Dodaj do ulubionych

English help..

29.09.17, 21:58
Witajcie, dzis zdawalam pewien test z jez angielskiego. I ogolnie nawet spoko stres troche byl ale dalam rade Oprocz jednego zdania ktore po wyjsciu z sali nie daje mi spokoju. Bo zostalam zapytana dlaczego film jest czasem lepszy od ksiazki i powiedzialam tylko Because of director and staff. Wiem ze to za malo ale pani juz zadawala kolejne pytanie wiec nie rozwinelam tego. Ale STAFF ... Angielki prosze napiszcie czy przegiecie czy ostatecznie moze byc??? Wyniki za 2 tygodnie dopiero...
Obserwuj wątek
    • nickbezznaczenia Re: English help.. 29.09.17, 22:01
      Powiedziałabym director and cast, ale na pewno zostałaś zrozumiana.
    • nathasha Re: English help.. 29.09.17, 22:02
      Ale w jakim sensie przegiecie? Staff to pracownicy wiec jak wymienilas rezysera to ma taki sens jaki ma. Bo nie chodzilo o stuff? suspicious
      • kagrami Re: English help.. 29.09.17, 22:12
        Nie rob ze mnie jaj Natasza bo jutro zle napisze.😉 czyli staff c'nie? 😃
        • nathasha Re: English help.. 29.09.17, 22:13
          Stuff byloby b cool wink jeszcze jakbys man dodala to juz w ogole wink a staff jest tylko poprawne smile
          • ludborka Re: English help.. 29.09.17, 22:24
            Jakie cool? Awesome ☺
    • bovirag Re: English help.. 29.09.17, 22:02
      Mialas na mysli obsade?
      Cast czyli...
      • kagrami Re: English help.. 29.09.17, 22:10
        Wlasnie cast... A ja powiedzialam stuff dobrze ze akurat nie pisalam ☺ director and stuff! Of course. Dzieki dziewczyny. Lepiej mi uff.
        • nathasha Re: English help.. 29.09.17, 22:17
          A mi staff b pasuje jako odp na to pytanie, bo to operatorzy, dzwiekowcy, charakteryzatorzy, ci od efektow specjalnych. To oni sprawiaja ze film jest lepszy od ksiazki
          • ludborka Re: English help.. 29.09.17, 22:26
            Dokładnie, lepiej staff 🙂 crew też pasuje
    • tomato.soup Re: English help.. 29.09.17, 22:23
      Jeśli miałaś obsadę na myśli to cast. Jeśli resztę ekipy to mi bardziej leży crew ale staff też jest ok.
    • leyre1 Re: English help.. 30.09.17, 08:03
      Jesli powiedzialas tylko to co napisalas to kiepska odpowiedz pod kazdym wzgledem. Nie wiem tez dlaczego owa pani nie pozwolila ci rozwinac odpowiedzi?
      • kagrami Re: English help.. 30.09.17, 15:32
        Nom.. ogolnie mi poszlo srednio bo sie stresowalam. Poczatek ssssuper a potem kiepsko. Ale. Przynajmniej na powtorce bd wiedziec co i jak.
        Du*iata odpowiedz to fakt.
        • kagrami Re: English help.. 30.09.17, 15:37
          No ale w sumie to byla czesc wypowiedzi mojej bo to ja wczesniej zauwazylam ze nie zawsze ksiazka jest lepsza od filmu na jej podstawie. To bylo tylko ostatnie krotkie cus.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka