edzio_grubas O Fiszerowej 14.10.04, 11:53 Która powie, że Fiszerka nie wróci na forum z Łodzi ta dziś będzie smutna bowiem mąż jej więcej nie dogodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Kasics 14.10.04, 12:00 A kto powie, że dla Kasi nie jest dobra przyszła praca ten po każdej swej imprezie będzie leczył mega-kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak nadal o tym co mówi, że nie dobra praca dla Kasi 14.10.04, 12:50 A gdy nadal będzie obstawał przy swoim zanim się oględzie Edzio Gruby go oswoi Odpowiedz Link Zgłoś
iwles ciezarowka !!!!!!!!!!!! 14.10.04, 13:12 A czy ktos wie czy ciezarowka "rozsupłała" się? wreszcie tuli swoje dziecię - zamiast moskaliki klecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: nadal o tym co mówi, że nie dobra praca dla K 14.10.04, 13:23 edzio dobry czlowiek nie ma watpliwosci a kto sie nie zgadza paruchuje kosci Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Edziu 14.10.04, 13:26 Kto by się śmiał nie zgdzić z tą o Edziu Grubasie opinią temu rogi wyrosną na brodzie a następnie zostanie świnią Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o Edziu 14.10.04, 13:31 A kto nadal będzie twierdzić że z Edkiem jest na opak Ten może wnet z forum wylecieć! My już poprosimy o to Opa! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: o Edziu 14.10.04, 14:00 Edziu jak wiadomo fajna jest i basta a jak ktos zaprzeczy walkiem zdziele go do ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o Edziu 14.10.04, 14:06 A komu nie pomoże wałkiem zdzielenie tego wilk wychędoży w laśnej zieleni Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas o Edziu 14.10.04, 14:18 Nie ma co pisać o Edku pochwały uszy ma czerwone i juz płonie cały. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o Edziu 14.10.04, 14:26 Edwardzie nasz drogi nie płoń swego lica głupi człek ten co się Tobą nie zachwyca Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Ciężarówce 14.10.04, 14:20 Kto mi powie co się stało z ciężarówką temu zaraz w uszko szepnę miłe słówko. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O Ciężarówce 14.10.04, 14:24 Ja też jestem ogromnie ciekawa Ale cierpliwe czekać nam trzeba ciężarówka gdzieć się podziała może już maleństwo przebiera? Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wątku 14.10.04, 14:26 Wątek nadal rośnie co dzień dzięki Wam się ciągle dłuży smutas - ten kto przeczytawszy zaraz mi się nie rozchmurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o dzieciątku 14.10.04, 14:31 Zmykać musze drogie panie bo dzieciątko moje zaraz wstanie Będzie wołać: "Mama! Mama!" Moja córeczka kochana... ) Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O nowej setce. 14.10.04, 14:30 Nowa setka się zaczęła trzeba uczcić to z szampanem kto się dziś nie cieszy z tego będzie kochać się z baranem. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o baranie i mężu 14.10.04, 14:33 No a komu seksualnie zwierz ów nie dogodzi ten się będzie musiał z mężem pogodzić ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: o baranie i mężu 14.10.04, 15:03 setka nowa z hukiem wielkim sie zaczela kogo to nie cieszy cholera by wziela Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs przelamanie ciszy 14.10.04, 20:58 cisza straszna tu panuje czas odkurzyc watek a kto tego nie rozmumie zrobie z nim porzadek Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Jestem ;-) 14.10.04, 21:46 Witajcie kochane kobitki, oto jestem z powrotem a kto się nie cieszy niech się obleje śmierdzącym potem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Jestem ;-) 14.10.04, 22:33 Pot lepki i śmierdzący oczy niech strugami zaleje temu śmiałemu zuchwalcy co miast pisać, się śmieje Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja też jestem ;-) 14.10.04, 23:51 Jeśli zaraz ktoś do góry wątku Edka nie podniesie to go przeor z Jasnej Góry wyspowiada w ciemnym lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Ja też jestem ;-) 14.10.04, 23:57 A kto śmie Wegatki zaraz nie posłuchać temu wyskoczą brodawki koło lewego ucha Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja też jestem ;-) 14.10.04, 23:58 Jeśli ktoś do innych wątków, miast do tego, śmie zaglądać, niech się zmieni koło piątku w pięciogarbnego wielbłąda. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja też jestem ;-) 15.10.04, 00:03 Nie śpijcie dziewuchy, jeszcze wczesna pora. Kto nas nie posłucha, zmieni się w potwora. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Ja też jestem ;-) 15.10.04, 00:12 potworem zostać nie chcę średnia to przyjemność więc wiersz zaraz uklecę by zwiękrzyć wątku objętość ) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Groźba 15.10.04, 00:17 Jeśli kto nie czyta wierszy pięknych które Uma płodzi, niechaj jutro mu kadzidłem proboszcz dom cały zasmrodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do umy 15.10.04, 10:34 Uma na wątek o pieskach weszła Mayessę zawołała "Aniu Aniu wróć do nas Bo będę bardzo płakała" Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Coelho 14.10.04, 21:55 Wczoraj wieczorem książkę w rękę wzięłam i lekturę Coelho od biografii zaczęłam i ze wstydu pąsem zalałam się cała bo oto ignorantką wielką się okazałam Nie wiem czemu Nobla mu dałam głupocie po prostu ręce podałam Przepraszam dziewczyny za mą niewiedzę już się nie wychylam i cicho siedzę Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Jak tam wycieczka do Lodzi? 15.10.04, 10:27 jak milo zes znowu z nami nasza Rybko a kto sie nie cieszy niech stad spada szybko Jak sie Ci udala wycieczka do Lodzi? powiedz bo maz innej dzisiaj dziecko splodzi Lecz gdy grozby moje spelnia sie dosadnie szereg kobiet z forum ta zdzire dopadnie tak wiec nie miej za zle zartow mych niesmacznych no bo przeciesz Edziu ciagle na nas patrzy i pilnuje aby wierszyk mial strukture a jesli nie bedzie dostaniemy bure Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wieczorze 15.10.04, 10:38 Wczoraj wieczór chciałam z Wami zacząć wierszyków pisanie ale cudny mój mężulek namówił mnie na ciupcianie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wieczorze cz.2 15.10.04, 10:41 A że poszliśmy na "żywioł" nie myśląc o bezpieczeństwie mam nadzieje że nie dowiem sie o poczętym maleństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O wieczorze cz.2 15.10.04, 10:42 Witaj edek mój grubasku Dawno cię nie widziałam Mam jedna nadzieję Że po Twoim wczorajszym ciocią zostałam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: O wieczorze cz.2 15.10.04, 10:48 my tez raz rok temu 'zywiol' smakowalismy a w maju Bartusia w domu powitalismy wiec choc fajnie wieczor Wam uplynal nie zdziw sie odkryciem ze okres zaginal cieszyc sie bedziemy razem z Toba stadnie a kto nie dolaczy klatwa go dopadnie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas Odpowiedź prozą 15.10.04, 10:53 Nawet mnie nie straszcie. A poza tym jeszcze nie mam okresu od porodu i nie wiem kiedy bedzie, bo ciagle malego karmie. Poza tym 'wystrzal' byl na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Odpowiedź prozą 15.10.04, 12:05 moze nic sie wiec nie stalo lecz zadnej pewnosci nie ma bo znam rozne ja przypadki i to nie jest wcale sciema Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Mój komputer 15.10.04, 11:07 Mój brat wrócił Z zagranicznych wojaży Od kompa jest uzależniony Do emamy mam dostęp utrudniony Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: O wieczorze 15.10.04, 10:42 u nas tez seksownie wieczor wczoraj plynal jesli ktos podgladal smary go nie mina Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O wieczorze-moim 15.10.04, 10:44 U mnie było milutkie popołudnie Nikt nam nie przeszkadzał Teściowa na zakupach A teść w parku fiołki wsadzał Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka A poetki nie próżnują... 15.10.04, 13:44 moskaliki produkują. A ja pudełeczka kleję dzisiaj skończę-mam nadzieję. Fisz,o co Ci chodziło z tymi pudełkami?Potrzebujesz jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs cisza wszedzie co to bedzie.... 15.10.04, 15:27 Cisza straszna tu panuje doszlo juz do tego ze nie dlugo sama sobie grozic bede na calego Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak do Kasiacs 15.10.04, 15:38 Nie tylko Ty Kasiu grozić sobie będziesz w tym względzie ja muszę sobie mózg odmrozić bo źle z tym wątkiem będzie Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wątku 15.10.04, 15:59 Siedzi Edek, wiersze pisze klawiatura już gorąca dociągnijmy drogie mamy wątek ten choć do tysiąca... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: O wątku 15.10.04, 16:14 1000 to jest calkiem malo jak na watek znakomity kto zalozy sie dzis ze mna poczuje sie wnet pobity Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: A poetki nie próżnują... 15.10.04, 15:57 Ja tylko na chwile, szybko, wiec proza Chodzilo mi o to, ze: mam pomysl na biznes, do ktorego beda mi potrzebe pudelka ozdobne w roznych rozmiarach i wzorkach. I w zwiazku z tym mam pytanie czy robisz wlasnie cos takiego? www.gift.biz.pl/actus/tab1.html calusy Fisz ps. odezwe sie wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o szczepionce 15.10.04, 16:13 kto mi synka dziś nie schwali że był dzielny przy szczepionce ja "bejsbolem" pożyczonym prawe ucho mu przetrące. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: o szczepionce 15.10.04, 16:18 jak ja Ci zazdroszcze iwes zes juz zaszczepila synka jesli moj zdrowy nie bedzie kwasna bedzie moja minka Ciagle jakies znow choroby i problemy przeokrutne pocieszcie mnie kumy drogie albo mezom jajka utne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs pisze bzdury aby nasz watek podniesc do gory 15.10.04, 20:54 jak to zwykle w piatek bywa cisza na forum zapadla kto nie zechce tu sie wpisac pitbul skoczy mu do gardla ja rozumiem ze juz weekend i czas mezow naszych milych ale kto sie nie udziela tego maz bedzie bez sily tak wiec lepiej cos napiszcie dla meza czas przyjdzie potem bo inaczej Wam zostanie nie Wasz maczo lecz impotent Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: pisze bzdury aby nasz watek podniesc do gory 15.10.04, 21:19 Droga kasiacs Ty masz racje więc spieszę wiersz napisać mój małżon ma dziś delegacje zatem rymem czas się popisać ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: pisze bzdury aby nasz watek podniesc do gory 15.10.04, 21:23 a moj maz tu obok do mnie oko mruzy jak do niego nie pojde mieszkanie zadluzy Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Zdrada!!! 15.10.04, 21:30 Kto odejdzie z wątku na męża oczów mruganie temu Uma bez wyjątku spóści tęgie lanie ) Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Wena się skończyła... 15.10.04, 21:50 A mój mąż w fotelu usnął Ada też już ziewa strasznie kto mi ciszę tą zaburzy tego kura jajem trzaśnie. Nie mam ja ostatnio siły do pisania moskalików kto mnie księdzem znów postraszy będzie pływał w Pacyfiku. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Koleandrze, bermudach i wątku :)) 15.10.04, 22:48 A kto spokój Koleandry śmie zakłócić przy piątku ten wyleci na Bermudy z zakazem wstępu do wątku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o moskalikowaniu i bzykaniu 16.10.04, 00:19 A kto Umy nie posłucha i nie skleci moskalika tego nadzieja płonna i licha że mąż go dziś wybzyka Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: o moskalikowaniu i bzykaniu 16.10.04, 09:26 Droga Umo, nocny ptaszku, wczraj wrozylas mi lanie a ze maz mnie z watku porwal zasluzylam chyba na nie Co wiec robic kara straszna czeka na mnie juz od switu lecz kto karze chcial by uciec dopadliby go, bez kitu Tak wiec trudno mowi sie gdy chcial poseksic czlowiek wieczor teraz lanie sprawi Uma z pupy sie posypie wior Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: o moskalikowaniu i bzykaniu 16.10.04, 10:09 Co Ty mówisz Droga Umo przecież to odwrotnie jest! trzeba przestać wiersze klecić by móc mieć wyborny seks! Więc ja wczoraj stąd czmychnęłam kompa zamknęłam na cztery spusty a co się potem wydarzyło... tego nie powiem... wers zostanie pusty Powiem Wam tylko, że bardzo się cieszę że moskaliki poszły wczoraj w kąt bo dzięki temu przypomniałam sobie jak cudownie przechodzić przez ciało może prąd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: o moskalikowaniu i bzykaniu 16.10.04, 11:12 pocieszylas mnie Fiszerko i wyrzuty juz mi przeszly kto by w seksu moc nie wierzyl ten poprostu bylby smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs O UMIE!!!!!! 16.10.04, 09:33 droga Umo ogladnelam zdjecia Wasze z tych wakacji i napisze swoje zdanie niech mi ktos nie przyzna racji!!!!! Otoz moja droga Umo corcia Twoja jak z obrazka a Ty - tylko nie zaprzeczaj niezla przy tym jestes laska!!!! Takie zdanie jest wiec Kasi o tej Umie co ja znacie a kto ze mna sie nie zgodzi niech ze strachu sra juz w gacie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Kasiu pomyłka.... 16.10.04, 10:12 Droga Kasiu, na wspomnianym zdjęciu tym środkowym z wakacji obie me córy są -Aniela i Józefina, choć nie zaprzeczę Twej racji że i mi nie brak gracji, jeśli tylko nie jadam kolacji ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Kasiu pomyłka.... 16.10.04, 11:09 oj no to palnelam gafe obie corki masz wiec super lecz Ty pewnie jeszcze lepsza kto smie watpic tego w kuper Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Kasiu pomyłka.... 16.10.04, 13:47 A jeśli komu w kuper lanie nie pomoże tego sam kardynał do trumny włoży a jeśli tam nadal chciałby coś pyskować to mu sam Steven Sagal do dupci może nakopać Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 16.10.04, 11:35 A kto Umie ukradnie tabliczkę z informacją o złym psie tego poszczujemy Devilem i przegonimy przez trzy wsie A radę w sprawie mam taką by na słupku tabliczkę umieścić a słupek oczywiście za bramą kto niegrzeczny _ pies może popieścić! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Dzien dzisiejszy 16.10.04, 13:00 dzisiaj koniec z "rozlazeniem" do roboty sie zabieram bo kto tydzien baki zbijal teraz musi zapierdzielac Czas porzadki zrobic w domu obiad smaczny ugotowac tylko to mnie moze jeszcze przed rozwodem uratowac kiedy w watku o zmeczeniu przeczytalam o masazu pomyslalam ze po pracy maz tez zrobi mi od razu Tak wiec biore sie za prace i nadzieje zywie szczera ze moj maz sie spisze slicznie a jak nie oberwie sciera Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Fiszerowej 16.10.04, 13:41 Nasza droga Fiszerowa to jest bardzo mądra głowa kto będzie z tym dysktował ten niech w mysią dziurę się chowa Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Wracam na "momĘcik" (jak mówi siostra Basen) 16.10.04, 16:36 Kto rzeknie że Mamadwojga dużo czasu ma na zbytki tego skini płci obojga przerobią zaraz na frytki. Kto zaś rzeknie Koleandrze że urodzi wnet bliźniaki temu jak Janosikowi powbijam pod żebro haki Dzisiaj nie mam weny... To pewnie z niewyspania.... Pozdrawiam i żegnam znowu na jakiś czas... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs i znow cisza 16.10.04, 20:36 i znow tu cisza glucha i nikt sie nie odzywa jesli ktos nie napisze jutro bede nie zywa Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Ech... do zobaczenia... 16.10.04, 22:36 A ja smutna sobie siedzę kiedy Was tu znów odwiedzę? jutro jest już przeprowadzka wcześnie rano, tak z nienacka! Mam nadzieję, że szybciutko internecik założymy i przybiegnę tu prędziutko tworzyć z Wami piękne rymy. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Pa pa Kochana Koleandro 16.10.04, 23:06 Pa Pa Kochana Koleandro Już mi tęskno za Tobą! Szybko instaluj necik bo wątek nie będzie sobą I dbaj o siebie koniecznie i o brzuszek oczywiście nic nie dźwigaj broń Boże i nie sprzątaj zamaszyście I pamiętaj o magnezie i o witaminach innych by Cię nie męczyły skórcze przy wszystkich ruchach niewinnych Pa pa Kochana Koleandro Już mi tęskno za Tobą! wracaj szybko na forum nim tęsknota stanie się chorobą Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Pa pa Kochana Koleandro 16.10.04, 23:26 A kto naszej Kochanej Koleandry pożegnać wierszem nie zechce tego niech do końca jego żywota przeor piórkiem w gardle łechce Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka Fisz 17.10.04, 11:13 Fiszka,mój mąż nie robi takich pudełek,więc niestety na razie z biznesu nici.((A już myślałam że się poznamy...Chociaż do tego pudełka niepotrzebne...Te które kleiłam to były pudełka na tusz do drukarki.A tak na marginesie to skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Fisz 17.10.04, 11:51 Szkoda ;-( A jestem rodowita lodzianka od kilku miesiecy mieszkajaca w W-wie pozdrawiam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
aga_olivka A ja z Radomia 17.10.04, 11:56 czyli niedaleko.Właśnie zaczynam sama jeżdzić i wybieram się niedługo do Janek do Chińskiego centrum po ciuchy.Może wpadnę i do Warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: A ja z Radomia 17.10.04, 12:08 mayessa byla na pogotowiu reke ma niedysponowaną czestochowa ma dobrych lekarzy wiec reka jest zabandazowaną Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: A ja z Radomia 17.10.04, 14:38 Meyesso droga a cóż to za zdarzenie? gdzie wkładasz rączęta? czy to oparzenie? Zdrówka dużo życzę biednej chorej łapce by mogły szybko pisać moskaliki zwinne palce Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: A ja z Radomia 17.10.04, 14:34 No to czekam z niecierpliwoscia )) do zobaczenia Fisz Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas do Fiszerki 17.10.04, 23:38 Fiszer, ja myslalam ze Ty mieszkasz na Mazurach! O kurka, cos mi sie pokielbasilo! Bylam 2 tygodnie temu w 'stolycy', i gdybym wiedziala, ze tam mieszkasz, to bym Cie na browar wyciagnela! Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: do Fiszerki 17.10.04, 23:43 Buuuuuuu, szkoda. Ale moze nic straconego, bo moj malzowin ostatnio ciagle sledzi w necie akcje promocyjna krakowa. Zapraszacie ponoc na likendy . A ze oboje kochamy stare miasta, wiec moze zajrzymy niedlugo. Musi sie tylko ten moj maz uporac z jakas praca zaliczeniowa z MBI. calusy Fisz Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O e-mamach 17.10.04, 00:08 Namawiałam ja e-mamy w innym wątku, do pisania ale chyba mnie olały nikt nie stworzył nawet zdania Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O e-mamach 17.10.04, 00:12 kto namowom Edzia dzisiaj się oprze temu tyłek napcha miedzią ksiądz opat pojutrze Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o leniwych emamach ;)) 17.10.04, 00:16 Tym emamom, co leniwe i moskalikami gardzą napiszemy wiersze kąśliwe i wysmarujemy buzie sadzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Do UMY 17.10.04, 21:56 Droga Umo dzis Ci chcialam wyslac dowcip ktory chcialas ale nie wiem czy Twoj adres w poscie dobry mi podalas bo przecinek to w adresie rzecz jest zadka nieslychanie tak wiec sparwdz to droga Umo bo dowcipu nie dostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Do Kasiacs 17.10.04, 22:00 Droga Kasiu ten przecinek to bład jest oczywisty kropka musi go zastąpić w sposób nader wyrazisty Odpowiedz Link Zgłoś
krzyzakfranc Re: Poplakalam sie ze smiechu... 17.10.04, 01:01 Moja córcia nie śpi, choć późna godzina Ja czytam wasze wiersze i ze śmiechu się zginam. Co jedna to lepiej dokłada, a mnie tyłek ze śmiechu z krzesełka spada. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Poplakalam sie ze smiechu... 17.10.04, 21:45 kiedy weekend konczy czas swoj i w rytm zwykly sie znow wpada kto na watek nie powroci ten wariatem jest nielada Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O powrocie 17.10.04, 23:42 Wracam szybko już na wątek aby nie stać się wariatem kto nie wróci, niech w dodatku dostanie po pupie batem. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: O powrocie 17.10.04, 23:49 A ja chyba wręcz przeciwnie do sypialni wnet się udam bo ostatnio się tam dzieją jakieś damsko-męskie cuda Więc nie dziwcie się kochane że za mężem skok szczupakiem bo rozmyśli się mój luby i obejdę się tylko smakiem ps. A batów na pupę się boję bo z podniecenia i tak ledwo stoję )) Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Buuuu 18.10.04, 00:28 No i nici dziś z bzykanka sex juz może mi się przyśnić bo małżowin wzial i zasnał zanim wzięłam szybki prysznic Ale trzeba go zrozumieć jutro wcześnie wstać on musi by polecieć do Szczecina robić kasę na futro żonusi Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Buuuu 18.10.04, 09:23 moj maz tez wczoraj zaniemogl bo zmeczony byl biedaczek komu seks wczoraj sie udal podziobie go stado kaczek to z zazdrosci oczywiscie grozba moja ta przebrzydla komu lepiej sie powodzi nasle nan dzis stado bydla Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Buuuu 18.10.04, 11:03 Mayessa coś sobie ze ścięgnem zrobiła Rzecz bliżej nieokreśloną Jednak stosując różne triki Dzieś (jednak z ledwością) może pisać moskaliki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Poplakalam sie ze smiechu... 18.10.04, 20:31 co za straszne wrecz milczenie od dni paru tu panuje jasli dalej tak to pojdzie watek z forum wyparuje Wiec sie sprezcie moje mile i humorem sie popiszcie aby watek juz nie spadal jak jesienia zzolkle liscie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Poplakalam sie ze smiechu... 18.10.04, 22:35 Jam dopiero powróciła z tresury mego pieska i żem do wątku się rzuciła bom z tęsknoty aż niebieska Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Poplakalam sie ze smiechu... 18.10.04, 22:37 I co widzą me śliczne oczęta stęsknione znanych nicków? Opuściły wątek dziewczęta i nie chcą pisać moskalików Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: Poplakalam sie ze smiechu... 18.10.04, 22:40 droga Umo jak to dobrze ze choc Ty tu zerkasz czasem wszyscy inni zasluzyli na nieliche lanie pasem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak pogróżka.... 18.10.04, 23:02 A kto Kasi i Umeczce przy pisaniu nie pomoże tego nożem po gąbeczce sam kapelan dziś przorze ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: pogróżka.... 18.10.04, 23:08 Kto zaś rymów dziś nie stworzy co najmnie stu sześćdziesięciu tego rano brać w klasztorze napoi wielkim dzbanem dziekciu Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: pogróżka.... 18.10.04, 23:28 Ja tu piszę, bo się boję Umy, co mnie straszy dziegciem lecz niestety zaraz znikam tulić moje chore dziecię. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak spokojnie Wegatko :)) 18.10.04, 23:32 Te pogróżki nie dotyczą mam co dzieci tulą chore niech pozostałe się nie byczą i wierszyki tworzą nowe Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: spokojnie Wegatko :)) 18.10.04, 23:36 Ten co powie, że Wegatka ma nie tulić dzieciąteczka tego stara, wredna swatka porąbie siekierką na kawaląteczka Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O zmęczeniu 18.10.04, 23:29 Dziś do rymów nie mam głowy całym dniem jestem zmęczona ciągle gary, pranie, kurze... taka ze mnie dobra żona. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: O zmęczeniu 18.10.04, 23:41 Kto zaś powie, że nasz Grubas po porządkach rymy ma tworzyć tego dorwie śmierdzący brudas i przez kolano niechybnie przeloży Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o olivce 18.10.04, 23:46 Kto zaś twierdzi, że olivka do wątku dziś nie dołączy tego ksiądz machnie grzywką w parafii koło Krynicy Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O Umie 18.10.04, 23:52 Kto zaprzeczy, że nasz Umuś w wątku dzielnie nie pracuje temu powiem prosto w oczy że jest zafajdanym ch.... (kolegą). Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Edku 18.10.04, 23:57 Jeśli ktoś śmiały tak jest że w zasługi Edzia wątpi ten przejdzie bojowy chrzest i przefarbują mu włos na blondi ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak zapał 19.10.04, 00:00 Do stu tysięcy par beczek nie popuszczę dzisiaj wątkowi! Jeśli to budzi czyjś śmieszek niech się jutro z rana głowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Następna pogróżka 18.10.04, 23:51 Ten zaś glupiec, co tylko śmie zwątpić że wątek Edwara przekroczy dziś osiemset tego czarne, wielkie wągry mogą pokryć w zawrotnej liczbie tysiąc dziewięćset Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak samochwała 19.10.04, 00:02 Czy sama, czy w towarzystwie Na wątek wpływam korzystnie Jeśli ktoś zaprzeczyć śmie postraszę go dzisiaj we śnie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: samochwała II 19.10.04, 00:06 Dzięki takim mamom jak ja wątek ten nie sięgnie dna kto będzie twierdzić inaczej trafi do potrawki kaczej Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: samochwała III 19.10.04, 00:09 Mój talent niebywały nie został tu zmarnowany kto twierdzi że nie niech w głowę puknie się! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: samochwała IV 19.10.04, 00:13 Jestem piękna, jestem mądra zginie ten, co twiedzi żem flądra na psy zejdzie zaś ten śmiałek co powie, że mam krzywy przedziałek ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Następna pogróżka 19.10.04, 00:16 Jeszcze tylko dwa posty zostały żeby zakończyć godnie poniedziałek komu przyjdzie do głowy zaprzeczyć na tego do końca życia będę złorzeczyć Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak osiemset!!! 19.10.04, 00:20 Już osiemset postów mamy ale wątku nie zakańczamy komu się to nie spodoba niech nabierze wody w dzioba! Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: osiemset!!! 19.10.04, 00:30 Kochana Umeńko jestem pod wrażeniem Twej wielkiej dzielności nad moskalików tworzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: osiemset!!! 19.10.04, 00:44 A kto Umy nie wyściska i jej trudu nie pochwali temu w dupsko wsadzę druty a szydełko go powali Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Fiszerowej :)) 19.10.04, 07:58 Wzruszonam niezmiernie moskalikiem Fiszerowej kto wierzyć w to nie chce niech zginie w zupie pomidorowej Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: o Fiszerowej :)) 19.10.04, 10:16 Jak Ci poszło, Umo miła zdejmowanie miary z męża? Może zrobić już zdążyłaś kawałek wdzianka dla węża? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs huuurrrraaaa 19.10.04, 18:44 Oj dziewczynki jak to milo widziec ze nam watek rosnie a kto dzisiaj sie nie cieszy tego przez leb rabne wlasnie Zaslug Umy nie przeceniam jej zasluga jest tu wielka kto by zechcial tu sie sprzeczac w ruch wnet pojdzie juz siekierka Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: :) 19.10.04, 20:28 kiedys smutno jest mi i zle rozwesalacie zawsze mnie czytam,szukam wciaz sie pytam i co chwile szybko zmykam Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: huuurrrraaaa 19.10.04, 21:08 Nasza Kasia wierna wątku co dzień do niego wraca kto śmie przeczyć niech do wrzątku prędko zmyka i nie zawraca ) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: huuurrrraaaa 19.10.04, 21:42 to jest jasne ze tu wracam no bo miejsce to jest przednie a kto twierdzilby inaczej ten zachowalby sie wrednie to jest pierwsze miejsce forum gdzie zagladam kiedy jestem a kto ze mna sie nie zgodzi tego kopem wysle w przestrzen Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: huuurrrraaaa 19.10.04, 21:52 I ja swoje pierwsze kroki zawsze w ten wątek kieruje Wątpi ktoś? Tego wsadzę w worki zaraz po tym, gdy go poćwiartuje Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km już ponad 800!!:))) 19.10.04, 23:35 jeśli moskalików tysiąc do piątku nie zliczę, pójdę upić się z rozpaczy w knajpie pod Miliczem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: już ponad 800!!:))) 19.10.04, 23:54 i ja trzeźwa nie będę piątkowego wieczoru jeśli emamy nie dadzą pokazu poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 02:04 Jeśli ktoś tu się ośmieli twierdzić, że wątek jest głupi, w łeb go ksiądz kropidłem zdzieli i utopi w rzece Słupii. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 02:22 z męża nie mam dziś pożytku, bo znów "był zmęczony" więc moskalik tu dokładam "zaniedbanej" żony zamiast nocą jak przystało w małżeńskie zlec łożę, ja tu swoje trzy wierszydła do Waszych dołożę na cóż bowiem mam iść spać skoro tak tu cudnie, wyśpię się, bo moje dziecię budzi się w południe Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 02:39 chyba Synuś był zazdrosny o te moskaliki, bo z sypialni dochodziły jakieś ciche krzyki ja w te pędy do pokoju szybko dać cycusia a tu Młody szuka piersi na ramieniu Tatusia widok to był przezabawny zwłaszcza, że Małżonek nadal spał, choć wessany prawie w ramię był potomek lecz gdy poczuł, że się zbliża właściwa "stołówka" wnet się wtulił, wystawała tylko mała główka No a teraz , kiedy Synuś już jest najedzony, mogę nadal tu buszować moskalików płodząc tony Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 02:43 no a jeśli ktoś mi powie że tu brednie piszę, temu puszczę brzydką wiąchę na wsi pod Kaliszem Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 02:54 Jeśli ktoś tu krytykować dzisiaj Martę_km zechcę, to go po mszy dzika krowa rogami w dupsko połechce. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 11:37 a ja trzezwa bede owszem no bo piersia dziecie karmie a kto chcialby sila upic nasle nan faraonek armie ale za to smiem oswiadczyc ze jesli nim piatek skona 1000 nie osiagnie watek zjem 3 czekolady bo jestem lakoma Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: już ponad 800!!:))) 20.10.04, 12:02 Nie możemy emamy dopuścić łakomstawa u naszej Kasi zatem nie można odpuścić czas pisać wieszyki! Choćby o kiełbasie ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Iwles :)) 20.10.04, 12:07 Kto z okazji rocznicy ślubu naszej Iwles nie pogratuluje tego sam ksiądz kardynał w kościele psami poszczuje Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Gratulacje 20.10.04, 12:15 Z okazji rocznicy Waszego ślubu chcę wstąpić do życzących klubu niech małżonek Twój ukochany uwielbia Cię bardziej od swojej mamy zawsze bądź dla niego najważniejsza niech nikt nie śmie zburzyć Waszego szczęścia Gdyby jednak znalazł się taki głupiec donoś nam prędko - brać emam oko mu wyłupie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Gratulacje-dzięki :) 20.10.04, 12:41 Dzięki serdeczne za życzenia dzisiaj "choruję" na lenia. Poleżę brzuszkiem do góry i wypiję szampana prosto z rury A kto późnym wieczorem obudzi mi synka temu prosto z talerza zawsze ucieknie wędlinka Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 20.10.04, 13:20 Dni parę mnie tutaj nie było a do czytania tyle przybyło. "Płodzicie" same drogie mamusie. Tylko co na to tatusie ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 20.10.04, 13:21 A kto dzisiaj uważa że kompy to dzieło szatana, temu sam mistrz Lucyper nasypie lakcygen do śniadania Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Poplakalam sie ze smiechu... 20.10.04, 13:37 900-setka za rogiem kły szczerzy że emamy do niej dobiją - nie wierzy Więc strzesz się 900-setko nas bo przelecisz koło nosa - jak z bicza trzasł. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Pchi!!! 20.10.04, 13:42 Cóz to jest dziewięset! O tysiąc zawalczyć trzeba! Kto nie wierzy, ten do kroćset nie dostanie dzisiaj chleba!! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Poplakalam sie ze smiechu... 20.10.04, 13:45 Więc do dzieła drogie mamy! Czas rękawy dziarsko zakasać! Problemów z talentem nie mamy zatem piszmy w imię księdza Prymasa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Poplakalam sie ze smiechu... 20.10.04, 20:27 Narzeczony znowu w pracy Ja na forum skaczę Piszę moje moskaliki Za Przemusiem płaczę Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa umassssumak 20.10.04, 20:29 Jeśli umasumak Dziś na forum nie przyjdzie Spod kołdry w łóżku Wielka ropucha jej wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacs Re: umassssumak 20.10.04, 20:52 prosze Umy tu nie straszyc ona dzielnie watku broni a kto rady nie poslucha niech sie, ze tak powiem, goni Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Kasi :))) 20.10.04, 22:49 Na Kasię zawsze można liczyć złego słowa nie da powiedzieć kto śmie na Kasieńkę psioczyć ten będzie na kołku siedzieć ) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O mayesso 20.10.04, 22:54 O Mayesso, o niedobra! Ume ropuchą straszysz? Za Twe słowa wielka kobra wieczór dzisiaj Ci uprzykrzy ) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_km o wątku 21.10.04, 00:08 czyżby nam powstawał właśnie wątek rekordzista? i pomyśleć, że niedawno było ledwie trzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: o wątku 21.10.04, 00:27 Dwieście, trzysta, tysiąc pięćset, wątek nasz jest zawsze żywy. Kto twierdzi, że tak nie będzie obetnę mu kawał grzywy. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O pogodzie 21.10.04, 11:10 Kto mi zaraz znad Krakowa tego deszczu nie usunie tego zakopiemy żywcem na cmentarzu pod Wieluniem. Odpowiedz Link Zgłoś