Dodaj do ulubionych

Mąka krupczatka Lubella

19.08.17, 09:54
Robale!
Kupiłam kilka dni temu w auchan, nie mogły się u mnie namnożyć bo mąka niedawno kupiona. Tak więc, jak ktoś ma krupczatkę z tej firmy, niech zajrzy do niej.
Dawno nie widziałam robaków w mące, myślałam, że to już się nie zdarza.
Obserwuj wątek
    • bei Re: Mąka krupczatka Lubella 19.08.17, 15:34
      to nie musi byc wina Lubelli, moze zalegly się w magazynie sklepowym.....wspolczuję wrazen.
      Teraz musisz przejrzec wszystkie artykuły spozywcze w domu, na wszelki wypadek przyklej plastry (jesli to larwy moli)
      Ja sie nie znam, wiec pognalabym do sklepu z maka- i zazadala wyjasnien co to za paskudztwo, by wiedziec jakie srodki zaradcze przedsięwziec w domu.
      • iwoniaw Re: Mąka krupczatka Lubella 19.08.17, 17:41
        Ja sie nie znam, wiec pognalabym do sklepu z maka- i zazadala wyjasnien co to z
        > a paskudztwo

W sklepie to co najwyżej ci mogą oddać forsę, ale entomologa raczej nie zatrudniają.

Niestety, takie cholerstwo może się pojawić zarówno w produktach danej firmy, jak i w towarze różnych producentów przechowywanym w konkretnym magazynie/sklepie uncertain Trzeba całą kuchnię (znaczy wszystkie posiadane produkty spożywcze, które nie są w nieotwartych puszkach) w takim przypadku przejrzeć.
        • barbibarbi Re: Mąka krupczatka Lubella 19.08.17, 18:19
          O matko! Mogły się rozleźć? Długo nie leżała u mnie, może 2 dni, zaraz jak zobaczyłam to zawinęłam w folię i od razu na śmietnik.
    • issa-a Re: Mąka krupczatka Lubella 19.08.17, 18:21
      a w jakim Auchan? będe uważać.
      I też sadzę, że to wina sklepu, nie firmy, która ma duza jednak konkurencję (więc zalezy jej na wizerunku).
      Mąż wczoraj widział, jak pod pewnym znanym marketem najpierw nawiewał szczur a potem mysz, którą to mysz upolowała bezdomna kotka. Niewykluczone, że w produktach tego marketu mogą znaleźc sie odchody gryzoni.
      • zosia_1 Re: Mąka krupczatka Lubella 20.08.17, 09:27
        Myszy w sklepie widziałam 2 razy, raz słyszałam jak dziecko przy kasie mówiło, że tata widział mysz na sklepie. Ani razu pracownicy nie przejęli się tym. Widziałam też mogą spożywczego, tylko problem jest taki, że muszę gdzieś robić zakupy
        • issa-a Re: Mąka krupczatka Lubella 20.08.17, 13:36
          >tylko problem jest taki, że muszę gdzieś robić zakupy

no, jak wszyscy. Dlatego "nie obrażamy się" na sporadyczne robale, myszy czy co tam.
    • kaz_nodzieja Re: Mąka krupczatka Lubella 19.08.17, 19:03
      Ja bym napisała do sklepu, może dadzą Ci bonifikatę za straty moralne i stres.
      • 1234wxyz Re: Mąka krupczatka Lubella 20.08.17, 12:04
        Tak, na sto procent. I dożywotni karnet na wszystko.
        • kaz_nodzieja Re: Mąka krupczatka Lubella 20.08.17, 12:11
          Ja za "odkrycie" pleśni na nieprzeterminowanym serku dostałam przeprosiny i całą dużą reklamówkę serków i innych produktów tej firmy którą przekazał mi ich PH po ustaleniu terminu dostawy do domu.
          Było tego tak dużo, że obdzieliłam rodzinę bo sama bym tego nieprzejadła.
    • muchy_w_nosie Re: Mąka krupczatka Lubella 20.08.17, 12:13
      U nas byla plaga moli spożywczych z 2 lata temu, też przynioslam w mące jakiejś. Nim się zorientowaam to mialam to paskudztwo w całwj szafce. Musiałam wywalić moje eko sreko kasze, mąki, makarony, siemie lniane, platki owsiane - tu najwieksza,strata bo miałam z 4 rodzaje i we wszystkich były pajęczynki.
      Przyszlam do pracy po weekendzie i pochwaliłam się koleżance co mnie spotkalo i okazało się że KAŻDĄ babkę w mojej pracy to spotkalo. Koleżanka przyniosla mole w orzechach włoskich zapakowanych oryginalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka