babka71 07.10.04, 15:37 Nie noszę bo pomimo ładnej jak na swoje lata dupci nie wyobrażam sobie paska , że tak powiem "w dupie" .. A Wy Mamy nosicie takowe na co dzień... ps. raz dostałam takie w prezencie ale nie mogłam tego nosić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:41 ja akurat nie lubię!!! Bardzo mi w nich niewygodnie. Mam kilka par, ale to raczej na okazje gdy muszę je założyć... nie znoszę też babek którym wyłażą stringi ze spodni jak kucają) Odpowiedz Link Zgłoś
wio_sna Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:41 Mi też wystające majtki wydają sie niestetyczne. To być może sprawdza się w domu przy mężu. W każdej innej sytuacji jak najbardziej nie na miejscu. Takie jest moje zdanie. Wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:46 ja nie noszę, raz założyłam i cały czas ten pasek w pupie mnie drażnił. Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 15:58 A ja tylko stringi,nie znoszę kiedy gacie odznaczają sie pod spodniami lub spódnicą.Ale racja nie wsztstkie stringi są wygodne,trzeba kupoawć markowe i z miękkiej koronki.Miałam kilka takich par przez które nawet samochodu prowadzić nie mogłam tak sie wżynały,aż mi słabo było.Ale dobrze dobrane stringi to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
neospasmina NO 07.10.04, 18:11 Nigdy i za żadne skarby. Nareszcie się czymś różnimy Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:11 Owszem, może nie wyłącznie ale jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
bedada Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:20 Tylko stringi!!!!! Zwykłe zakładam do okresu. Odpowiedz Link Zgłoś
madelaine6 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:23 Czasem w lecie. Generalnie nie przepadam.Gdybym miala zgrabny tyleczek,to i owszem. A tak jakos glupio sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkapolla Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:22 Do spodni - prawie zawsze. Ostatnio sprawilam sobie piekne z Koniakowa. I nie mialabym nic przeciwko jakby wystawaly przy kucaniu, bo marnuja sie jak tylko widze je ja i maz )) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu tylko stringi :) 07.10.04, 16:22 nosze tylko stringi - nie znosze zwykłych majtek - to własnie one zwijaja sie i wchodza do pupy grrrrrrrrrr ja w ogóle nie "czuje" stringów! jak widze laseczki które nosza zwykłe majtki pod obcisłe spodnie i te majtki sie tak bardzo odznaczają to........ to po prostu mi sie to nie podoba ble pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
le_lutki Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:35 Wlasciwie tylko stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaop Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 16:40 Ja nosze i stringi i modne ostatnio tzw biodrowki- fajne i kolorowe. Osobiscie wygodniej mi w tych biodrowkach. Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:13 Owszem, najczesciej w lecie. Początki były trudne (ciągłe uczucie, ze mi majtki wlazły wiadomo gdzie), ale się przyzwyczaiłam i jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiowa_mama Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:23 Jak najbardziej stringi!!!Najczęściej markowe bo są wygodne.A tak na marginesie to mój mąż uwielbia jak wystają mi przy kucaniu,siedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:28 ja nie kupuje super markowych - ale staram sie kupować takie ładne a nie zwykłe bawełanine którym po jednym praniu odpruwają sie gumki itp... ale mam takie jedne za 50zł - dostałam w prezencie razem z biustonoszem - nie da sie ukryc - sa cudne ja kupuje na allegro - ale biustonosze - kiedyś kupiłam dima za 26 zł - nówka! a cena sklepowa 150zł! ostanio warnersa - też nówka za 25 zł biustonosze sa śliczne i bardzo trwałe - ale trzeba polowac dziś kupiłam ślicznego atlantica za 20zł - ale to już była jakaś wyprzedaż... - tak ze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
polly6 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:30 lubię bardzo stringi, nawet sama sobie zrobiłam 2 pary szydełkiem, zupełnie niezłe wyszły! Bardzo się mężowi podobały, jak je założyłam w Walentynki ) Ale lubię też "zabudówki" czyli takie jakby spodenki, bardzo wygodne i się nie odznaczają pod obcisłymi spodniami czy spódniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 17:36 Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe, bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia się. Kopiec Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Arleto, Kopcze Drogi :)) 07.10.04, 22:41 kopiec-arleta napisała: > Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe, > bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia > się. Kopiec Kopiec kochana! Rozwaliłaś mnie tym tekstem ). Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: Arleto, Kopcze Drogi :)) 08.10.04, 11:55 Ha! A widzisz, jaka przezorna i trzeźwo myśląca ze mnie kobieta-beton! Swoje lata mam i swoje wiem. Mam już 73 lata ale wyglądam na góra 30. Mam starego syna, ma już 24 lata. I nie ma zony ani dzieci. Aha, sprawdź @. Całuski! Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami? 09.10.04, 22:09 kopiec-arleta napisała: > Do pracy nosze stringi (nie znacie dnia ani godziny), po domu zwykłe, > bawełniane, do sklepu pancerniaki, takie po kolana, w celu nieprzeziębienia > się. Kopiec No właśnie, po co stringi w pracy - szkole? "Nie znasz dnia ani godziny"... Oj, Arletko, Ty świntuszku! Chodzi o młodzież, czy kolegę z pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 09.10.04, 23:33 hehe a ja mialam przypadek, ze zalozylam kiedys figi zwykle zamiast stringow. kiedy pislam temat na tablicy panowie zaczeli marudzic: łeee, dzis nie ma stringow.... (dodam, ze chlopaki lat mniej wiecej 19-20 - technikum po zawodowce). Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:13 O kolegów, nie - kolegę. Mnie do tanga trzeba co najmniej trzech, czterech, ewentualnie trzejga lub czworga Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:33 kopiec-arleta napisała: > O kolegów, nie - kolegę. Mnie do tanga trzeba co najmniej trzech, czterech, > ewentualnie trzejga lub czworga --------------- OK, jestem w stanie zaakceptować, a nawet pozazdroscić , ale co z dzieckiem? Czy maluszek nie ma nic przeciwko? Odpowiedz Link Zgłoś
kopiec-arleta Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 12.10.04, 14:42 Nie ma i miec nie może gdyz nie potrafi werbalizowac tego, co pomyśli Marianko, tak już poważnie, jak tam problemy twojego męża (zawodowe)? Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Arleta, a po co Ci stringi w pracy z uczniami 13.10.04, 19:07 Fatalnie, fatalnie, fatalnie.... Ale postanowiłam już, że nie będę płakać na forum. Opróżniłam - choć częściowo - własną duszę z największych żalów i czuję sie nieco lżejsza... Do następnego razu Mam nadzieję, że w przyszłości zdołam sie powstrzymać przed publicznym obnażaniem... Bardzo dziękuję za pytanie Jutro wielkie świąteczne picie? He,he! My robimy wielką imprezkę nauczycieli w lokalu, daleeeeeeeko od szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
jagusia7 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 18:23 Prawie wyłącznie stringi. Nic mi nie wystaje przy kucaniu Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 19:30 Mniej wiecej rok temu zalozyla taki watek w "salonie". Niezle klimaty byly. Nie nie nosze. Tym niby matkom mowie stanowcze nie. Chyba bym zwariowala czujac ten okropny sznurek w pupie. Poza tym wygodnie mi w normalnych majtkach. Poza tym jak juz to po co wogole majtki skoro maja wiecej odkrywac niz zakrywac. Jestem maxymalistka albo pozakrywana labo calkiem rozebrana. Utalia Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne1 Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 20:10 ja noszę i je wprost uwielbiam!!!!! odzwyczaiłam sie od normalnych majtek a takie zkaładam tylko jak mam okres i wtedy czuję sie jak bym nosiła gacie po prababci... Odpowiedz Link Zgłoś
mapta Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 20:15 tak, li wyłącznie!!!!!!!!!!!!! ) ...jak ma mi w d... wchodzic kilo materiału to już wolę jeden pasek Odpowiedz Link Zgłoś
izams Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 21:01 Witam - nosze i takie i takie - co do stringów - ja kupuje o numer lub nawet 2 za duże - wtedy jest komfort noszenia ( w kazdym razie dla mnie) . Jak miałam mój roz. 36 - to zastanawiałam sie - jak mozna się tak bardzo męczyć ! Co do wystajacych ze spodni przy kucaniu - mnie sie to akurat podoba - np. oliwkowe bojówki ...i nagle taka niespodzianka - fajne! ostatnio odkryłam inne majtki , które mnie najbardziej sie podobaja - to się chyba nazywa - stringo - bokserki damskie - ale nie mają paska w pupie tylko są mocno wycięte tzn. w pól posladka . I ładniej wyglada bo nie widać niedoskonalości pupy, poz, Iza Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 21:26 a ja sobie nie wyobrazam lata w normalnych gatkach nosze, mam kilka par. zima bardzo rzadko, bo mi kuper marznie, ale latem, ciepla wiosna i jesienia niemal codzien. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.prabucka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 22:00 Noszę tylko stringi i bardzo je lubię! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 22:49 Owszem mam kilka par i nawet czasem je noszę, ale wolę biodrówki. Lubie też takie niby kótkie spodenki z domieszką lacyry. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Mamuśki nosicie stringi??? 07.10.04, 23:09 ja też wyłącznie stringi, nie lubie zwykłych bo odznaczaja sie na obcislych rzeczach i nie czuję sringów to kwestia przyzwyczajenia jak dla mnie rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś
mamaszyma tak, tak, tak, tak 08.10.04, 10:09 Prawie zawsze, tylko jak mam okres to zakładam normalne. A co do krztałtności mojego tyłka to mam całkiem sporo zastrzerzeń, ale w stringach mi po prostu wygodniej, a już takie z paseczków to uwielbiam. Tak się fajnie czuje, jak wiem że mam na sobie takie "świństwo"..... Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Mamuśki nosicie stringi??? 08.10.04, 12:49 Ja mam tylko stringi. Kilka par zwykłych majtek mam na "trudne dni" a raczej noce, bo w ciągu dnia tez stringi i tampony. Całą pierwszą ciążę tez nosiłam stringi i tak samo teraz. Zwykłe majtki uwierają mnie w pośladki bo tak już przyzwyczaiłam się do paska w pupie Nie lubię natomiast jak wystają spod spodni - to fakt. Pozdrawiam gorąco Marta w stringach Odpowiedz Link Zgłoś