Dodaj do ulubionych

Mamuśki nosicie stringi???

07.10.04, 15:37
Nie noszę bo pomimo ładnej jak na swoje lata dupci nie wyobrażam sobie
paska , że tak powiem "w dupie" ..
A Wy Mamy nosicie takowe na co dzień...
ps. raz dostałam takie w prezencie ale nie mogłam tego nosić
Obserwuj wątek
    • jagienkaa Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:41
      ja akurat nie lubię!!! Bardzo mi w nich niewygodnie. Mam kilka par, ale to
      raczej na okazje gdy muszę je założyć...
      nie znoszę też babek którym wyłażą stringi ze spodni jak kucająsmile)
      • wio_sna Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:41
        Mi też wystające majtki wydają sie niestetyczne. To być może sprawdza się
        w domu przy mężu. W każdej innej sytuacji jak najbardziej nie na miejscu.
        Takie jest moje zdanie.
        Wiosna
    • milarka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:46
      ja nie noszę, raz założyłam i cały czas ten pasek w pupie mnie drażnił.
      • marcysia51 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:58
        A ja tylko stringi,nie znoszę kiedy gacie odznaczają sie pod spodniami lub
        spódnicą.Ale racja nie wsztstkie stringi są wygodne,trzeba kupoawć markowe i z
        miękkiej koronki.Miałam kilka takich par przez które nawet samochodu prowadzić
        nie mogłam tak sie wżynały,aż mi słabo było.Ale dobrze dobrane stringi to
        podstawa.
    • mamadwojga YES 07.10.04, 15:55
      Tylko i wyłącznie. Zawsze.
      • neospasmina NO 07.10.04, 18:11
        Nigdy i za żadne skarby.
        Nareszcie się czymś różnimy smile
    • aari Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:11
      Owszem, może nie wyłącznie ale jak najbardziej
    • bedada Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:20
      Tylko stringi!!!!! Zwykłe zakładam do okresu.
      • madelaine6 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:23
        Czasem w lecie.
        Generalnie nie przepadam.Gdybym miala zgrabny tyleczek,to i owszem.
        A tak jakos glupio sie czuje.
    • ulkapolla Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:22
      Do spodni - prawie zawsze. Ostatnio sprawilam sobie piekne z Koniakowa. I nie
      mialabym nic przeciwko jakby wystawaly przy kucaniu, bo marnuja sie jak tylko
      widze je ja i maz wink))
    • sowa_hu_hu tylko stringi :) 07.10.04, 16:22
      nosze tylko stringi - nie znosze zwykłych majtek - to własnie one zwijaja sie i
      wchodza do pupy grrrrrrrrrr sad ja w ogóle nie "czuje" stringów!

jak widze laseczki które nosza zwykłe majtki pod obcisłe spodnie i te majtki
      sie tak bardzo odznaczają to........ to po prostu mi sie to nie podoba ble smile

pozdrawiam
    • le_lutki Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:35
      Wlasciwie tylko stringi.
      • aniaop Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:40
        Ja nosze i stringi i modne ostatnio tzw biodrowki- fajne i kolorowe. Osobiscie
        wygodniej mi w tych biodrowkach.
    • olamad Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:13
      Owszem, najczesciej w lecie. Początki były trudne (ciągłe uczucie, ze mi majtki
      wlazły wiadomo gdzie), ale się przyzwyczaiłam i jest OK.
    • jasiowa_mama Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:23
      Jak najbardziej stringi!!!Najczęściej markowe bo są wygodne.A tak na marginesie
      to mój mąż uwielbia jak wystają mi przy kucaniu,siedzeniusmile
      • sowa_hu_hu Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:28
        ja nie kupuje super markowych - ale staram sie kupować takie ładne a nie zwykłe
        bawełanine którym po jednym praniu odpruwają sie gumki itp...
        ale mam takie jedne za 50zł - dostałam w prezencie razem z biustonoszem - nie
        da sie ukryc - sa cudne smile

ja kupuje na allegro - ale biustonosze - kiedyś kupiłam dima za 26 zł - nówka!
        a cena sklepowa 150zł! ostanio warnersa - też nówka za 25 zł smile biustonosze sa
        śliczne i bardzo trwałe - ale trzeba polowac smile dziś kupiłam ślicznego
        atlantica za 20zł - ale to już była jakaś wyprzedaż... - tak ze polecam!
    • polly6 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:30
      lubię bardzo stringi, nawet sama sobie zrobiłam 2 pary szydełkiem, zupełnie
      niezłe wyszły! Bardzo się mężowi podobały, jak je założyłam w Walentynki smile)
      Ale lubię też "zabudówki" czyli takie jakby spodenki, bardzo wygodne i się nie
      odznaczają pod obcisłymi spodniami czy spódniczkami.
    • kopiec-arleta Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:36
      Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe,
      bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia
      się. Kopiec
      • umasumak Arleto, Kopcze Drogi :)) 07.10.04, 22:41
        kopiec-arleta napisała:

> Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe,
        > bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia
        > się. Kopiec

Kopiec kochana! Rozwaliłaś mnie tym tekstem smile).
        • kopiec-arleta Re: Arleto, Kopcze Drogi :)) 08.10.04, 11:55
          Ha! A widzisz, jaka przezorna i trzeźwo myśląca ze mnie kobieta-beton! Swoje
          lata mam i swoje wiem. Mam już 73 lata ale wyglądam na góra 30. Mam starego
          syna, ma już 24 lata. I nie ma zony ani dzieci. Aha, sprawdź @. Całuski!
      • marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami? 09.10.04, 22:09
        kopiec-arleta napisała:

> Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe,
        > bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia
        > się. Kopiec

No właśnie, po co stringi w pracy - szkole? "Nie znasz dnia ani godziny"...
        Oj, Arletko, Ty świntuszku! Chodzi o młodzież, czy kolegę z pracy? smile
        • gagunia Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 09.10.04, 23:33
          hehe smile a ja mialam przypadek, ze zalozylam kiedys figi zwykle zamiast
          stringow. kiedy pislam temat na tablicy panowie zaczeli marudzic: łeee, dzis
          nie ma stringow.... (dodam, ze chlopaki lat mniej wiecej 19-20 - technikum po
          zawodowce).
        • kopiec-arleta Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:13
          O kolegów, nie - kolegę. Mnie do tanga trzeba co najmniej trzech, czterech,
          ewentualnie trzejga lub czworga wink
          • marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:33
            kopiec-arleta napisała:

> O kolegów, nie - kolegę. Mnie do tanga trzeba co najmniej trzech, czterech,
            > ewentualnie trzejga lub czworga wink
            ---------------
            OK, jestem w stanie zaakceptować, a nawet pozazdroscić smile, ale co z dzieckiem?
            Czy maluszek nie ma nic przeciwko?
            • kopiec-arleta Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:42
              Nie ma i miec nie może gdyz nie potrafi werbalizowac tego, co pomyśli wink
              Marianko, tak już poważnie, jak tam problemy twojego męża (zawodowe)?
              • marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 13.10.04, 19:07
                Fatalnie, fatalnie, fatalnie....
                Ale postanowiłam już, że nie będę płakać na forum. Opróżniłam - choć częściowo -
                własną duszę z największych żalów i czuję sie nieco lżejsza... Do następnego
                razu smile Mam nadzieję, że w przyszłości zdołam sie powstrzymać przed publicznym
                obnażaniem...
                Bardzo dziękuję za pytanie smile

Jutro wielkie świąteczne picie? He,he! My robimy wielką imprezkę nauczycieli w
                lokalu, daleeeeeeeko od szkoły. smile
    • renik.w Re: no jasne :O) !!! 07.10.04, 18:13

• jagusia7 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 18:23
      Prawie wyłącznie stringi. Nic mi nie wystaje przy kucaniusmile
      • utalia Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 19:30
        Mniej wiecej rok temu zalozyla taki watek w "salonie". Niezle klimaty byly. Nie
        nie nosze. Tym niby matkom mowie stanowcze nie. Chyba bym zwariowala czujac ten
        okropny sznurek w pupie. Poza tym wygodnie mi w normalnych majtkach. Poza tym
        jak juz to po co wogole majtki skoro maja wiecej odkrywac niz zakrywac. Jestem
        maxymalistka albo pozakrywana labo calkiem rozebrana. Utalia
    • vivienne1 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 20:10
      ja noszę i je wprost uwielbiam!!!!! odzwyczaiłam sie od normalnych majtek a
      takie zkaładam tylko jak mam okres i wtedy czuję sie jak bym nosiła gacie po
      prababci...
    • mapta Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 20:15
      tak, li wyłącznie!!!!!!!!!!!!!
      smile)
      ...jak ma mi w d... wchodzic kilo materiału to już wolę jeden pasek smile
    • izams Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 21:01
      Witam - nosze i takie i takie - co do stringów - ja kupuje o numer lub nawet 2
      za duże - wtedy jest komfort noszenia ( w kazdym razie dla mnie) . Jak miałam
      mój roz. 36 - to zastanawiałam sie - jak mozna się tak bardzo męczyć !
      Co do wystajacych ze spodni przy kucaniu - mnie sie to akurat podoba - np.
      oliwkowe bojówki ...i nagle taka niespodzianka - fajne!
      ostatnio odkryłam inne majtki , które mnie najbardziej sie podobaja - to się
      chyba nazywa - stringo - bokserki damskie - ale nie mają paska w pupie tylko są
      mocno wycięte tzn. w pól posladka . I ładniej wyglada bo nie widać
      niedoskonalości pupy,
      poz,
      Iza
    • gagunia Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 21:26
      a ja sobie nie wyobrazam lata w normalnych gatkach smile nosze, mam kilka par.
      zima bardzo rzadko, bo mi kuper marznie, ale latem, ciepla wiosna i jesienia
      niemal codzien.
    • marta.prabucka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 22:00
      Noszę tylko stringi i bardzo je lubię!
    • barbin Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 22:27
      Taaaak.
    • umasumak Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 22:49
      Owszem mam kilka par i nawet czasem je noszę, ale wolę biodrówki. Lubie też
      takie niby kótkie spodenki z domieszką lacyry. Pozdrawiam
    • p_swiat Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 23:09
      ja też wyłącznie stringi, nie lubie zwykłych bo odznaczaja sie na obcislych
      rzeczach i nie czuję sringów to kwestia przyzwyczajeniasmile jak dla mnie
      rewelacjasmile
    • mamaszyma tak, tak, tak, tak 08.10.04, 10:09
      Prawie zawsze, tylko jak mam okres to zakładam normalne. A co do krztałtności
      mojego tyłka to mam całkiem sporo zastrzerzeń, ale w stringach mi po prostu
      wygodniej, a już takie z paseczków to uwielbiam. Tak się fajnie czuje, jak wiem
      że mam na sobie takie "świństwo".....
    • martaglowacka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 12:49
      Ja mam tylko stringi. Kilka par zwykłych majtek mam na "trudne dni" a raczej
      noce, bo w ciągu dnia tez stringi i tampony. Całą pierwszą ciążę tez nosiłam
      stringi i tak samo teraz. Zwykłe majtki uwierają mnie w pośladki bo tak już
      przyzwyczaiłam się do paska w pupie smile Nie lubię natomiast jak wystają spod
      spodni - to fakt.
      Pozdrawiam gorąco
      Marta w stringach smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka