08ef662028c8e43236.jpg?itok=PpJCaJOn
        • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:42
          Może nie gruba, ale masywna. A twarz ma przaśną. Bardzo zdobi ją uśmiech.
          • kaz_nodzieja Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:47
            A Ty masz jaką?
            • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:05
              Przeciętną, a co?
          • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:09
            nie widze w niej nic masywnego ani przasnego. Lekka nadwaga i tyle. Ta kiecka z ta fryzura przasnie wypada na spotkaniu z prezydentem... Polski. niestosowne. Wlosy upiac powinna. Niestosowny stroj i fryzura ale nie przasnosc... Ona po prostu nie ma urody kolejnej topielicy czy jamnika o pociaglym pysku tylko takiej apetycznej typowej slowianki. Przebierz ja i masz pelna klase.
            • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:11
              https://inavukic.files.wordpress.com/2015/01/kolinda-grabar-kitarovic1.jpg
              • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:12
                https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTkxAnvRnFSeYJgm0PYpSxNgqTybi9CZjNlA57nKXpnPhXlRjFx

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQtH23lzhvqKbsTT9BK4Q_gIGnIzBoQav-WowJHqYBCottGm1Jw tu wyglada odpowiednio ale wlosy moglaby spiac na taka okazje
              • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:15
                Tu wygląda jak starsza pani lat 50 czy 50+.
                • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:17
                  Mam na myśli zdjęcie z upiętymi włosami.
                  • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 16:21
                    no ale to nie jest stanowisko modelki tylko prezydenta. Prezydent to powazna funkcja/.

Kolinda ma 49 lat zreszta
                    • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 17:23
                      Ale przecież Ty pierwsza wkleiłaś jej zdjęcia z plaży i pisałaś o seksowności.
                      • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 17:31
                        to prezydent nie moze byc seksowna i tak sie prezentowac prywatnie na plazy?

Ja widze roznice miedzy strojem w pracy a strojem prywatnie

Prywatnie latem laze w szortach i t-shircie i klapkach,
                        Zawodowo latem laze w kieckach formalnych zaslaniajacych ramiona
                        • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 18:07
                          Może sobie być, jaka chce, chodziło mi o to, że ustawiłaś dyskusję w kontekście jej wyglądu, a potem piszesz, że to nie stanowisko modelki.
                          • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 07.07.17, 11:21
                            bo prezydent ma prezentowac. Czyli wyglad jest istotny ale w innym sensie. Nie w sensie modelki a raczej powagi stanu
      • 1maja1 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:06
        Agata ma 45 lat ode mnie?? Bron mnie Boze, zebym tak nie wygladala za 5 latbig_grin wyglada jak moja ciotkatongue_out
        • 1maja1 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:07
          "ode mnie" mialo zniknacwink
          • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 14:19
            ufff, bo juz mi kalkulator w glowie zwariowal wink
      • 1maja1 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:25
        Spojrzenie Melanii to tzw smoldering look, zostalo jej z czasow modellinguwink
      • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:28
        ta prezydent Chorwacji to niesamowicie seksowna baba jest. Sa jej zdjecia w stroju plazowym gdzies... Slinotok dla facetow
        • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:30
          https://images.gmanews.tv/webpics/2016/01/Croatian-President-Bikini_2016_01_03_12_39_58.jpg
          • kaz_nodzieja Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:46
            Te melony naturalne czy silikon? Patrząc na ich stosunek do reszty ciała obstawiam rękę nie boską, a dr. nauk plastycznych?
            • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:51
              nie mam pojecia.
            • ichi51e Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 17:52
              Na 100% poprawiane
              • jolie Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 18:11
                Też to obstawiam. Plus odessanie tłuszczu z brzucha.
                • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 07.07.17, 11:08
                  niekoniecznie z tym brzuchem. Te ktore sa takie "dupiate" gromadza z tylu tluszcz i brzuch maja plaski....
        • mapt Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:31
          Nawet ja mam ślinotok tongue_out
          • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:35
            teraz bedzie mnie gryzlo czy ona ma sztuczne cycki wink
            • triss_merigold6 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:39
              Chyba nie.
            • mapt Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:41
              Chyba nie, cała jest "mięsista" big_grin
              ale np tu szału nie ma kobieta.dziennik.pl/moda-na-topie/zdjecia/511959,3,kolinda-grabar-kitarovic-styl-biust-piersi-chorwacja-wizyta.html
              • princesswhitewolf Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:44
                bardzo apetyczna kobitka
              • iwoniaw Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:48
                Akurat to zdjęcie jest przykładem, że fason ubrań ma znaczenie dla podkreślenia/ukrycia wad/zalet sylwetki - ale w przeciwieństwie do Meli i Ivanki Trump, pani na zdjęciu nie jest ubrana niestosownie, ma tylko model żakietu niedobrany i wygląda zwaliście, ale to nie ma znaczenia w kontekście tego, co wypada na oficjalnych uroczystościach osobie publicznej.
              • nathasha Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:58
                tzn sadzisz ze jej grawitacja nie dosiega? wink bo watpie by ten stanik cos podtrzymywal wink
            • martishia7 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 17:22
              Wydaje mi się, że to dary natury, tym bardziej imponuje, że tak pięknie zachowane!
              • kaz_nodzieja Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 18:05
                Wydaje mi się jednak, że to dar chirurga plastycznego i to za ciężki pieniądz.
                • martishia7 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 07.07.17, 10:24
                  Jeżeli tak, to jest perfekcyjny,a chirurg jest wirtuozem, bo nic nie trąci sztucznością.
          • anetapzn3 Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:35
            Wow...

• kaz_nodzieja Re: Nie jestem fanką Melanii, żeby nie było 06.07.17, 15:37
        Oj, Dudek coś zadowolony podejrzanie..
    • heca7 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:01
      Skoro nie mają sobie nic do powiedzenia to niech razem obejrzą występ Andrzeja Rosiewicza dla Trumpa big_grin wpiszcie sobie Trumpa &jump. Żenada w TVPis.
      • stacie_o Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:02
        Założyłam o tym wątek tongue_out
    • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:11
      Moim zdaniem żadna szału nie robi. Mela jest wybotoksowana i niestosownie odziana, a Agata wygląda na 10 lat starszą niż ma w rzeczywistości, w dodatku ma niesympatyczny wyraz twarzy. Wyżej wkleiłam zdjęcie małżonek prezydentów Kaczyńskiego i Busha, na którym widać, że niezależnie od poglądów i poziomu męża można wyglądać normalnie, sympatycznie i stosownie nie odmładzając się na siłę ani nie popadając w manierę ciotki-klotki.
      • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:20
        i z klasa! Bo Bushowa wyglada oczywiscie jak pierwsza dama supermocarstwa ale Maria moze jak i ubozsza ale za to wywodzaca sie z wyzszej klasy - wiec w niczym jej nie ustepuje.
    • kozica111 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:25
      Nasza prezydentowa powinna zapuścić włosy,a tak to fajna babeczka.Czepiacie się garsonki, ale weźcie pod uwagę że jest to wersja bezpieczniejsza biorąc pod uwage ze nie wiedziała jak będzie ubrana Trump-owa.Garsonka w tym kolorze nie gryzie sie w tym przypadku z lekko kosmiczna sukienka gościa nie gryzłaby się tez gdyby Melania miała ubiór bardziej oficjalny.
      • mapt Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:14
        Może właśnie zapuszcza i stąd takie ulizane przydługie włosy? Bo na ten moment ładnie przystrzyżona grzywka by lepsza była.
    • kondolyza Re: Melania czy Agata 06.07.17, 14:45
      zdecydowanie Cleire Underwood smile
      pięknie jej w fuksji!
      • asia_i_p Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:52
        I beg to differ.
        Taką fuksję zniosłaby bardzo wyrazista brunetka, klasyczna zima. Nigella by to uniosła, Penelope Cruz, ale to nie jest kolor dla blondynki z różowawą cerą. Nie widać jej zza tego koloru w ogóle.
        • stacie_o Re: Melania czy Agata 07.07.17, 09:52
          Nie wiem kto ta ClAire, nie oglądam seriali, ale google nie pokazuje jej w fuksji:
          www.google.pl/search?q=carrie+underwood&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZg8mc1_bUAhXlIJoKHRvLCXsQ_AUICigB&biw=1918&bih=929#tbm=isch&q=claire+underwood
      • kropkaa Re: Melania czy Agata 07.07.17, 10:31
        Jaki kraj, taka Claire Underwood 😀
        Jeszcze powiedz, że Adrian jak Francis 😀😁😂
    • mapt Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:13
      Faktycznie nasza mogłaby coś z włosami zrobić, strasznie je ulizali i nie być taka spięta, chyba wielki nacisk na tę wizytę by dobrze wyszło.
      Ale nie oszukujmy się, Melania od lat pakuje w swój wygląd wielką kasę bo ją od lat posiada i tu widać efekty, a jakaś super ładna a tym bardziej "z klasą" to ona nie jest
      • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:29
        A ile lat ma Melania?
    • catroux Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:20
      Małżonka Dudy ma jednak większe jaja niż on sam big_grin

twitter.com/excallingbieber/status/882932713250050049
      • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:29
        haha, raczej zjebka od kota bedzie wink
        • kozica111 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:39
          Hehe, fajne chociaż raczej nie zamierzone.
      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 15:33
        catroux napisała:

> Małżonka Dudy ma jednak większe jaja niż on sam big_grin
        >
        Mniejsze to już pod rozmiar kawioru podchodzą big_grin
      • iwoniaw Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 15:41
        zapoznała się z protokołem big_grin

To gospodarze witają gości, a kobieta pierwsza podaje rękę - burak z USA popełnił podwójne faux pas i jeszcze ta mina big_grin big_grin big_grin
        • nathasha Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 15:57
          przypomniala mi sie Melania i jej mina jak Trump odwrocil sie tylem na zaprzysiezeniu wink
          • iwoniaw Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 16:03
            Bo Trump to buc level hard, nie da się ukryć. I w przeciwieństwie do ludzi jako - tako już obytych w polityce nie ma nawet tych odruchów, których oni się uczą - kiedy się zatrzymać, do kogo wyciągnąć rękę, na czyją czekać etc. Przy "spotkaniach na szczycie", gdzie musi te parę kroków zrobić i w jakieś choćby zdawkowe interakcje z ludźmi mającymi określoną pozycję (więc i z konkretnymi wymogami protokołu co do zachowania w ich obecności) wejść, to się bardzo rzuca w oczy.
            • nathasha Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 17:07
              on sie po prostu nie chce nauczyc. Po co? I'm fantastic, I'm the best. To mu wystarcza.
              • iwoniaw Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 17:20
                Oczywiście, że tak. A wychodzi, jak wychodzi wink
                • nathasha Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 06.07.17, 17:25
                  ciagle mysle ze przebije dno ale jednak nie - ten tweet z nim bijacym cnn - poziom dna godny naszego szyszki. pocieszaja mnie tylko amerykanscy satyrycy
            • afro.ninja Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 07.07.17, 11:42
              To też starszy człowiek, weźcie na to poprawkę.
        • beata985 Re: Nie jaja, tylko w przeciwieństwie do Trumpa 07.07.17, 09:42
          iwoniaw napisała:

> zapoznała się z protokołem big_grin
          >
          > To gospodarze witają gości, a kobieta pierwsza podaje rękę - burak z USA popełn
          > ił podwójne faux pas i jeszcze ta mina big_grin big_grin big_grin
          >
          no jednak to ona się nie zapoznała, tzn. może i się zapoznała ale nie zastosowała...
          na tym poziomie dyplomacja płci nie rozróżnia i istnieje tylko stanowisko ....tak rzekła specjalistka od protokołu.
      • onnomatopeja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:51
        Mina Trumpa bezcenna 😁
    • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:02
      Agata Duda wygląda dokładnie jak to, kim jest czyli byłą nauczycielką. Melania zresztą również - jak nabotoksowana żona milionera i była modelka. Nie uważam, żeby Dudowa wyglądała tragicznie, jest sobą, może jest sztywna z natury i już, nie każdy ma w sobie luz. Nie poprawia się chirurgicznie, pali, zatem jej wiek widać na twarzy. Może chce starzeć się z godnością?
      • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:08
        Jolie, wiem co miałaś na myśli, ale godność i bycie żoną Dudy, wykluczaja się.
        • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:21
          To insza inszość, ale naprawdę nie rozumiem tego uzyskiwania, że Agata Duda wygląda staro. Jest po 40, będzie już tylko gorzej. Nie ma obowiązku korzystania z medycyny estetycznej/chirurgów plastycznych.
          • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:27
            Tego utyskiwania miało być, słownik w telefonie.
          • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 16:44
            jolie napisała:
            Agata Duda wyg
            > ląda staro. Jest po 40, będzie już tylko gorzej.

Dobrze, ze ona tego nie czyta big_grin big_grin big_grin
            • niu13 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:00
              Może się mylę, ale nasza Prezydentowa padła ofiarą presji, że w tym kraju przy tym obozie u sterów, to można wyglądać wyłącznie jak piczka katoliczka- rączki złożone, buźka w ciup, włoski ulizane i nieumyte, ramionka zakryte i filozofia życiowa "w imię Ojca i Syna niech waćpan zaczyna". Z przerażeniem obserwuję degradację jej kobiecości, mam wrażenie, że ona się stacza. Na początku prezydentury PADa miała w sobie jeszcze trochę polotu, lubiła podkreślić swoją bardzo dobrą figurę, kombinowała z włosami. Uważam, że jest zgrabniejsza od pani prezydent Chorwacji, niestety, jak zestawić je obok siebie to natychmiast widać, która pochodzi z kraju o niedoborach słońca wink
              • pitahaya1 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:02
                O tym samym myślę. Szkoda mi jej, bo ani głupia, ani brzydka. Po prostu musi zacisnąć zęby i na kilka lat wejść w niechcianą sukienkę.
                • livia.kalina Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:10
                  Przyznam, że ja zupełnie tego punktu widzenia nie podzielam:
                  " Po prostu musi zacisnąć zęby i na kilka lat wejść w niechcianą sukienkę. "
                  Wierzycie, że jej mąż tylko jako prezydent jest dupkiem? A tak zwyczajnie, przez lata to przyzwoity, etyczny, z klasą gość? Naprawdę uważacie, że to możliwe? No kto wybiera sobie kogoś takiego na męża? No chyba, że to było aranżowane małżeństwo i Kornhauser wpływu na wybór męża nie miała.
                  • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:11
                    Brzuch jej zrobił za młodu i musieli się pobrać, żeby w krakowskim mieszczańskim profesorskim światku nie było skandalu. Ot i cała tajemnica.
                    • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:17
                      Na pewno.i przez tyle lat nie dosc ze sie nie rozstali to jeszcze aktywnie go wspiera w tej prezydenckiej szopce
                      • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:22
                        No taki charakter i upodobania, nie masz jej co żałować - ma, co chce, nikt jej pod pistoletem nie trzyma.
                        • anetapzn3 Re: Melania czy Agata 07.07.17, 09:12
                          iwoniaw napisała:

> No taki charakter i upodobania, nie masz jej co żałować - ma, co chce, nikt jej
                          > pod pistoletem nie trzyma.
                          >
                          >
                          >
                          100/100
                          W związku z tym zupelnie nie rozumiem tego współczucia, jakim kilka forumek ją darzy...taka biedna Agatka, taka uciśniona, musi zacisnąć zęby etc. Bzdura. Wygodna oportunistka. I tyle.
                    • cosmetic.wipes Re: Melania czy Agata 06.07.17, 22:03
                      triss_merigold6 napisała:

> Brzuch jej zrobił za młodu i musieli się pobrać, żeby w krakowskim mieszczański
                      > m profesorskim światku nie było skandalu. Ot i cała tajemnica.

Weź tris nie prdl, bo krakowski profesorski światek w połowie lat 90-tych nie wyglądał tak, jak ci się zdaje.
                      • kropkaa Re: Melania czy Agata 06.07.17, 22:17
                        Przecież jego rodzice są religijnie walnięci - w domu odprawiał drogę krzyżową na kolanach.
                        • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 07.07.17, 07:12
                          Burmistrz Londynu muzułmanin - wspaniale.
                          Prezydent pochodzący z katolickiej rodziny - jakie to straszne...
                          • kropkaa Re: Melania czy Agata 07.07.17, 10:33
                            A gdzie ja napisałam, że to wspaniale, że burmistrzem Londynu jest muzułmanim, gdzie???
                    • fomica Re: Melania czy Agata 06.07.17, 22:21
                      Ślub był w grudniu, a dziecko urodzone w listopadzie kolejnego roku. Także ten tego, mijasz się z prawdą.
                  • nathasha Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:16
                    No ja sie z Toba absolutnie zgadzam. A fakt ze caly czas jednak milczy przy tym co sie dzieje w sprawach kobiet sprawia ze cenie ja nizej niz Melanie, tamta przynajmniej swoj cel osiagnela.
                    • kropkaa Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:19
                      No ale cel Melani nie był zbyt ambitny - zfobyć bogatego, starego dziada.
                      • kropkaa Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:19
                        *zdobyć
                      • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:30
                        Ambitny.
      • livia.kalina Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:05
        Jeśli szukamy czegoś pozytywnego, co można powiedzieć o Dudowej to się zgadzam- brak botoksu i wpływu chirurgii estetycznej- bardzo na plus.
        • triss_merigold6 Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:10
          Mogłaby coś robić z twarzą nieinwazyjnie, serie masaży, jakaś mezoterapia, prasowanie chomików.
          • iwoniaw Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:24
            Jak dla mnie niekoniecznie musi się odmładzać, może sobie wyglądać nawet starzej niż metryka pokazuje, natomiast nieco więcej życia i mniej "mumiowatości" na 100% przyniosłoby korzyść także dla wyglądu. Słusznie ktoś napisał, żeby na jakąś salsę poszła albo co...
            • kaz_nodzieja Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:28
              Pani nie ma temperamentu "na salsę", podjerzewam, że od lat młodości, dlaczego na starsze lata ma coś robić sprzecznego ze sobą i swoim (jak mniemam) temperamentem? Bo Pańciom z forum się nie podoba?
          • jolie Re: Melania czy Agata 06.07.17, 18:27
            Jest bardzo szczupła z natury i ma szczupłą twarz. Nie sądzę, że nieinwazyjnie można wiele zrobić. Poza tym pali/paliła. (Tak, wiem, ematka tak nie ma.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka