bardoszka 16.07.17, 16:00 To znaczy takie z rozsuwanym stelażem. Ktoś mi może wyjaśnić, na jakiej zasadzie ten stelaż się rozsuwa? I co z materacem do takiego łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka_milka Re: Łóżko, które rośnie 16.07.17, 16:04 Proszę bardzo: www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S39041660/ Rama łózka rozsuwa się na długość i tylko materac się zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Łóżko, które rośnie 16.07.17, 18:21 Materac do łóżka z IKEI ma mniejszy wymiar + dokładane poduchy, jeśli chcesz łóżko powiększyć. Moja córka takie miała, działało ok, tylko poduchy musiały być pod nogami, żeby nie wpadała głową/pupą akurat w szczeliny. Spało się jej wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Łóżko, które rośnie 16.07.17, 20:49 Dziecko tez miało takie łóżko z IKEA - miało dwa podnoszone szczyty. Potem się je rozkładało i łóżko się robiło dłuższe. Materac był podzielony na trzy części - główna na długim kawałki i dwa mniejszy w szczytach. Odpowiedz Link Zgłoś
muchy_w_nosie Re: Łóżko, które rośnie 16.07.17, 23:17 Takie łóżka są bez sensu jeśli przyjdzie ci czasem położyć się koło dziecka, to rada z forum i u mnie się sprawdziła, bo syn darł się w niebogłosy: mamo choć poleżeć ze mną. Teraz przestał, bo śpi z nami ;P a na jego łóżku spi moja siostra jak przyjeżdża w odwiedziny,jest bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś