czarniejszaalineczka 23.11.17, 13:27 Czego użyć do przyklejenia gałązek do białej półki ? Zależy mi na tym, żeby po świętach dało się to zmyć bez śladów. Tasma dwustronna ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
same-old_mona Re: czym przykleić ? 23.11.17, 13:30 Jest takie cuś do przyklejania, jakby plastelina. Nie zostawiam śladów, łatwo się odkleja ale trzyma dobrze. Nie pamiętam jak to się nazywa, w papierniczym mi kiedyś polecili. Odpowiedz Link Zgłoś
daisy Re: czym przykleić ? 02.12.17, 22:38 Tzw. blutaks. (Blu Tack) Ale gałązki słabo by trzymał, za ciężkie. To do papieru bardziej jest, plakaty, te rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
same-old_mona Re: czym przykleić ? 04.12.17, 08:21 To chyba zależy. Moje dziecko przyklejało nawet budowle z lego i się trzymały Odpowiedz Link Zgłoś
raczek47 Re: czym przykleić ? 05.12.17, 00:36 My na to mówimy glutoplazma☺ Fajnie trzyma papier,zdjęcia można przyklejać . Mój syn ma tym przytwierdzony do ściany plastikowy układ słoneczny.Trzyma się dobrze,chyba że koty pazurkami poskrobią. Ale czy gałązki będzie t glutoplazma trzymać to wątpię. Lepiej już taśma dwustronna taka do np. Klejenia luster. Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: czym przykleić ? 23.11.17, 14:26 Klejem na gorąco, wbrew pozorom łatwo go odskubać. Chyba że okleina się marnie trzyma. Na tej półce. Odpowiedz Link Zgłoś
lusitania2 Re: czym przykleić ? 23.11.17, 14:51 www.sklepflorystyczny.pl/product-pol-780-Plastelina-florystyczna-Victoria.html Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: czym przykleić ? 23.11.17, 18:23 moze jakimis zylkami bys przywiazala? Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: czym przykleić ? 02.12.17, 22:29 wymyśliłam! przyczepie drucikiem do klipsów do papieru gdzie można kupic takie tylko białe ? Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: czym przykleić ? 02.12.17, 22:43 raczej nie kupisz, pomaluj korektorem w płynie Odpowiedz Link Zgłoś
agiq Re: czym przykleić ? 03.12.17, 08:02 Ja kupiłam kiedyś w papierniczym klipsy biale w kwiatuszki wiec może biale też istnieją? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: czym przykleić ? 04.12.17, 08:42 jak nie dostaniesz klipska to go po prostu zamaskuj-jakąś bombką tam zarzuć czy dzwoneczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
czarniejszaalineczka Re: czym przykleić ? 04.12.17, 16:21 wie ktoś co oznacza rozmiar klipsa ? wszędzie podawany jest tylko jeden wymiar to oznacza grubość, tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
baltycki Re: czym przykleić ? 02.12.17, 22:49 czarniejszaalineczka napisał(a): > Czego użyć do przyklejenia gałązek do białej półki ? Zależy mi na tym, żeby po > świętach dało się to zmyć bez śladów. Tasma dwustronna ? W jakiej pozycji? Maja lezec na polce? Stac, jakby rosly? Zwisac? Odpowiedz Link Zgłoś
little_fish Re: czym przykleić ? 05.12.17, 08:32 W telewizorze reklamują przezroczyste haczyki do ozdób, które potem można bez problemów odkleić (command bodajże) Odpowiedz Link Zgłoś