Dodaj do ulubionych

Milionerzy....jutro

12.10.17, 21:54
Padnie pytanie za milion. Facet idzie jak burza, ma jeszcze koło ratunkowe... te świnie specjalnie skończyli program...
Macie jakieś przecieki czy wygrał ktoś miliona?
Muszę sobie budzik nastawić żeby nie przegapić wink
Obserwuj wątek
    • ewekub Re: Milionerzy....jutro 12.10.17, 22:11
      W poniedziałek wink
      • beata985 Re: Milionerzy....jutro 12.10.17, 22:34
        Ooo...jutro nie ma?? Nie sprawdziłam.
        • kanna Re: Milionerzy....jutro 12.10.17, 22:44
          He, he.. specjalnie na poniedziałek ustawili, co bu podkręcać atmosferę smile
          Ciekawe, czy reklamy już wyprzedali i za ile więcej niż zwykle wink
    • dziennik-niecodziennik Re: Milionerzy....jutro 12.10.17, 22:49
      Miliona wygral jeden facet, chyba w 2010 roku.
    • tryggia Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 00:47
      Ustawka jakaś bo ma banalnie proste pytania.
      A tego ze sprzęgłem można się było domyślić.
      • leann32 Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 08:28
        Przyznam ze tez mi to przeszlo przez mysl.
        Niekoniecznie banalne - zalezy dla kogo.
        Ale
        Gosc jakos malo sie cieszy. Kurcze jakbym wygrala pol banki, to przeciez reakcja, jakies emocje... cos musi byc. A on prawie nic.
        Nie wiem tez jak to jest ze przyjaciele zawsze odbieraja po pierwszym sygnale.
        Natomiast dziwi mnie fakt ze wiekszosc pytan strzelal i jakos zadnego nie byl pewny a mimo to trafial.
        • kaka-llina Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 08:46
          Masz umówionych 5 przyjaciół a ci znają dokładne godziny nagrywania i siedzą pod telefonem cały czas wpatrując się w niego jak debile.. (wiem bo tak kiedyś siedziałam).
          • leokadia35 Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 09:02
            Przed nim chłopaczek szedł jak burza do póki mu się nie trafiło pytanie o rodzaj stanika . Zrobili to specjalnie ?
          • jakijaki16 Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 11:56
            ???? 5 przyjaciol ??? A ja przeczytalam regulamin i pisze jasno na nagrania przyjezdza sie z przyjacielem ktorego w trakcie gry uczestnika zamykaja w zamknietym pomieszczeniu bez dostepu do neta itp Maja pewnosc ze ktos odbierze i odpowiedzi nie wyszuka np na tablecie
            • asmarabis Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 16:44
              AAAAAA
              ok bo sie wlasnie zastanawialam o co chodzi, czesc odpowiedzi mozna bez problemu znalezc w google, myslalam sobie o co choodzi dlaczego oni nie korzystaja z neta....
          • mea8 Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 14:16
            Moze kiedys. Teraz jedziesz do studia z przyjacielem na telefon. Ty grasz, przyjaciel siedzi zamkniety w szczelnym pokoju, z telefonem na stoliku. Jak dzwonia to przyjaciel odbiera blyskawicznie bo nie ma nic innego do roboty, czeka na ten telefon. I ot cala tajemnicasmile
      • asmarabis Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 16:46
        Tez mialam takie wrazenia, ogladalam poczatek i sama koncowke, facet taki sztuczny w tym sensie ze jak by aktorrem byl i gral role, pytania tez jakies latwe mi sie wydawaly, no ale tylko sam poczatek widzialam
    • muchy_w_nosie Re: Milionerzy....jutro 13.10.17, 17:06
      To jest dobre:
      youtu.be/ZGx-BFMY65I

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka