Dodaj do ulubionych

Coursera, edX, Open Culture

04.01.18, 07:36
Bawicie się w jakieś kursy czy certyfikaty online? W ramach postanowień noworocznych postanowiłam pouczyć się czegoś zupełnie niezwiązanego z moją branżą, ot tak, dla zabawy. Ktoś coś poleca?
Obserwuj wątek
    • ladyhattu Re: Coursera, edX, Open Culture 04.01.18, 14:37
      mam podobne postanowienie smile na razie szukam czegoś ciekawego, nie mam jeszcze doprecyzowanego tematu. z jednej stronyfajnie byloby zrobić cos co rozwinie i pomoze w zawodzie, jednak z drugiej strony kusi coś totalnie "niecodziennego" - może kurs fotografii albo rysowania? No nie wiem jeszcze smile kiedys (moze z rok - dwa lata temu) zrobiłam kurs z design thinking, byl super prowadzony, dużo zadań praktycznychi bardzo sympatyczny prowadzący. Było to chyba na Courserze / Penn University / o ile dobrze pamiętam. Jesli ktoś y szukał takich kursów, to na tej stronce jest kilka wartościowych platform tego typu: geekcat.pl/wiedza-wyciagniecie-reki-najlepsze-platformy-edukacyjne/ mysle ze sama za jakis czas (pewnie latem) wytrpię jeszcze jakiś podobny, związany z designem. Nie mialam wczesniej swiadomości jak bardzo taki kurs otwiera oczy na niektóre tematy big_grin ktos jeszcze korzystal z coursera itp? jakie wrażenia i doświadczenia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka