Dodaj do ulubionych

Portale z serialami

24.07.17, 01:09
Działa coś jeszcze? Czy wszystko polikwidowane? Mam czas, chętnie nadrobilabym zaległości ale nie mogę znaleźć żadnego działającego. Na Netflix się nie ma tego, co chce pooglądać.
Obserwuj wątek
    • glowa_do_wycierania Re: Portale z serialami 24.07.17, 01:20
      Serialosy ?
      • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:09
        Korzystasz z tego? Jak doświadczenia? Rozumiem, że odpłatność to ok. 20 zł tygodniowo (3 smsy po 6 zł z groszami)? Czy bez problemu można się w każdym momencie wyrejestrować? Np. będę zarejestrowana tydzień, zapłacę te 20 zł z groszami i mogę sie spokojnie po tygodniu wyrejestrować?
        • glowa_do_wycierania Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:30
          Nie rejestrowałam się nigdzie - z uporem maniaka zamykam wkurzające reklamy przed każdą projekcją.
          • stillgrey Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:29
            nie łatwiej zainstalowac adblocka albo ublock?
            • bablara Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:47
              Zazwyczaj jak włączysz adblocka to nie masz możliwości obejrzenia również filmu.
              • stillgrey Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:21
                Weszłam na te całe serialosy i przy włączonym ublock origin film wyświetla się bez problemu za jednym kilknięciem, bez ani jednej reklamy.
          • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 25.07.17, 09:58
            Dzięki. Wypróbowałam wczoraj. Co prawda tylko na jednym odcinku, ale działa smile
    • krisdevalnor Re: Portale z serialami 24.07.17, 02:16
      Next24.pl
      • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:10
        Dzięki. W przyszłości może się przydać. Ten serwis jest widzę ukierunkowany głównie na seriale polskie.
        • krisdevalnor Re: Portale z serialami 24.07.17, 10:31
          Nie tylko, ja tam ogladam namietnie Dr House'a na przyklad. Z tego co widzialam to jest duzy wybor seriali zagranicznych ale raczej nie tych najnowszych.
          • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 10:37
            No właśnie chciałam wypełnić lukę w kilku serialach, bo w telewizji aktualnie nowsze serie. Mam do nadrobienia konkretnie: Hawaje 5-0, Castle, Supernatural.
    • hallbera.jarlakappi Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:30
      co chcesz ogladac i czy może być po angielsku ?
      • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:49
        Wolę po polsku. To, co chciałabym obejrzeć i nie mogę znaleźć: Hawaje 5-0, Castle, Supernatural. Kiedyś z nadmiaru czasu obejrzałam, potem zapomniałam, teraz w telewizji lecą dalsze serie. To bym tak chciała na początek. Na Netfliksie jest parę seriali, które też chetnie dooglądam, ale tu już dostęp mam.
        • shalalu Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:59
          Hawaje 5 0 i Castle z lektorem są na "z a l u k a j "
          • schiraz Re: Portale z serialami 24.07.17, 16:30
            Ja nadrabiam na zalukaj najtańsi i u mnie działają płynnie i bez zastrzeżeń, jedna opłata za dostęp do całej bazy seriali i filmów. Jedyny minus - czasem zdarza się, że jakiegoś odcinka nie ma, ale nieczęsto. Właśnie oglądam tam Ostry dyżur od początku, uwielbiam ten serial wink
            • ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 25.07.17, 09:57
              Mnie się na zalukaj film nie otwierał wczoraj. I drugi mankament - nie sprawdzałam innych seriali, ale np. Hawaje są tylko trzy serie, te co już kiedyś oglądałam. Nowszych nie ma. Skorzystałam z serialosy - faktycznie działa.
    • tak_to_nowy_nick Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:34
      Po angielsku na toptvshows.cc
      A w razie potrzeby polskie napisy można znaleźć oddzielnie w kilku różnych miejscach poprzez Google'a.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka