Dodaj do ulubionych

Nowość nad Bałtykiem

30.07.17, 15:18
W tym roku hitem stały się antypowodziowe worki z piaskiem.
Niedługo to już tirem trzeba będzie jeździć bo gdzie pomieścić zestaw ciuchów jesinnych, zimowych, letnich(te sa najmniej potrzebne), ponton i worki w razie powodzi.
Obserwuj wątek
    • cauliflowerpl Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 15:27
      surprised
      A to mi dałaś pomysł na biznes! Jak przypływ nadchodzi to wyszczy kurcgalopkiem odsuwają się od linii oceanu, a plaża z minuty na minutę coraz mniejsza...
      A tu proszę! Rozwiązanie gotowe.
      • cauliflowerpl Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 15:28
        A tak serio, oświecisz o co idzie? wink
        • aankaa Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 15:50
          o pogodę i jej skutki ?
          • cauliflowerpl Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 16:17
            A bo to ja wiem, jaka jest pogoda 2500 km ode mnie? Nie ogarniam tej za najbliższym pasmem górskim wink
        • chocolate-cakes Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 16:01
          Pewnie o sytuację w Gdańsku sprzed 2-3 dni. Faktycznie tak było, lało dwa czy trzy dni bez przerwy i zaczęło się robić niebezpiecznie.
          A dzisiaj 27 stopni i piękne słońce smile
          Tu to się się ostatnio rzadko zdarza więc radość wielka że po 5 tygodniach lato przyszło w końcu.
          • cauliflowerpl Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 16:19
            Dzięki! Niech zostanie na dłużej, a jakby co to ja chętnie Wam oddam nawet z 10 stopni...
    • aj.riszka Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 15:39
      Haha myslalam, ze chodzi o ten labirynt - pole kukurydzy w Swarzewie smile
      • suchawloszkana3 Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 17:27
        A ja, ze pojawiło sie wiecej platnych plaz z tymi baldachimami... Marzeeeeniaaaa
    • magata.d Re: Nowość nad Bałtykiem 30.07.17, 22:55
      Co wy z tą pogodą nad tym Bałtykiem? Siostra była 2,5 tygodnia w Świnoujściu (wróciła we wtorek), miała piękną pogodę cały czas, dwa dni trochę deszczowe były. Znajomi od zeszłej soboty w Stegnie, z wyjątkiem deszczowej środy i czwartku, codziennie piękna, słoneczna, ciepła a nawet gorąca pogoda.
      • tereska.z.bombaju Re: Nowość nad Bałtykiem 31.07.17, 06:53
        Krejzi ma jak co roku bałtycką sraczkę i próbuje udowodnić, że wakacje nad polskim morzem po prostu nie mogą się udać.
        Ot taki coroczny ścisk tyłka.
        • chocolate-cakes Re: Nowość nad Bałtykiem 31.07.17, 07:37
          Tym razem chyba krejzi chodziło o prawdopodobieństwo powodzi w Gdańsku i faktycznie było potrzebnych mnóstwo worków z piaskiem. Na szczęście po tych ulewach w końcu przestało padać i wszystko jest ok.

Nie wiem jak jest z pogodą nad Bałtykiem. Wiem jak jest w Trójmieście, zwykle lipiec jest chłodny ale w tym roku było wyjątkowo zimno i deszczowo. Przez miniony weekend naprawdę ciepło. Bardzo słonecznie i sympatycznie smile

Taki klimat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka