30.07.17, 17:55
Zachorowałam na pewną sukienkę. Na zalando jest jedynie rozmiar L. Wrzuciłam w wyszukiwarkę nazwę firmy i sukienki, i znalazłam, nawet jest rozmiar s, z tym , że nie mam zaufania do tej strony. Opinii żadnych znaleźć nie mogę, sama nazwa też zastanawiająca, jak na sprzedaż ubrań. Znacie może stronę limuzynymercedes.pl?
Obserwuj wątek
    • anilka Re: sukienka 30.07.17, 18:31
      Poczytaj sobie ten wątek. Nazwa inna, ale podobieństwo ''Sklepu" aż bije w oczy.
      Tekst linka
      • isanek Re: sukienka 30.07.17, 20:32
        No i nie kupię, niestety. Choć 100 zł tańsza niż na zalando (a może właśnie również dlatego wink ).
        • anka_z_lasu Re: sukienka 30.07.17, 23:17
          Moze ta sukienka w rozmiarze L da sie zwezic u krawcowej? wink
          • isanek Re: sukienka 31.07.17, 08:07
            Myślę, że może nawet dałaby się zwęzić, ale na sensowne skrócenie pomysłu nie mam. Poza tym na zalando już brak tej L też. Ale nie ustaję w poszukiwaniach wink
    • isanek Re: sukienka 31.07.17, 21:03
      słuchajcie, pojawiły sie na zalando sukienki, zapewne ze zwrotów. Najmniejszy rozmiar M, czyli taki jak ma modelka mająca 180 cm. Ja mam 20 mniej. Macie jakieś pomysły, czy da się sensownie przerobić sukienkę na mniejszą?
      www.zalando.pl/smash-persian-dluga-sukienka-off-white-sm421c07d-a11.html
      • mikams75 Re: sukienka 31.07.17, 21:38
        zwezic sie da, ale skrocic nie bardzo, chyba ze gora, ale to jak szycie sukienki od nowa, wiec bez sensu. Podejrzewam, ze nawet w rozmiarze s sukienka bylaby na ciebie za dluga.
      • mikams75 Re: sukienka 31.07.17, 21:39
        ale wiesz co, zamow te m, przymierzysz, obejrzysz i moze sie odkochasz a tak to cie bedzie meczyc wink
        • isanek Re: sukienka 31.07.17, 22:16
          W sumie racja, z ewentualnym zwrotem nie będzie problemów.
      • juuuu7 Re: sukienka 31.07.17, 21:51
        Na zalando czesto dokladaja rozmiary. Tylko musisz zamowiv szybko, bo znikaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka