Dodaj do ulubionych

Drogie Bravo...

23.12.17, 12:48
Co w przypadku gdy kogos bardzo lubimy, czujemy 'polaczenie' i chcemy z ta osoba czesto sie kontaktowac ,utrzymywac przyjacielska relacje ale dla tej osoby jestesmy tylko jednym z wielu kolegow a nie przyjacielem - co nas boli. Internet raz radzi odciac sie a raz ograniaczyc kontakt.
Jak wiec? Cieszyc sie z tych okruchow czy przezyc zalobe i starac sie zapomniec?
Obserwuj wątek
    • dziennik-niecodziennik Re: Drogie Bravo... 23.12.17, 13:07
      Jak wolisz...
      • lemasakr Re: Drogie Bravo... 23.12.17, 13:40
        Wole druga opcje.. ale nie wiem, ktora jest bardziej skuteczna
    • mea8 Re: Drogie Bravo... 23.12.17, 14:50
      Mnie bolalo bardzo. Wydawało mi się, że jesteśmy najbliższymi przyjaciółkami a okazało się, że jestem tylko koleżanką. Najpierw próbowałam mimo wszystko utrzymać relację. Chwilę poźniej okazało się, że "przyjaciółka" przeniosła się na drugi koniec Europy (dla mnie wówczas odwiedziny były nierealne finansowo) więc znajomość mocno się rozluźniła. Po kilku latach dowiedziałam się zupełnie przypadkiem o pewnych faktach i wtedy kontakt zupełnie zerwałam. Świadomie. W sumie to boli do tej pory, ale na codzień nie pamiętam.
      • lemasakr Re: Drogie Bravo... 23.12.17, 15:20
        Czy ten bol powstrzymywal cie przed zawieraniem znajomosci z innymi osobami chodzi mi o postrzeganie ich jako nieumywajacych sie do tej osoby? Dla mnie ta osoba ma cechy, ktore zadko znajduje u innych co mnie doluje jeszcze bardziej.
    • muchy_w_nosie Re: Drogie Bravo... 23.12.17, 15:53
      Z drugiej strony, mam wielu kolegów, jeden jest szczegolny, wyjątkowy ale trochę się boje, że on jedkak mnie nie na poważnie traktuje, niby czuje, ze to coś wyjatkowego ale chyba tylko wyrzyganie szczere uczuć może rozwiązać problem, bo wowczas albo na tak albo jednak ochlodzenie swoich uczuć, dlaczego się mam odcinać jak kogoś lubię i to bardzo, bardzo chyba niezdrowo nawet wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka