Dodaj do ulubionych

Rozkoszniaczek :(

15.11.17, 21:30
Nie wiem, może był już o tym wątek, ja właśnie przeczytałam:
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,22649874,ekspert-ministerstwa-rozwoju-nazwal-studentki-zdzirami-przeprosil.html#Czolka3Img
Retoryka pana taka, że nie wiadomo, czy to śmiać się, czy płakać...

Generalnie nasze życie polityczne od jakiegoś czasu przypomina mi obraz Goyi "Gdy rozum śpi, budzą się demony". Ech.
Obserwuj wątek
    • 1matka-polka Re: Rozkoszniaczek :( 16.11.17, 08:36
      "To bardzo silny sygnał, aby nie zatrudniać lasek po mimie (Wydział Matematyki, Informatyki i Mechaniki UW - red.)."
      "Umiejętności twarde to nie wszystko, a to pokazuje, że jeżeli chodzi o kijwdupizm to studentki mimu nie ustępują kanadyjskim feministkom."

Całe szczęście, że laski z takimi umiejętnościami twardymi, nie potrzebują prawie żadnych miękkich. Wystarczy, że umieją powiedzieć dzień dobry i do widzenia. I nie biją innych pracowników.
      • snowbabe Re: Rozkoszniaczek :( 16.11.17, 09:22
        I z tym ostatnim moze byc problem ;/ Jak tu pracowac z panem "ekspertem" i go nie zbic wink
        • 1matka-polka Re: Rozkoszniaczek :( 16.11.17, 09:48
          Ale te laski nie będą wcale musiały pracować z panem ekspertem, bo ze swoimi umiejętnościami, to one będą dyktować warunki na rynku pracy.
    • sniyg Re: Rozkoszniaczek :( 16.11.17, 09:14
      Życie polityczne? Pan jest (a chyba raczej już był) tzw. ekspertem a nie politykiem.
    • aerra Re: Rozkoszniaczek :( 16.11.17, 09:35
      Ale pan to chyba powinien sobie słownik poczytać. Bo najwyraźniej nie rozumie znaczenia słów, których używa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka