ewa_mama_jasia 24.07.17, 01:09 Działa coś jeszcze? Czy wszystko polikwidowane? Mam czas, chętnie nadrobilabym zaległości ale nie mogę znaleźć żadnego działającego. Na Netflix się nie ma tego, co chce pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:09 Korzystasz z tego? Jak doświadczenia? Rozumiem, że odpłatność to ok. 20 zł tygodniowo (3 smsy po 6 zł z groszami)? Czy bez problemu można się w każdym momencie wyrejestrować? Np. będę zarejestrowana tydzień, zapłacę te 20 zł z groszami i mogę sie spokojnie po tygodniu wyrejestrować? Odpowiedz Link Zgłoś
glowa_do_wycierania Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:30 Nie rejestrowałam się nigdzie - z uporem maniaka zamykam wkurzające reklamy przed każdą projekcją. Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:29 nie łatwiej zainstalowac adblocka albo ublock? Odpowiedz Link Zgłoś
bablara Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:47 Zazwyczaj jak włączysz adblocka to nie masz możliwości obejrzenia również filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
stillgrey Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:21 Weszłam na te całe serialosy i przy włączonym ublock origin film wyświetla się bez problemu za jednym kilknięciem, bez ani jednej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 25.07.17, 09:58 Dzięki. Wypróbowałam wczoraj. Co prawda tylko na jednym odcinku, ale działa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 09:10 Dzięki. W przyszłości może się przydać. Ten serwis jest widzę ukierunkowany głównie na seriale polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
krisdevalnor Re: Portale z serialami 24.07.17, 10:31 Nie tylko, ja tam ogladam namietnie Dr House'a na przyklad. Z tego co widzialam to jest duzy wybor seriali zagranicznych ale raczej nie tych najnowszych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 10:37 No właśnie chciałam wypełnić lukę w kilku serialach, bo w telewizji aktualnie nowsze serie. Mam do nadrobienia konkretnie: Hawaje 5-0, Castle, Supernatural. Odpowiedz Link Zgłoś
hallbera.jarlakappi Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:30 co chcesz ogladac i czy może być po angielsku ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 24.07.17, 12:49 Wolę po polsku. To, co chciałabym obejrzeć i nie mogę znaleźć: Hawaje 5-0, Castle, Supernatural. Kiedyś z nadmiaru czasu obejrzałam, potem zapomniałam, teraz w telewizji lecą dalsze serie. To bym tak chciała na początek. Na Netfliksie jest parę seriali, które też chetnie dooglądam, ale tu już dostęp mam. Odpowiedz Link Zgłoś
shalalu Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:59 Hawaje 5 0 i Castle z lektorem są na "z a l u k a j " Odpowiedz Link Zgłoś
schiraz Re: Portale z serialami 24.07.17, 16:30 Ja nadrabiam na zalukaj najtańsi i u mnie działają płynnie i bez zastrzeżeń, jedna opłata za dostęp do całej bazy seriali i filmów. Jedyny minus - czasem zdarza się, że jakiegoś odcinka nie ma, ale nieczęsto. Właśnie oglądam tam Ostry dyżur od początku, uwielbiam ten serial Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_mama_jasia Re: Portale z serialami 25.07.17, 09:57 Mnie się na zalukaj film nie otwierał wczoraj. I drugi mankament - nie sprawdzałam innych seriali, ale np. Hawaje są tylko trzy serie, te co już kiedyś oglądałam. Nowszych nie ma. Skorzystałam z serialosy - faktycznie działa. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_to_nowy_nick Re: Portale z serialami 24.07.17, 15:34 Po angielsku na toptvshows.cc A w razie potrzeby polskie napisy można znaleźć oddzielnie w kilku różnych miejscach poprzez Google'a. Odpowiedz Link Zgłoś