adriana.la.cerva 19.08.17, 18:30 Dziewczyny, moze cos powiedziec na temat kosmetykow MIXA ? Widzialam reklame i tak sie zastanawiam. Polecacie / odradzacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_lu Re: Kosmetyki MIXA 19.08.17, 18:41 Nic szczególnego. Moim zdaniem jakościowo półka ziai, czasem nivei, więc ceny nieuzasadnione, choć nadal niewysokie. Zwyczajne składy, jak wszystkich podobnych kosmetyków pełne sls, parafiny itp. To samo można kupić taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kaz_nodzieja Re: Kosmetyki MIXA 19.08.17, 18:52 Potwierdzam. Miałam krem z tej serii. Szału nie robi. Krzywdy też nie. Moim zdaniem trochę za mało nawilża. Odpowiedz Link Zgłoś
ina_nova Re: Kosmetyki MIXA 19.08.17, 19:17 Mixa należy do L’Oréal więc od razu wiadomo, że szału nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leokadia35 Re: Kosmetyki MIXA 19.08.17, 20:50 Zbyt wysoka cena jak na taki marny skład. Za to ładna reklama robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
misoune Re: Kosmetyki MIXA 19.08.17, 20:52 Beznadziejne. Mam płyn do demakijażu , nic nie zmywa, zero skuteczności. Miałam też krem, nijaki. Odpowiedz Link Zgłoś