Dodaj do ulubionych

Perfumy, do których wracacie

• bisiek10 Re: Perfumy, do których wracacie 13.07.17, 18:32
      Balenciaga Florabotanica i Pret a Porter.Te kojaza mi sie z licealnym czasem wink Jeszcze Boss Intense.
    • paloma_blauwinder Re: Perfumy, do których wracacie 13.07.17, 20:38
      Nigdy jeszcze nie wróciłam do żadnych. Ba, dopiero 2 flakony wypsikałam do końca, takie po 30 ml - pierwszy to Naomagic (już go nie robią, jest podobny zapach, który się nazywa L'instant magic), a drugi to Alien.
      • audrey81 Re: Perfumy, do których wracacie 13.07.17, 22:05
        Uwielbiam Aliena. Wracam zawsze. Jak i do pierwszego Juicy Couture.
    • bleuet Re: Perfumy, do których wracacie 13.07.17, 21:36
      Emporio Armani Elle - zawsze na półce
      Co jakiś czas wracam do:
      Chanel no5
      Samsary Guerlain
      L'air du temps Niny Ricci
    • tryggia Re: Perfumy, do których wracacie 13.07.17, 23:10
      Zawsze mam, ale nie zawsze używam.
      Anais Anais.
      Przyjaciółki, zapytane zapach, z jakim siebie kojarzymy, w moim przypadku były jednomyślnie.
    • barefoot_duck Re: Perfumy, do których wracacie 14.07.17, 21:30
      Infusion lubię bardzo, a nawet kochać bym mogła, gdyby parametry miał lepsze.
      Moja pełna przygoda perfumeryjna nie jest długa, bo ledwie z 20 miesięcy temu pozbyłam się niespodziewanie nadwrażliwości zapachowej i z gorliwością neofity szaleje w perfumeriach. Ale od tego czasu nie wyobrażam sobie mojej perfumeryjnej półki bez La Cię Est Belle l'absolu (tylko tej wersji, za mocarnego marchwianego irysa, pozostałe LVeB to dla mnie Barbie papka), Like This Etat Libre d'Orange i Feminite du Bois Lutensa.
      Gdyby były tańsze i łatwiej dostępne, to pewnie stałe kupowałabym Loukhoum Keiko Mecheri - wszystko jedno które z tryptyku. Na razie zadowalam się oszczędnym dawkowaniem kupionej za pierońskie pieniądze odlewu.
    • regina-phalange Re: Perfumy, do których wracacie 15.07.17, 09:48
      Mugler Alien - woda perfumowana na wieczór i okazje, a na co dzień niektóre limitowanki. Niestety, niektóre (ambrowa, wodna) już się posprzedawały do cna, ale wersja na 2017 rok jest fajna, więc się obkupię.
    • malerina Re: Perfumy, do których wracacie 04.08.17, 15:20
      Obecnie uwiodły mnie Cerruti 1881 Pour Femme. Delikatne, mega kobiece, nie intensywne, ale wyczuwalne przez otoczenie (prawie codziennie ktoś mnie za nie komplementuje smile ). Cudowne, idealne na lato, zwłaszcza dla osób, które nie przepadają za zielonymi świeżakami.
      Przymierzam się za to do kupienia tych na wieczór: Givenchy Ange ou Démon.
      Prawdę mówiąc do tego stopnia zaintrygował mie opis na stronie jednego sklepu online, gdzie kupuję wszystkie flaszki ( makeup.pl/product/2259/#/option/325897/ ), że po prostu już muszę mieć ten zapach na sobie! Czarujący, zmysłowy, pociągający, ale nie wulgarny. No ideał!
    • leona_1900 Dior Diorissimo 04.08.17, 15:34
      Kocham
    • memphis90 Re: Perfumy, do których wracacie 04.08.17, 15:50
      Kenzo Amour i jego wersje. Miewam różne, do tych zawsze wracam.
    • aj.riszka Re: Perfumy, do których wracacie 04.08.17, 16:06
      'Bruno Banani' (blado rozowa)
      'Light Blue'
      • bi_scotti Re: Perfumy, do których wracacie 04.08.17, 17:19
        Chanel #19 (od 35 lat z okladem wracam ... probuje czegos nowego ... wracam ... wink)
        Bottega Veneta
        • bovirag Re: Perfumy, do których wracacie 07.08.17, 00:10
          Lancome Poeme!
          Kocham.
        • dziaadek Re: Perfumy, do których wracacie 07.08.17, 13:42
          No to ja mam tak samo z Chanel 19, 36 lat minelo w tym roku od naszego poznania smile
    • skiela1 Re: Perfumy, do których wracacie 07.08.17, 02:45
      Chanel Chance.
    • pade Re: Perfumy, do których wracacie 07.08.17, 12:22
      Zawsze wracam do Escape CK. Muszę mieć jedną butelkę w zapasie, obowiązkowosmile
    • chatgris01 Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 15:32
      Od wielu lat stale uzywam Ogrodka Nilowego Hermèsa, Eau de Campagne Sisleya i L'Eau de Cologne Impériale Guerlaina, jestem od nich uzalezniona. W zeszlym roku uzaleznilam sie dodatkowo od Concentré d'orange verte Hermèsa smile
    • quesuerte Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 16:08
      Zawsze musze miec cos, co firmowane jest nazwiskiem Ángel Schlesser. Podobaja mi sie wszystkie jego zapachy.
    • arwena_11 Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 16:11
      Zamiennie Hypnose i La vie est belle Lancoma.
      • inka40plus Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 16:44
        Burberry brit sheer
        Gucci II eau de parfum
        Któreś z guerlain la petit robe

Z takich mało dostępnych
        Vice versa YSL
        In Love again YSL

Poza tym
    • mamusia1999 Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 18:11
      Issey Miyake i Kenzo. Eternity tez.
    • 18lipcowa3 Re: Perfumy, do których wracacie 08.01.18, 18:25
      Noa Cacharel